Dodaj do ulubionych

Pięciu zainteresowanych odnową placu Litewskiego

12.11.12, 10:45
youtu.be/8VeKZab6X1M?hd=1
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator dna Trzy tygodnie minęły i ani słychu ani widu?!!! IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 17:05
      Pięciu się zgłosiło i co? Zat=raz potem poumierali??? Z nadmiaru szczęścia????
      Nawet nie poznamy ich nazwisk???
      A może po prostu faworyt ze Śląska potrzebuje więcej czasu żeby coś wymyśleć
      mądrzejszegoi niż na Podzamczu?!!!!
      • Gość: obserwator dna Re: Trzy tygodnie minęły i ani słychu ani widu?!! IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 21:48
        Swoją drogą tych "aż pięciu" chętnych do dyskusji o placu Litewskim pod ratuszowe dyktando to ostateczna porażka i kompromitacja Żuka jako Samozwańca Odnowiciela!!!
        • Gość: obserwator dna Pieciu Debeściaków - zapowiada się Arcydzieło!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 23:41
          Zgłosiło się Pięciu Wspaniałych i Najdoświadczeńszych Projektantów.
          Takich co nie potrafią przygotować oferty przetargowej :-)))))))
          • Gość: malpa Fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 10:29
            jak słyszę fontanna to po prostu zaraz mi się chce sikać
            • Gość: skoru-sa22 Re: Plac Litewski IP: *.nplay.net.pl 24.11.12, 11:41
              Zgłosili się tylko Ci z Forum?!
              • Gość: bleee... Re: Plac Litewski IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.12, 11:50
                ...ci z forum się nie zgłosili... ci z forum płacą za miejskie chałtury... i badziewie... tobie płacą... :///... bleee...
                • skoru-sa22 Re: Plac Litewski 24.11.12, 12:16
                  NIe upraqam chałtur, nie piszęm, nikt mi za nic nie płaci, ale za projekty zmian na Placu Litewskim płacimy wszyscy! Tylko nie wiem komu są one potrzebne, jak to dobrze, że UE przykręca kurek z forsą. Moze zaczniecie po gospodarsku myśleć.
              • Gość: obserwator dna Re: Plac Litewski IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 15:14
                Gość portalu: skoru-sa22 napisał(a):
                > Zgłosili się tylko Ci z Forum?!

Ja się zgłosiłem ale zapomniałem podać nazwisko i numer konta bankowego.
                Dali mi miesiąc na uzupełnienie oferty :-)
                • Gość: od Re: Plac Litewski IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 16:19
                  > Ja się zgłosiłem ale zapomniałem podać nazwisko i numer konta bankowego.
                  > Dali mi miesiąc na uzupełnienie oferty :-)

Teraz jak złożę ponownie moją ofertę to w rubryce nazwisko napiszę: "To Ja!!!"
                  Zobaczymy czy zadziała :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka