Dodaj do ulubionych

Komunikacja miejska nie dla awanturników i brud...

16.07.13, 19:41
a jak zakwalifikować ..panie"używające wątpliwej jakości perfum i dezedorantów?
Obserwuj wątek
    • mimsy Komunikacja miejska nie dla awanturników i brud... 16.07.13, 20:02
      No okrutnie to kontrowersyjne wypraszać żuli i gimbazę z disco na full. Dziękujemy i prosimy o jeszcze :)
    • Gość: bosman a gdy będę... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.13, 21:44
      wiózł Dziwidło to też mnie wyrzucą?
      • sothink Re: a gdy będę... 17.07.13, 08:12
        pachnie tak samo jak gruba baba w lecie
        • qqbek Ano właśnie. 17.07.13, 09:12
          sothink napisał:

> pachnie tak samo jak gruba baba w lecie

Przepis wycelowano w meneli i obszczymurków wszelkiej maści... ale ciekawym, czy będzie stosowany do nie mniej uciążliwej kategorii - czyli "śmierdzący naftaliną i brakiem higieny/problemami z trzymaniem moczu moher bojowy, wyposażony w parasolkę taktyczną (do szturchania nieustępujących moherowi miejsca ciężarnych czy też poruszających się o kulach) oraz strategiczną torbę z zakupami (do zajmowania miejsca, tak żeby moher i torba mogły się cieszyć, w sposób nieskrępowany, dwoma miejscami w przepełnionym autobusie)"?
    • schyderca Komunikacja miejska nie dla awanturników i brud... 16.07.13, 22:09
      A jak ktoś puści bąka to skąd będą wiedzieli, kogo wyprosić? Będą sprawdzać? ;)
    • empi Komunikacja miejska nie dla awanturników i brud... 17.07.13, 08:19
      wstyd z powodu takich przepisów, ale i tak jest postęp :). Jeszcze za Gomułki w autobusach istniały wywieszki "Nie pluć na podłogę"
      pzdr.
      • Gość: mieszkaniec LU Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 08:51
        Wincenty Witos często pluł na podłogę. Kiedyś podstawiono mu spluwaczkę a on, zabierzcie ten talerz bo jeszcze do niego napluję!
        Za to Chińczycy nie mają sobie równych w pluciu, w Rosji na Syberii są tabliczki po chińsku z zakazem plucia.
        • empi Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br 17.07.13, 08:54
          Pamiętam w Polsce spluwaczki obecne w obiektach publicznych, sklepy, urzędy itp.. Stały sobie w kątach pomieszczeń. :)
          pzdr.
        • folkatka Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br 17.07.13, 12:27
          Chińczycy to ogólnie jest nacja fatalna jeśli chodzi o poziom kultury osobistej.
          Bekaja przy jedzeniu, ziewaja nie zasłaniajac ust...
          Nie tak dawno mialam wątpliwą przyjemność sasiadować w podparyskim hotelu z grupą Chińczyków.
          Głosne awantury o trzeciej w nocy na korytarzu plus trzaskanie drzwiami, horror.
          • Gość: bosman oj folkatko, folkatko... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.13, 15:10
            co to znaczy "fatalna nacja". Jesteś podobno wykształcona a pieprzysz.
            Niemcy pierdzą przy jedzeniu, Masaje myją się w moczu krów, Pigmeje jędzą larwy much, Tatarzy piją sfermentowane kobyle mleko, itd, itp.
            Czy Ty jako "biała" jesteś aż tak zarozumiała i przekonana o wyższości białej rasy nad żółtą? Bo ja mam wręcz przeciwne zdanie.
            A chamstwo w hotelu? - dotyczy każdej nacji. Nie wiesz co Angole wyczyniają w Krakowie, jak młodzi Żydzi demolują hotele? Zastanów się zanim coś napiszesz.
            • Gość: mieszkaniec LU Re: oj folkatko, folkatko... IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 17:49
              A Chińczyki mówią u siebie, że biali jak się napiją w hotelu to wózkami golfowymi jeżdżą. Pewnie zmyślają. A tak naprawdę to o nas mówią długonosi.
            • Gość: folkatka Re: oj folkatko, folkatko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 19:03
              Bosman, jestem jak najdalsza od rasizmu - i bardzo czesto podkreślam, że jestem z pochodzenia Tatarką.
              Swój post oparłam na doświadczeniach z kontaktu z osobami z tego kraju. Nawet jezeli głośne bekanie jest u nich w normie - to jadąc gdzieś mogą przestrzegac norm kraju odwiedzanewgo.
              Dlaczego ja, bedąc za granicą, w krajach obcych kulturowo, staram się zawsze dostosować do tamtejszych norm a inni nie mogą?
              Jasne, wiem ze młodzi Żydzi czy Anglicy potrafria sie wyróżnic in minus zachowaniem. Ale nie spotkalam sie z czyms takim osobiście natomiast z rumorem czynionym przez Chinczyków w srodku nocy na hotelowym korytarzu - jak najbardziej.
              I zey ylo jasne - to za Polaków też przychodziło mi sie wstydzić.
              turystyka.wp.pl/title,Chinczycy-sa-najgorszymi-turystami-na-swiecie,wid,15700250,wiadomosc.html?ticaid=110f62
              www.tur-info.pl/p/ak_id,24109,,chiny,w_chinach,chinczyk,chinczycy,bilet_lotniczy,savoir-vivre,dobre_maniery.html
              travel-fan.pl/news/wladze-chin-chca-nauczyc-swoich-turystow-odpowiedniego-zachowania/
          • tajnos.agentos Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br 17.07.13, 19:33
            Folkatko, bekanie przy jedzeniu u ludów Dalekiego Wschodu jest przejawem kultury właśnie: to jest sygnał, że jedzenie smakuje i że gość jest bardzo zadowolony. "Co kraj, to obyczaj", polskie obyczaje tez nie muszą podobać się wszystkim. Co do gó...arzerii i rozrób, myślę że jest to rzecz ponadnarodowa i ponadczasowa, polscy gó...arze wcale nie są gorsi "w te klocki". ;)
            • Gość: folkatka Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 19:45
              Sądząc z artykułów, które zalinkowałam, akurat bekanie to najmniejszy problem.
    • Gość: ryża małpa Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 08:48
      Paniom odpłacićpięnym za nadobne czyli udusić.
      • Gość: leonss Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br IP: *.icpnet.pl 17.07.13, 11:57
        Młody człowiek nie przeszkadza mi z piwem jeżeli sporadycznie popiją z puszki czy gwinta ???natomiast brutale chamskie wyzwiska bójki to już sobie mieszkańcy nie powinni pozwolić .Byłem 3 lata temu w Łodzi jak człowiek wsiadł do tramwaju śmierdział jak fekalje i od razu 1/2 tramwaju pasażerów opuściła ten pojazd .a zatem trudno to człowiek ale przez jednego musi opóścić dziesiątki pasażerów.
        • folkatka Re: Komunikacja miejska nie dla awanturników i br 17.07.13, 12:28
          A mi owszem, przeszkadza jak ktoś pije piwo w autobusie.
          Jak dla mnie to przejaw braku kultury.
          • Gość: bosman picie piwa w środkach komunikacji publicznej... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.13, 15:14
            jest prawnie zabronione.
        • Gość: bosman a mi leonsiu przeszkadza... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.13, 15:13
          gdy debil bredzi, a nie dość że bredzi to jeszcze się wymądrza. Pisałem - do nauki i do psychiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka