Dodaj do ulubionych

separatyści z Biłgoraja!!!!!

IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 10:47
Stała się rzecz straszna. Zaczęły występować w naszym regionie tendencje
odśrodkowe, separastyczne. Niektórym w Biłgoraju przychodzą do głowy
nieodpowiedzialne pomysły w które gotowa jest uwierzyć tamtejsza młodzież.
Narzekają, że muszą pracować w Lublinie (już gromadzą dokumentację o
przymusowych robotach w Lublinie). Chcą na początek Izby Skarbowej w Biłgoraju.
Co ona by tam miała do roboty?. Zbierać podatek od zbieranych grzybów w
sezonie? Jak Izba Skarbowa to i Sanepid, bo znając ich, trzeba by te grzyby
dokładnie w naszym interesie badać. Kochani! sprawa jest poważna!.
Co niektórzy już wcześniej na tym forum w zawoalowanej formie dążyli do
rozbicia dzielnicowego samego m.Lublina!!!!!!!.
Przecież mamy chyba jeden wspólny cel : Uwolnić się od dominacji Warszawy!
Kto jak kto, ale wielu naszych forumowiczów płacze o swojej niewolniczej pracy
tam. Jak tęsknią!!!!.
Proponuję kampanię informacyjną naszego forum (jest przecież regionalne) na
forum biłgorajskim. Sugerujmy podjęcie wspólnych działań w obliczu wspólnego
zagrożenia.Niech przykładem jedności będą niektórzy ze Świdnika od początku
tworzący to forum.
W jedności siła!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 11:52
      Ludzie , wy w obliczu zagrożenia weekendujecie?
      To straszne. (ale mi się nudzi).
      Bo się ogłoszę samozwańczo przywódcą krucjaty!!!
      • Gość: Muminek Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 12:14
        To tak na serio?
        • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 12:27
          a co myślisz? zobacz co się dzieje na forach śląskich (np.Gliwice). Tu trzeba
          działać szybko i radykalnie. Tak kombinuję, że jak się za to nie weźmiemy to 1
          kwietnia samo pierdyknie.
          Czuwaj!!!.
          • Gość: Muminek Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 12:30
            Heh ,musze najpierw zagłebic materialy dowodowe na gliwickim forum.
            • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 12:32
              zbieraj materiały i armię.
              • lucy_z Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! 23.03.02, 13:39
                Gość portalu: empi napisał(a):

> zbieraj materiały i armię.

Witajcie:))) Hmmmmm faktycznie Ci się nudzi Empi;))) To do której ta hmmm nuda??

• Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 15:32
                  lucy, przejdź lepiej do konkretnych propozycji.W Biłgoraju forum bardzo się
                  nudzi. Ich swoisty atak to być może zakamuflowana prośba o ożywienie ich.
                  pzdr.
                  • lucy_z Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! 23.03.02, 17:04

> lucy, przejdź lepiej do konkretnych propozycji.W Biłgoraju forum bardzo się
                    > nudzi. Ich swoisty atak to być może zakamuflowana prośba o ożywienie ich.
                    > pzdr.

Empi:) Ten co się nudzi nie jest z Biłgoraja. Tam nie ma ani jednej osoby z
                    Biłgoraja. Spotkałam, aż się zdziwiłam, samych znajomych :))))))
                    • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 19:25
                      byłem tam, śladów Twojej bytności nie było.
                      pa.
                      • Gość: lucy_z Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: 192.168.0.* 23.03.02, 19:33

> byłem tam, śladów Twojej bytności nie było.
                        > pa.

Empi:))) Przecież się wpisałam, po Twoim pobycie!! Coś cyganisz;)))
                        • Gość: lucy_z Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: 192.168.0.* 23.03.02, 19:40
                          Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: empi napisał(a):
                          >
                          > > byłem tam, śladów Twojej bytności nie było.
                          > > pa.
                          >
                          > Empi:))) Przecież się wpisałam, po Twoim pobycie!! Coś cyganisz;)))

Fakt, że wpisywałam się dwa razy a jest jeden wpis, dziwne:(((
                          Ale się jeszcze dopisałam;))
                          • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 23.03.02, 22:01
                            zdrada, Ty Lucy i Ryżymałp widzę, że podburzacie Biłgoraj. Niestety jak widzę
                            brak z ich strony odzewu.
                            pzdr.
                            • lucy_z Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! 24.03.02, 00:27

> zdrada, Ty Lucy i Ryżymałp widzę, że podburzacie Biłgoraj. Niestety jak widzę
                              > brak z ich strony odzewu.
                              > pzdr.

No, trochę nas tam więcej....znajomych podburzaczy;)))
                              • Gość: ryżymałp Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: 195.116.167.* 24.03.02, 10:23
                                Bo my jesteśmy jak Armia Czerwona- czy chcą czy nie i tak ich wyzwolimy!
                                A tak na ucho- to co nam po Biłgoraju?
                                • Gość: empi Re: separatyści z Biłgoraja!!!!! IP: *.ltk.com.pl 24.03.02, 11:18
                                  przykład: jadę na grzyby a tu szlaban, potrzebna wiza, świadectwa szczepień
                                  itp.. Gdzie ambasady, konsulaty. Szkoda mówić. Jeszcze Biłgorajczycy zechcą u
                                  nas pracować na czarno. Powstałaby ich mniejszość narodowa w Lublinie. Same
                                  problemy.
                                  Czuwaj.
                                  • Gość: Tym Koniec z okupacją lubelską....freedom !!!! IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 17:33
                                    Zatrzymać okradanie Biłgoraja. Niezależność finansowa - naszą szansą rozwoju.

Emigranci biłgorajscy
                                    • Gość: empi Re: Koniec z okupacją lubelską....freedom !!!! IP: *.ltk.com.pl 24.03.02, 20:29
                                      a Ty wstrętny najemniku!. W Limanowej też robisz rebelię. Kto za tym stoi?. Kto
                                      Ci płaci?.
                                      • Gość: TYM Re: Koniec z okupacją lubelską....freedom !!!! IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 20:50
                                        To jest ogólnoposki spisek na rzecz decentralizacji- prawdziwej demokracji.
                                        Nasi ludzie są wszędzie. W y walczycie z Warszawą my z wami. Na razie zbieramy
                                        siły, ale nie długo będzie o nas głośniej.
                                        • Gość: empi Re: reakcjonista!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 25.03.02, 06:42
                                          Powiedz TYM, kto za Tobą stoi???.Czy macie coś na wzór "kominternu"?.
                                          • Gość: TYM Anarchi IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 17:10
                                            Komintern to pikuś przy naszym potencjale. Ale w III RP zbieramy siły i
                                            nawiązujemy kontakty. Za parę lat w UE zacznie się prawdziwa rewolta...
                                            • laser_ Re: Anarchi 25.03.02, 17:40
                                              Empi, gdzieś na innym forum wyczytałem, że się będziesz budował, a Ty tu ,że
                                              się nudzisz.
                                              Może to nie Ty byłeś, ale jeśli Ty to o tym zjącu co robi szybko to było dobre.
                                              O co chodzi w bieżącym wątku ,bo nie trybię... (:o)
                                              • Gość: empi Re: Anarchi IP: *.ltk.com.pl 25.03.02, 18:32
                                                Laser, ja się wcale nie buduję, rozsiewasz fałszywe wieści,o zającu też nic nie
                                                wiem. Z tym Biłgorajem namieszał TYM z Limanowej. Był weekend, na forum nikogo,
                                                a tu taki sabotażysta - separatysta TYM. Podburza Biłgoraj na Lublin.
                                                Pociągneliśmy temat. W Limanowej robi to samo. W Biłgoraju też. Może chce
                                                ożywić fora, i tu i tam nuda. Możemy się pobawić. Trzeciej wojny światowej
                                                przecież nie wywołamy!!!.
                                                Czuwaj!
                                      • separatysci_limanowscy Re: Koniec z okupacją lubelską....freedom !!!! 08.04.02, 21:19
                                        Informujemy, że nie mamy nic wspólnego z osobą o nicku TYM.

Jeśli jednak Biłgoraj faktycznie dąży do secesji, to powinien mieć do niej
                                        prawo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka