czupakabralbn 27.03.13, 16:00 żaden sąd rodzinny, kurator i inne tego typu duperele tu nie pomogą. tylko publiczna chłosta na gołą doopę tak żeby przez tydzień nie mogli na niej usiąść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferdek_bagietka Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 16:46 oj tak, na place miast powinny wrócić dyby. ale cóż by rzekli obrońcy praw człowieka? jak można karać dzieci, które tylko obiły policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staregacie Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 18:05 Ja rozumiem, dać gó...arzom po pysku. Ale należałoby wezwać rodziców i tymi kijami dać im po 25 na gołą dupe. Skoro mają dzieci (dzieci to chyba za dużo powiedziane raczej przyszłych bandytów) niech wiedzą, że ich trzeba wychować. Ale ci rodzice też mieli rodziców którzy nie wiedzieli, że szczeniaków trzeba lać (wbrew dzisiaj obowiązującej ustawie) bo inaczej wyrosną z nich bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 18:22 Gość portalu: staregacie napisał(a): > Ale ci rodzice też mieli rodziców którzy nie wiedzieli, że szczeniaków trzeba l > ać (wbrew dzisiaj obowiązującej ustawie) bo inaczej wyrosną z nich bandyci. Ciebie, jak widzę nie lali no i widać efekty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staregacie Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 19:12 Oj ty głupku, lali lali i dlatego jestem porządnym człowiekiem, a nie tajnym agentem czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 22:43 Lali? A bitą śmietanę z kolan kazali zlizywać? Byłeś pokorny? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkowica Szariat, tylko szariat! 27.03.13, 16:47 Wszystkim wandalom, odmieńcom, kibolom i zboczeńcom. Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go kijami 27.03.13, 21:01 Zasadne byłoby użycie broni, nieprawdaż? I czy później policjant nie musiałby się z tego tłumaczyć prokuraturze?! Wstyd mi za Lublin, zszedł na psy... Szkoda... Tak jest młodzież nasza polska wychowana. Katolicki głos w Twoim! domu. Nie współczuję zatrzymanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: 62.244.136.* 27.03.13, 21:05 ...i tylko nikt nie pomyślał o kondycji policjanta, którego obiło dwóch gów... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 21:20 owego g-niarza zatrzymano w podstawówce, gimnazjum, liceum czy uczelni wyższej? Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 21:31 Nie no jasne, Ty byś dał radę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: 62.244.136.* 27.03.13, 21:38 ...ja należę do słabeuszy, których powinien obronić policjant... przed małolatami też... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 22:00 Gdy Cię zaatakują, bronisz się czy czekasz aż ktoś Ci pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: 62.244.136.* 27.03.13, 22:52 ...walę w ryj... i uciekam... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k 27.03.13, 22:45 Gość portalu: bleee... napisał(a): > ...ja należę do słabeuszy, których powinien obronić policjant... przed małolata > mi też... bleee... Uważaj, mogłabyś się zdziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Policjant zwrócił uwagę wandalom. Pobili go k IP: *.marsoft.net 27.03.13, 22:37 ZABIJAĆ SZMACIARZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Sprawa jest prosta 27.03.13, 23:00 Pan policjant po służbie naczytał się gazet i trafiwszy na okazję chciał się wykazać też ale się "naciął" i dostał wpierdziel. Gdyby to nie był policjant po służbie tylko zwykły anonimowy obywatel, zapewne żadna gazeta nie napisała by o tym a obywatel musiałby gęsto się tłumaczyć czy przypadkiem nie sprowokował swoim zachowaniem i nie przekroczył granic obrony koniecznej. Na szczęście popadło na tradycyjnego policjanta po służbie, więc liczę na to, że sprawa zostanie wyjaśniona i doprowadzona do uczciwego końca. Na p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.c.h pismaków dawkujących informację wedle z góry założonej tezy nie liczę, bo nie warto. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś