Dodaj do ulubionych

RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO :))))

26.03.02, 13:17
Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :)))))
Dzieki i pozdrawiam :)))))

J.
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Silver:)))))) 26.03.02, 13:21
      silverstone napisał(a):

> Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :)))))
      > Dzieki i pozdrawiam :)))))
      >
      > J.

Ja Ronji też podziękowałam ale nie tu więc jeszcze raz tu dziękuję:)))))))
      Silver, Tobie też dziękuję ale choroba, nie mogę otworzyć. Jak jest załącznik z
      końcówką pps. nie otworzę:((((( Ale za wszystko inne dziękuję:)))))))
      • Gość: Ronja Ale się przestraszyłam, gdy ktoś zakrzyknał mego IP: 212.244.252.* 26.03.02, 13:23
        nicka...

Silwer, ja też nie mogę otworzyć, buuuuuuu...
        Ale niektóre mogę, np. Ally...;)))))))))))))))
        • silverstone Re: Ale się przestraszyłam, gdy ktoś zakrzyknał mego 26.03.02, 13:51
          Ally jest cudowna,co??? :))) ale sie usmialam!!!!!! w tym pps byly zyczenia
          wielkanocne - usmialam sie jeszcze mocniej :)))

Gość portalu: Ronja napisał(a):

> nicka...
          >
          > Silwer, ja też nie mogę otworzyć, buuuuuuu...
          > Ale niektóre mogę, np. Ally...;)))))))))))))))

• silverstone Re: Silver:)))))) 26.03.02, 13:44
        szkoda!!!! te z pps sa calkiem calkiem :))))))) hehehe...

lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
        >
        > > Od razu mi lepiej!!! Do prawdziwej wiosny brakowalo mi tylko bociana :))))
        > )
        > > Dzieki i pozdrawiam :)))))
        > >
        > > J.
        >
        > Ja Ronji też podziękowałam ale nie tu więc jeszcze raz tu dziękuję:)))))))
        > Silver, Tobie też dziękuję ale choroba, nie mogę otworzyć. Jak jest załącznik
        > z
        > końcówką pps. nie otworzę:((((( Ale za wszystko inne dziękuję:)))))))

• Gość: Ronja A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! IP: 212.244.252.* 26.03.02, 14:13
          :))))))))
          • silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:25
            ja to wogole salbego zdrowia jestem!!!! pewnie to przepowiednia
            uhuhuhuhuhuuuuuu!!!!! dobrze ze nigdzie samolotem nie lece, bo ostatnio snilo mie
            sie ze spadl na Okeciu :(((

Gość portalu: Ronja napisał(a):

> :))))))))

• ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:34
              Ty miałaś już być noszona przez wiosnę, a nie przez przygnebienie!!!!:)
              • silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 14:36
                ronja - tak szczerze moje przygnebienie spadlo o jakie 50% wiec sadze ze to i tak
                dobrze,prawda???? Aby do lata do wakacji mysli o morzu plazach goracych itd itd
                itd a nawet tdi :)))) wiesz jak jest, ronja - nie zawsze mozemy wyrzucic z siebie
                smutek na zawolanie, ale naprawde jest juz OK :))))

ronja napisał(a):

> Ty miałaś już być noszona przez wiosnę, a nie przez przygnebienie!!!!:)

• ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:40
                  To dobrze.
                  Wiesz, ze mną też było źle. Dzień w dzień płakałam i pogrążałam się w
                  beznadzieję.
                  Ale nagle wyskoczyłam z tego i teraz jestem już jak ten skowronek...
                  Jakie to dziwne. Wiem, że przyczyny nie zostały zlikwidowane, że praktycznie
                  nic się nie zmieniło.
                  A jednak. Natura ludzka jest niezbadana...
                  • silverstone Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:55
                    dalabym milion dolcow zeby zlikwidowac ta przyczyne :))))) albo zeby chociaz
                    zniknela w przestworzach!!!!!! niestety nie bedzie mi to dane wiec remont musze
                    zrobic we wlasnej glowie :(((

ronja napisał(a):

> To dobrze.
                    > Wiesz, ze mną też było źle. Dzień w dzień płakałam i pogrążałam się w
                    > beznadzieję.
                    > Ale nagle wyskoczyłam z tego i teraz jestem już jak ten skowronek...
                    > Jakie to dziwne. Wiem, że przyczyny nie zostały zlikwidowane, że praktycznie
                    > nic się nie zmieniło.
                    > A jednak. Natura ludzka jest niezbadana...

• ronja Re: A Wy jesteście czarniejsze ode mnie postacie!!! 26.03.02, 15:59
                      A ja chyba przeszłam nad tym do porządku dziennego i olałam.
                      Bo przyczyna nadal ma się dobrze, nawet parę ich jest.
                      A mi się gęba śmieje!!!! Bo może wiosna...?
    • eor RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:13
      To ja tez, ja tez chce podziekowac - troche pozno, ale dopiero teraz zajrzalem
      do skrzynki - baaardzo, baardzo dziekuje. Teraz juz jestem spokojny o
      przyszlosc, bo zgodnie z zyczeniami Ronji, maja sie spelnic moje marzenia:))))

Wielka buzka, Ronju.
      • ronja Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:41
        Ale, gupia sprawa - nie ja jestem decydentem. A szkoda. Ale by wtedy fajnie na
        świecie było...
        • silverstone Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 15:56
          byloby fantastycznie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ronja napisał(a):

> Ale, gupia sprawa - nie ja jestem decydentem. A szkoda. Ale by wtedy fajnie na
          > świecie było...

• ronja Re: RONJA!!! CUDOWNA KOBIETO - OJ, TAK,TAK 26.03.02, 16:00
            No, właśnie skoro wszysycy mają takie fantastyczne wyobrażeniao życiu, dlaczego
            tak do cholery nie jest?
            Kto o tym decyduje i dlaczego dodaje więcej czerni i szarości?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka