Dodaj do ulubionych

ale zajefajne

31.07.13, 09:55
patrzajcie link
Obserwuj wątek
    • empi Re: ale zajefajne 31.07.13, 09:59
      Leniaku, rzeczywiście zajefajne! :). Pomysł przedni!
      pzdr.
      • schyderca Re: ale zajefajne 31.07.13, 10:45
        Rewelacja. NN jak się postara potrafi coś zrobić ;)
        • kainel.kemezrp kim jest NN? 31.07.13, 10:51
          niby kojarzy się z Voldim ale nie widzę na obrazkach tego przytłaczającego logo które on zawsze i wszedzie pi... nalepi
          • schyderca Re: kim jest NN? 31.07.13, 10:55
            To nie jest dzieło Łotra?
            • kainel.kemezrp nie mam pojęcia ale nie wierzę by łotr 31.07.13, 10:59
              zrobił cokolwiek bez postawienia na pierwszym planie własnej promocji
              wybacz - nie daję wiary
              • kainel.kemezrp ludzie kochają swój haimat 31.07.13, 11:08
                Gazeta o tym nie pisze bo to nie horkruksy tylko zwykli ludzie - tak myślę
                ale poza Voldim i horkruksami jest jeszcze świat prawdziwej kultury
                takiej bez pieniędzy (bo te sa wiadomo tylko dla familii)
                ale z pasją za to
                myślę że ten pomysł - prosty ale przecie własnie to jego zaleta
                nie powstał w intelektualnie wykastrowanej bramie grodzkiej
                owszem zaraz się znajdą generałowie którzy będą chcieli to przejąć
                oficerowie polityczni
                ale cóż
                to tak jest są rolnicy którzy orzą i bandyci którzy łupią
                w lublinie mało jest rolników w staosunku do bandytów ale to inna rzecz jakby
                pozdr
                • Gość: Przemko z Leniowa Re: ludzie kochają swój haimat IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 11:13
                  A teraz poprosimy coś o Tekturze.
                  • cyrkuszowy_umielec Re: ludzie kochają swój haimat 31.07.13, 11:26
                    Gość portalu: Przemko z Leniowa napisał(a):

> A teraz poprosimy coś o Tekturze.

Tekturę należy wyrzucać do pojemników z frakcją suchą.
                      • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 17:20
                        ...fajna stronka... :)))... bleee...
                      • Gość: darth vader Re: takie tam IP: *.centertel.pl 31.07.13, 19:02

Leniaku nie obijaj się,pora na jakąś bajkę o przenajźlejszym valdemorcie...
                      • Gość: Przemko z Leniewa A tak w ogóle to IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:22
                        o co poszło?leniak chciał przelecieć valdemortową i ta go pogoniła,czy valdemort zerżnął leniakową?
                        • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 19:32
                          ...wygląda mi na to, że ciebie zerżnęli (...kumpla też...)... :///... bleee...
                          • Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:41
                            Nie mam takich homoupodobań jak ty...ale trochę takich zboczków toleruję.czy myjesz sobie pupcię PRZED?
                          • Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:46
                            I nie nazywaj leniaka moím kumplem,ja lewactwo depczę.
                            • Gość: kainel Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 19:55
                              tu sie ubawilem dopiero :-)
                              to jest schizofrenia prawdziwa - niedawno tu wystepowales jako mloda komunistka :-)
                              • Gość: bleee... Re: ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 20:05
                                ...on występuje też "jaja-ko młoda, co lubi loda..."... bleee...
                                • Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 20:56
                                  Obawiam się że leniaczek każdego kto mu sie nie spodoba uzna za tekturaka...a blee bezmyślnie też...uny na lewicy jurz tak majom rze nawzajem siem zwalczajom.
                              • Gość: Przemko z Leniewa Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 20:06
                                No to mnie powaliłeś,szczęka mi opadla DETEKTYWIE do d...y.Wy lewacy strasznie podejrzliwi jesteście i tacy spiskowi...no i b.dobrze-miesza wam się w pustych czaszkach.
                                • Gość: j666 ideowe leninowe lewactwo IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 20:17
                                  Leniak i blee już tak mają chyba na stałe...nieuleczalne toto jest...skażone komuną do kości...
                              • Gość: j666 do zapamiętania IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 20:33
                                też pamietam młodą komunistkę-to dzięki niej wlazłem w linka i dowiedziałem się żeś szycha z PPSu...bo jakoś tam sam się nie chwaliłeś na forum wcalusieńko lewaczaku brunatniasty...
                                • Gość: kainel Re: do zapamiętania IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 21:25
                                  oj tekturaku tekturaku
                                  od 20 ponad juz lat jestem w PPS...
                                  jakbys nie byl lewakiem i to glupim to móglbys spytac o to np mlodego historyka
                                  bo tez sie od lat znamy...
                                  oni wtedy byli w sn a ja w pps :-)
                                  ...
                                  stronke o pps przecie ja zrobilem :-)
                                  od poczatku tez pisalem na forum pod nazwiskiem i nie krylem sie z PPS-em
                                  widzisz byc moze ty nawet i faktycznie nie jestes z tektury ale po czym cie niby odroznic jak sie niczym nie roznisz od tekturakow?
                                  zreszta przecie jeztes z tektury
                                  tego prymitywizmu nie sposob podrobic
                                  • Gość: Leniak z Przemkowa Re: do zapamiętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:29
                                    Ty za to jesteś ostoja klasy i kultury.
                                    • kainel.kemezrp umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki 31.07.13, 21:48
                                      ucz się sieroto skądkolwiek jesteś
                                      bo nic bez tego nie będziesz znaczył
                                      klasa i kultura - i owszem muzułmański sakwyrku ja to mam w małym palcu ;-)
                                      ale tego sobie do głowy nie wlejesz z bączkiem
                                      ani się z jointem nie nawdychasz
                                      to trzeba na dupę siąść i ryć - wiele lat
                                      a nie gimnajum i cześć piesni
                                      nadążasz jeszcze?
                                      to złap i to że dla twojego dobra ci klaruje żeś z kartonu cięty grubego
                                      co zresztą i nie byłoby wadą gdyby nie to że wzornik porzyczyłes od stalinistów pokroju Sierakowskiego
                                      cośkolwiek łapiesz?
                                      • Gość: L. Re: umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:49
                                        Spijam nektar z Twych ust
                                        • kainel.kemezrp męska safona się znalazła n/t 31.07.13, 22:00
                                          • Gość: Lew Jaszyn Re: męska safona się znalazła n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:12
                                            Masz w sobie nie tylko pokłady klasy i kultury
                                            lecz również nadzwyczajnej wrecz skromnosci.
                                            Skromnośc jest jedną z pierwszorzednych cnót, czyż nie?
                                            • kainel.kemezrp skromność to mój ulubiony grzech 31.07.13, 22:18
                                              e tam
                                      • Gość: j666 Re: umiałbyś to dostrzec gdybyś umiał literki IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:55
                                        -"klasa i kultura - i owszem muzułmański sakwyrku ja to mam w małym palcu ;-)"
                                        :-))))))
                                        nie tylko nie masz klasy i kultury ale też jaj zwyczajnych męskich...jak pamiętamy sprzed roku z Rusałki nasz ty super bohaterze:-))))))
                                        pisać to sobie możesz co ci twoja dupa na język naniesie...ale czyny są ważniejsze...
                                        zero zawsze będzie zerem dopóki czynem nie udowodni że nim nie jest...
                                        • kainel.kemezrp przyjedź tu do mnie bohaterku 31.07.13, 22:05
                                          tyle samo masz drogi
                                  • Gość: j666 Re: do zapamiętania IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:30
                                    moim zdaniem jesteś wzorcowym tekturakiem:-)))
                                    wy naprawdę niczym się nie różnicie tylko ty jako patologia tego nie dostrzegasz...
                                    • kainel.kemezrp patrrząc w lustro to piszesz? 31.07.13, 21:49
                                      jak tak to wierzę ;-)
                                      • Gość: j666 tak tekturkowcu nieswiadomy IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.13, 21:57
                                        tak...a przed tym lustrem twoja podobizna w mym reku...
                                        • kainel.kemezrp czemu znów nieswiadomy 31.07.13, 22:02
                                          ja znam tekturę...
                                          uważaj bo to przyklejanie sobie mojej twarzy jest ;-)
                                          fetyszysta z ciebie
                                          • cyrkuszowy_umielec Re: czemu znów nieswiadomy 01.08.13, 11:31
                                            kainel.kemezrp napisał:

> ja znam tekturę...
                                            > uważaj bo to przyklejanie sobie mojej twarzy jest ;-)
                                            > fetyszysta z ciebie

Tekturę należy wyrzucać do pojemnika z frakcją suchą.
    • Gość: big mac Re: ale zajefajne IP: *.cloudsigma.com 01.08.13, 07:15
      szkoda tylko że twórca tej strony na facebooku regulaminu nie doczytał i pozbył się praw autorskich do swoich zdjęć...teraz to własność facebooka...
      • Gość: Iwona Le...mingowa Re: ale zajefajne IP: *.voxility.net 03.08.13, 07:26
        Zgadza się.Regulamin Facebooka,art.2,pkt.1:
        -"W przypadku treści objętych prawem własności intelektualnej (IP, ang. intellectual property), takich jak zdjęcia i filmy, użytkownik przyznaje nam poniższe uprawnienia zgodnie z wprowadzonymi przez siebie ustawieniami prywatności i ustawieniami aplikacji: użytkownik przyznaje nam niewyłączną, zbywalną, obejmującą prawo do udzielania sublicencji, bezpłatną, światową licencję zezwalającą na wykorzystanie wszelkich treści objętych prawem własności intelektualnej publikowanych przez niego w ramach serwisu Facebook lub w związku z nim (Licencja IP). Licencja IP wygasa wraz z usunięciem przez użytkownika treści objętych prawami własności intelektualnej lub konta, o ile treści nie zostały udostępnione innym osobom, które ich nie usunęły."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka