Dodaj do ulubionych

Setki magików i kuglarzy w jednym miejscu. Tylk...

10.08.13, 10:07
Powinni jeszcze zaprosić "sztukmistrza z Londynu"...
Obserwuj wątek
    • cezar85 Setki magików i kuglarzy w jednym miejscu. Tylk... 10.08.13, 10:26
      - na stos z nimi - jutro zagrzmi z ambony
      • Gość: gość odpowiedzialność prawna IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 19:58
        jadę Królewską - na przejściu stoi policjant i kieruje ruchem (wiadomo - przejście od Bramy Krakowskiej na deptak wymaga zgrania ze strony pieszych i kierowców). I jest ok, może poza kretynami, którzy włażą na przejście po tym, jak policjant daje znać kierowcom, że moga ruszać.
        Dwie godz. później jadę Wieniawską, a na wysokości UM stoi jakiś bosy oberwaniec na środku przejścia i macha rekami, wykrzykując coś w bliżej nieokreslonym języku. Dla mnie jest to po prostu pijany lub naćpany facet, więc olewam go i jadę jak mam jechać, bo w końcu "menel" stoi nie na moim pasie. Jadący przede mną samochód na zagranicznych numerach tez nic sobie nie robi z tego dziwoląga. A tu moje dziecko krzyczy "Ooooooo, facet na linie idzie nad nami!!!".
        No to kurna bardzo przepraszam, ale chyba służby porządkowe powinny wstrzymywać ruch na ulicy, a nie sztukmistrze??? Czy miasto jest oddane w ręce sztukmistrzów na mocy prawnej i jest na to jakiś dokument, czy też istnieje pełna swoboda w działaniu i istniejący burdel jest czymś normalnym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka