empi Re: ale zajefajne 31.07.13, 09:59 Leniaku, rzeczywiście zajefajne! :). Pomysł przedni! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: ale zajefajne 31.07.13, 10:45 Rewelacja. NN jak się postara potrafi coś zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp kim jest NN? 31.07.13, 10:51 niby kojarzy się z Voldim ale nie widzę na obrazkach tego przytłaczającego logo które on zawsze i wszedzie pi... nalepi Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp nie mam pojęcia ale nie wierzę by łotr 31.07.13, 10:59 zrobił cokolwiek bez postawienia na pierwszym planie własnej promocji wybacz - nie daję wiary Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp ludzie kochają swój haimat 31.07.13, 11:08 Gazeta o tym nie pisze bo to nie horkruksy tylko zwykli ludzie - tak myślę ale poza Voldim i horkruksami jest jeszcze świat prawdziwej kultury takiej bez pieniędzy (bo te sa wiadomo tylko dla familii) ale z pasją za to myślę że ten pomysł - prosty ale przecie własnie to jego zaleta nie powstał w intelektualnie wykastrowanej bramie grodzkiej owszem zaraz się znajdą generałowie którzy będą chcieli to przejąć oficerowie polityczni ale cóż to tak jest są rolnicy którzy orzą i bandyci którzy łupią w lublinie mało jest rolników w staosunku do bandytów ale to inna rzecz jakby pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniowa Re: ludzie kochają swój haimat IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 11:13 A teraz poprosimy coś o Tekturze. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp boli co? 31.07.13, 11:24 gorzki lek najlepiej leczy ;-) Jurksztowicz,,na dobre i na zle.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkuszowy_umielec Re: ludzie kochają swój haimat 31.07.13, 11:26 Gość portalu: Przemko z Leniowa napisał(a): > A teraz poprosimy coś o Tekturze. Tekturę należy wyrzucać do pojemników z frakcją suchą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 17:20 ...fajna stronka... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darth vader Re: takie tam IP: *.centertel.pl 31.07.13, 19:02 Leniaku nie obijaj się,pora na jakąś bajkę o przenajźlejszym valdemorcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniewa A tak w ogóle to IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:22 o co poszło?leniak chciał przelecieć valdemortową i ta go pogoniła,czy valdemort zerżnął leniakową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 19:32 ...wygląda mi na to, że ciebie zerżnęli (...kumpla też...)... :///... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:41 Nie mam takich homoupodobań jak ty...ale trochę takich zboczków toleruję.czy myjesz sobie pupcię PRZED? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:46 I nie nazywaj leniaka moím kumplem,ja lewactwo depczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:55 tu sie ubawilem dopiero :-) to jest schizofrenia prawdziwa - niedawno tu wystepowales jako mloda komunistka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 20:05 ...on występuje też "jaja-ko młoda, co lubi loda..."... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 20:56 Obawiam się że leniaczek każdego kto mu sie nie spodoba uzna za tekturaka...a blee bezmyślnie też...uny na lewicy jurz tak majom rze nawzajem siem zwalczajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 20:06 No to mnie powaliłeś,szczęka mi opadla DETEKTYWIE do d...y.Wy lewacy strasznie podejrzliwi jesteście i tacy spiskowi...no i b.dobrze-miesza wam się w pustych czaszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 ideowe leninowe lewactwo IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 20:17 Leniak i blee już tak mają chyba na stałe...nieuleczalne toto jest...skażone komuną do kości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 do zapamiętania IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 20:33 też pamietam młodą komunistkę-to dzięki niej wlazłem w linka i dowiedziałem się żeś szycha z PPSu...bo jakoś tam sam się nie chwaliłeś na forum wcalusieńko lewaczaku brunatniasty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel Re: do zapamiętania IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 21:25 oj tekturaku tekturaku od 20 ponad juz lat jestem w PPS... jakbys nie byl lewakiem i to glupim to móglbys spytac o to np mlodego historyka bo tez sie od lat znamy... oni wtedy byli w sn a ja w pps :-) ... stronke o pps przecie ja zrobilem :-) od poczatku tez pisalem na forum pod nazwiskiem i nie krylem sie z PPS-em widzisz byc moze ty nawet i faktycznie nie jestes z tektury ale po czym cie niby odroznic jak sie niczym nie roznisz od tekturakow? zreszta przecie jeztes z tektury tego prymitywizmu nie sposob podrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leniak z Przemkowa Re: do zapamiętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:29 Ty za to jesteś ostoja klasy i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki 31.07.13, 21:48 ucz się sieroto skądkolwiek jesteś bo nic bez tego nie będziesz znaczył klasa i kultura - i owszem muzułmański sakwyrku ja to mam w małym palcu ;-) ale tego sobie do głowy nie wlejesz z bączkiem ani się z jointem nie nawdychasz to trzeba na dupę siąść i ryć - wiele lat a nie gimnajum i cześć piesni nadążasz jeszcze? to złap i to że dla twojego dobra ci klaruje żeś z kartonu cięty grubego co zresztą i nie byłoby wadą gdyby nie to że wzornik porzyczyłes od stalinistów pokroju Sierakowskiego cośkolwiek łapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:49 Spijam nektar z Twych ust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Jaszyn Re: męska safona się znalazła n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:12 Masz w sobie nie tylko pokłady klasy i kultury lecz również nadzwyczajnej wrecz skromnosci. Skromnośc jest jedną z pierwszorzednych cnót, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 Re: umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:55 -"klasa i kultura - i owszem muzułmański sakwyrku ja to mam w małym palcu ;-)" :-)))))) nie tylko nie masz klasy i kultury ale też jaj zwyczajnych męskich...jak pamiętamy sprzed roku z Rusałki nasz ty super bohaterze:-)))))) pisać to sobie możesz co ci twoja dupa na język naniesie...ale czyny są ważniejsze... zero zawsze będzie zerem dopóki czynem nie udowodni że nim nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp przyjedź tu do mnie bohaterku 31.07.13, 22:05 tyle samo masz drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 Re: do zapamiętania IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:30 moim zdaniem jesteś wzorcowym tekturakiem:-))) wy naprawdę niczym się nie różnicie tylko ty jako patologia tego nie dostrzegasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp patrrząc w lustro to piszesz? 31.07.13, 21:49 jak tak to wierzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 tak tekturkowcu nieswiadomy IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:57 tak...a przed tym lustrem twoja podobizna w mym reku... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp czemu znów nieswiadomy 31.07.13, 22:02 ja znam tekturę... uważaj bo to przyklejanie sobie mojej twarzy jest ;-) fetyszysta z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkuszowy_umielec Re: czemu znów nieswiadomy 01.08.13, 11:31 kainel.kemezrp napisał: > ja znam tekturę... > uważaj bo to przyklejanie sobie mojej twarzy jest ;-) > fetyszysta z ciebie Tekturę należy wyrzucać do pojemnika z frakcją suchą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big mac Re: ale zajefajne IP: *.cloudsigma.com 01.08.13, 07:15 szkoda tylko że twórca tej strony na facebooku regulaminu nie doczytał i pozbył się praw autorskich do swoich zdjęć...teraz to własność facebooka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Le...mingowa Re: ale zajefajne IP: *.voxility.net 03.08.13, 07:26 Zgadza się.Regulamin Facebooka,art.2,pkt.1: -"W przypadku treści objętych prawem własności intelektualnej (IP, ang. intellectual property), takich jak zdjęcia i filmy, użytkownik przyznaje nam poniższe uprawnienia zgodnie z wprowadzonymi przez siebie ustawieniami prywatności i ustawieniami aplikacji: użytkownik przyznaje nam niewyłączną, zbywalną, obejmującą prawo do udzielania sublicencji, bezpłatną, światową licencję zezwalającą na wykorzystanie wszelkich treści objętych prawem własności intelektualnej publikowanych przez niego w ramach serwisu Facebook lub w związku z nim (Licencja IP). Licencja IP wygasa wraz z usunięciem przez użytkownika treści objętych prawami własności intelektualnej lub konta, o ile treści nie zostały udostępnione innym osobom, które ich nie usunęły." Odpowiedz Link Zgłoś