Dodaj do ulubionych

remont tunelu

24.05.13, 20:50
Rozmawiałem dzisiaj z gostkiem który ma jaką taka orientację w temacie. Powiedział mi kilka ciekawostek:
- generalny wykonawca remontu wycofał się z placu budowy wziąwszy przedtem ok. 80% zapłaty
- podobno jest kolejny
- remont potrwa jeszcze ho ho ho bo....własnie rozpoczęto inwentaryzację tego co zrobione.
To ja sie pytam Panie Żuk: co z nadzorem inwestorskim? Kto pozwolił na wydanie kasy awansem za nie wykonaną robotę.
Co na to prokuratura i inne władze nadzoru w tym finansowego?
Podobno pisał o ty Dziennik i Kurier - szczegóły.EXPOL wziął kasę i ma w dupie. Kto poda szczegóły przekrętu?
Co na to Gazeta?
Obserwuj wątek
    • qqbek No to mamy aferę... 25.05.13, 08:57
      ...jak ta lala.
      Ciekawe co na to pan Kieliszek z cyrkusza?
      • Gość: bosman Kieliszk kieliszkiem, raz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.13, 11:28
        pelny, raz pusty ale "cóś" GWL ani dudu.
        • Gość: mieszkaniec LU tunel dla pieszych działa IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 12:35
          wczoraj podczas ulewy w nowym tunelu dla pieszych przy ognisku wygrzewali się miejscowi chłopcy. Na opał znosili deski z szalunków, dym uchodził otworem od strony drożdżowni
          • qqbek Zuchy! 25.05.13, 12:46
            Niech się cyrkusz i PKP z inwentaryzacją prac śpieszą... bo zaraz nie będzie czego inwentaryzować.
            Zakładam, że to niepozabezpieczane kabelki z oświetlenia tunelu były powodem ogniska (bo przecież w skupie miedzi nie przyjmą w izolacji, a kto by się bawił w jej "obieranie").

Już ja widzę, jak PKP odzyska cokolwiek z wypłaconych pieniędzy.
            Miałeś chamie złoty róg...
            • Gość: bosman a cyrkusz? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.05.13, 22:25
              cyrkusz milczy - jak zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka