silverstone 26.03.02, 13:17 Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :))))) Dzieki i pozdrawiam :))))) J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Silver:)))))) 26.03.02, 13:21 silverstone napisał(a): > Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :))))) > Dzieki i pozdrawiam :))))) > > J. Ja Ronji też podziękowałam ale nie tu więc jeszcze raz tu dziękuję:))))))) Silver, Tobie też dziękuję ale choroba, nie mogę otworzyć. Jak jest załącznik z końcówką pps. nie otworzę:((((( Ale za wszystko inne dziękuję:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ale się przestraszyłam, gdy ktoś zakrzyknał mego IP: 212.244.252.* 26.03.02, 13:23 nicka... Silwer, ja też nie mogę otworzyć, buuuuuuu... Ale niektóre mogę, np. Ally...;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ale się przestraszyłam, gdy ktoś zakrzyknał mego 26.03.02, 13:51 Ally jest cudowna,co??? :))) ale sie usmialam!!!!!! w tym pps byly zyczenia wielkanocne - usmialam sie jeszcze mocniej :))) Gość portalu: Ronja napisał(a): > nicka... > > Silwer, ja też nie mogę otworzyć, buuuuuuu... > Ale niektóre mogę, np. Ally...;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Silver:)))))) 26.03.02, 13:44 szkoda!!!! te z pps sa calkiem calkiem :))))))) hehehe... lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :)))) > ) > > Dzieki i pozdrawiam :))))) > > > > J. > > Ja Ronji też podziękowałam ale nie tu więc jeszcze raz tu dziękuję:))))))) > Silver, Tobie też dziękuję ale choroba, nie mogę otworzyć. Jak jest załącznik > z > końcówką pps. nie otworzę:((((( Ale za wszystko inne dziękuję:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! IP: 212.244.252.* 26.03.02, 14:13 :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:25 ja to wogole salbego zdrowia jestem!!!! pewnie to przepowiednia uhuhuhuhuhuuuuuu!!!!! dobrze ze nigdzie samolotem nie lece, bo ostatnio snilo mie sie ze spadl na Okeciu :((( Gość portalu: Ronja napisał(a): > :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:34 Ty miałaś już być noszona przez wiosnę, a nie przez przygnebienie!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:36 ronja - tak szczerze moje przygnebienie spadlo o jakie 50% wiec sadze ze to i tak dobrze,prawda???? Aby do lata do wakacji mysli o morzu plazach goracych itd itd itd a nawet tdi :)))) wiesz jak jest, ronja - nie zawsze mozemy wyrzucic z siebie smutek na zawolanie, ale naprawde jest juz OK :)))) ronja napisał(a): > Ty miałaś już być noszona przez wiosnę, a nie przez przygnebienie!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:40 To dobrze. Wiesz, ze mną też było źle. Dzień w dzień płakałam i pogrążałam się w beznadzieję. Ale nagle wyskoczyłam z tego i teraz jestem już jak ten skowronek... Jakie to dziwne. Wiem, że przyczyny nie zostały zlikwidowane, że praktycznie nic się nie zmieniło. A jednak. Natura ludzka jest niezbadana... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:55 dalabym milion dolcow zeby zlikwidowac ta przyczyne :))))) albo zeby chociaz zniknela w przestworzach!!!!!! niestety nie bedzie mi to dane wiec remont musze zrobic we wlasnej glowie :((( ronja napisał(a): > To dobrze. > Wiesz, ze mną też było źle. Dzień w dzień płakałam i pogrążałam się w > beznadzieję. > Ale nagle wyskoczyłam z tego i teraz jestem już jak ten skowronek... > Jakie to dziwne. Wiem, że przyczyny nie zostały zlikwidowane, że praktycznie > nic się nie zmieniło. > A jednak. Natura ludzka jest niezbadana... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:59 A ja chyba przeszłam nad tym do porządku dziennego i olałam. Bo przyczyna nadal ma się dobrze, nawet parę ich jest. A mi się gęba śmieje!!!! Bo może wiosna...? Odpowiedz Link Zgłoś
eor RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:13 To ja tez, ja tez chce podziekowac - troche pozno, ale dopiero teraz zajrzalem do skrzynki - baaardzo, baardzo dziekuje. Teraz juz jestem spokojny o przyszlosc, bo zgodnie z zyczeniami Ronji, maja sie spelnic moje marzenia:)))) Wielka buzka, Ronju. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:41 Ale, gupia sprawa - nie ja jestem decydentem. A szkoda. Ale by wtedy fajnie na świecie było... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:56 byloby fantastycznie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ronja napisał(a): > Ale, gupia sprawa - nie ja jestem decydentem. A szkoda. Ale by wtedy fajnie na > świecie było... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 16:00 No, właśnie skoro wszysycy mają takie fantastyczne wyobrażeniao życiu, dlaczego tak do cholery nie jest? Kto o tym decyduje i dlaczego dodaje więcej czerni i szarości????? Odpowiedz Link Zgłoś