Dodaj do ulubionych

Mecz Motoru? Wypada na nim być

13.09.13, 20:55
skomentuję krótko:buahahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman "najważniejszego klubu nie tylko w mieście... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 21:04
      ale i całym regionie". - Panie Gilewicz, a kto Panu takich pierdół naopowiadał?
      Kiedy ostatni raz Nadszyszkownik Żu-Cze był na kopaninie "motóru"?
    • Gość: leonss Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być IP: *.icpnet.pl 13.09.13, 21:59
      Szanowny panie J.Gilewicz ,podam kilka przykładów aby klub był bardziej medialny i rozpoznawalny ,tak jak robią to w Poznaniu 1.Reklama w komunikacji miejskiej takich jak Trajek ,Autobus ,bus?? czy PKP ?PKS . formatu A 4,czy A 5 choćby skromnie mówiła o meczu przykład Motor -Stal Rzeszów ,2.Takie informacje rzadziej są również w[ PUB .] pabach .3 Klub powinien przestrzegać aby organizacje meczów odbywały się o tej samej godzinie co np w Łęcznej ,czy w Świdniku ????.4.W czasie przerwy meczu w kiosku pani spożywczego powinna oferować pamiątki klubu poza kawą herbata czy sokiem. 5.Akademia piłkarska powinna być pod patronatem nap .Tomka Jasiny dziennikarza czy Jacka Bąka ,tak jak w Poznaniu Akademia Piłkarska Reissa
    • qqbek A ja myślałem, że najlepsi są Wójcikowie... 13.09.13, 22:13
      ...z "Ani Mru-Mru", jeżeli chodzi o strojenie sobie żartów w Tubtinie.

A tu proszę - Prezes Motoru wraz ze ssakiem wicenaczelnym (tym od śmieci w lesie) ucinają sobie taką pogawędkę, że nie tylko "Ani Mru-Mru", ale też Mumio i Monty Python wysiadają.
    • Gość: maxxx Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być??? IP: 173.233.217.* 13.09.13, 23:09
      Co za wybujala fantazja!!!
      • Gość: natan Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 23:19
        Brzusiu, za późno się urodziłeś, bo Bareja miałby z ciebie gotowca na scenariusz. Ile tobie i Bieleszowi płaci Żuk za to dymanie stadionu. Co zostało z dawnej Wyborczej walczącej z układem? Dziś mediaworkerzy z GW włażą władzy w d....
        • Gość: leonss Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być??? IP: *.icpnet.pl 13.09.13, 23:36
          Jestem ciekawy ile z piszących na forum chodzi lub chodzi na mecze Motoru ,Lublinianki czy Górnika Łęczna??.
          • Gość: jeż ech IP: *.ennet.pl 14.09.13, 07:16
            Ciekawe ilu internetowych komentatorów w ogóle gdziekolwiek chodzi. Przed monitorem jedne mądrzejszy od drugiego i wymyśla jakieś tubtiny. Echh..
            • Gość: Jeż Jerzy Re: ech IP: *.opera-mini.net 14.09.13, 10:25
              Co to jest to Motor?
            • zubelz Re: ech 14.09.13, 17:50
              Gość portalu: jeż napisał(a):

> Ciekawe ilu internetowych komentatorów w ogóle gdziekolwiek chodzi. Przed monit
              > orem jedne mądrzejszy od drugiego i wymyśla jakieś tubtiny. Echh..

To może ty wczoraj łaziłeś po Starym Mieście i darłeś ryja o pierwszej w nocy????. Dopiero wtedy skończył ci się mecz???.
              • tepicpo Re: ech 15.09.13, 02:10
                zubelz napisał:

> Gość portalu: jeż napisał(a):
                >
                > > Ciekawe ilu internetowych komentatorów w ogóle gdziekolwiek chodzi. Przed
                > monit
                > > orem jedne mądrzejszy od drugiego i wymyśla jakieś tubtiny. Echh..
                >
                > To może ty wczoraj łaziłeś po Starym Mieście i darłeś ryja o pierwszej w nocy??
                > ??. Dopiero wtedy skończył ci się mecz???.

nie, to twoi kumple z Antify dawali wyraz lewicowej miłości, jak to zwykle po tanim winie :P
    • on1950 i tak będzie 14.09.13, 08:22
      Otwarcie stadionu to kop do rozwoju klubu, tak jak np otwarcie mełgiewskiej do rozwoju firm. W każdej normalnej firmie musi być plan działania i w tym co zostało tu powiedziane jest normalną droga działania zgodną z tym co robi cały świat. Przypomnę że kilka lat temu na meczu Lecha Poznań z Tłokami Gorzyce było 1000 osób, na Koronę Kielce czy Jagiellonię chodziło po 500-1000 osób. Dziś chodzi kilka - kilkanaście razy tyle. 15 lat temu na Motor chodził cały lublin. Pamiętam jak w klasie z 15 facetów na mecz szło 10-12 czyli prawie wszyscy i dotyczyło to i żużla i piłki. Nikt w lublinie i regionie nie ma tylu kibiców. I mówimy o zagorzałych kibicach a nie ludziach idących na wynik. Potencjał jest ogromny bo kilka lat temu po awansie do 1 ligi i rok wcześniej na stadion chodziło 2,5 -3 tys a były mecze że było ich 4-5 tys. I to wszystko w atmosferze na mieście że Motor to dresy, bandyci,przy rozwalającym się stadionie, braku jakiejkolwiek reklamy, tragicznym PR. I mimo to Motor miał lepsze liczby niż wielce utytułowany Montex będący wizerunkowo odwrotnością Motoru, lepsze niż Łęczna czy Start. Jedynym klubem który czasem wyprzedza Motor jest żużel napędzany przez fanów ......Motoru pamiętających wielki Motor z Nielsenem. Śmiesznie wyglądało jak ówczesny Tż Sipma walczył w barażu o ekstraklasę z Zieloną Góra a stadion był wypełniony ludźmi w barwach Rks Motor a nie osobami w szalikach Tż . To mówi samo za siebie
      • tepicpo Re: i tak będzie 14.09.13, 13:50
        Popieram !!!! Heh, nie byłem wcześniej fanem Motoru (nie jestem stąd, nie znałem historii klubu, no i za bardzo wierzyłem prasie szkalującej kibiców), ba nie jestem fanem obecnego Prezydenta Miasta, ale akurat w sprawach stadionu i Motoru ma moje całkowite poparcie. A wypowiedzi, o takiej wymowie, jak Twoja, wcześniej zasłyszane sprawiły, że stałem się fanem i cieszy mnie zapowiedź, że i miasto i władze Klubu starają się, żeby było lepiej :-)
        • mieszkaniec_swiatow A co? Może to Pruszonek, twój idol buduje stadion? 14.09.13, 16:02
          Ty kibolu!
        • Gość: bosman tępaku - zawsze mi coś podpowiadało... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.13, 13:24
          żeś kmiot małorolny :-). Twoje pisdzielstwo w pełni to potwierdza.
    • hrabiaski Mecz Motoru? Wypada na nim być 14.09.13, 08:53
      jeżeli ktoś nie jest dobry w tym co robi powinien zmienić zawód,to podstawa gospodarki rynkowej,w ten sposób na rynku pozostają najlepsi.A kopacze motoru?!oni nie muszą zmieniać kwalifikacji,dalej mogą kopać,ale doły!
      • Gość: leonss Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być IP: *.icpnet.pl 14.09.13, 13:36
        Jako mieszkaniec Poznania z korzeniami lubelskim zgadzam się z w wypowiedzią interauty on1950 .,gości pisze cała prawdę . To należy lubieć i szanować będąc 15 dni w rodzinnych stronach [w czasie Jarmarku Jagielońskiego duży plus szacunek za imprezke ] zaliczałem 4 mecze i tak Motor -Wigry -Lublinianka -Resovia -Górnik -Sandecja ,i wyjazd do Tarnobrzegu samotnie .Siarka -Motor ..Każdy wyjazd zespou z Lubelskiego w promieniu np 80 km od Poznania jadę zobaczyć czy to żużel ,rugby czy inne dyscypliny sportu.Pozdrawiam sympatykóe sportu z lb i życzę sukcesów.I na zakończenie region Lubelski ma piłkarzy którzy graja pod innym szyldem klubu ,niż lubelskie drużyny z braku stadionu jak i decyzji ekonomicznych]
        • tepicpo fajna, wyważona wypowiedź 14.09.13, 13:46
          Gość portalu: leonss napisał(a):

> Jako mieszkaniec Poznania z korzeniami lubelskim zgadzam się z w wypowiedzią in
          > terauty on1950 .,gości pisze cała prawdę . To należy lubieć i szanować będąc
          > 15 dni w rodzinnych stronach [w czasie Jarmarku Jagielońskiego duży plus szacu
          > nek za imprezke ] zaliczałem 4 mecze i tak Motor -Wigry -Lublinianka -Resovia
          > -Górnik -Sandecja ,i wyjazd do Tarnobrzegu samotnie .Siarka -Motor .

wielki szacun za pamiętanie o korzeniach :-)
          • Gość: bosman dogadali się... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.13, 13:26
            tępak z debilem.
    • mieszkaniec_swiatow Ciekawe czy "Groszek" będzie obecny 14.09.13, 15:58
      Wypadałoby aby "Groszek" zaszczycił swoją obecnością inaugurację nowego stadionu.
      I żeby Lublin zagrał z Łysicą Bodzentyn!
    • Gość: Motur Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.13, 18:06
      Trybuny pełne, a na murawie.... trampkarze.
      I wynik 20:0 dla gości
      Sie ześmiałem ze śmiechu.
      • Gość: natan Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 18:27
        Odwrotnie, trybuny pełne a na boisku tylko Brzusio z Bieleszem. W odpowiedzi " patriotom>-kibicom, a zwłaszcza temu, co uważa że to Michnik zdegradował Motór do A-klasy: ludzie, kochajcie sobie swoich szmaciarzy z Motoru, ale za własne pieniądze. A ten stadion to jest i będzie puszką bez dna, za jego utrzymanie będą płacić każdego roku
        w s z y s c y mieszkańcy Lublina. W podwyższonych cenach biletów komunikacji miejskiej, w opłatach za wodę, za ciepło i nieruchomości. Stadion Motoru będzie przekleństwem Lublina.
      • zubelz Re: Mecz Motoru? Wypada na nim być 14.09.13, 18:29
        Gość portalu: Motur napisał(a):

> Trybuny pełne, a na murawie.... trampkarze.
        > I wynik 20:0 dla gości
        > Sie ześmiałem ze śmiechu.

Nie raz pisałem że: jeżeli wybudujemy most to popłynie pod nim rzeka?. To samo ze stadionem. Możemy wybudować taki jak Marakana, i co to da?. Tyle co umarłemu kadzidło lub most czekający aż rzeka pod nim popłynie.
        • Gość: butapren Re: Mecz... Wypada na nim być... czyzby? IP: *.hsd1.tn.comcast.net 14.09.13, 18:49
          Kosztowne fanaberie, ktos powienien odpowiedac za wyrzucanie pieniedzy w bloto!
          • Gość: Ju217 Re: Mecz... Wypada na nim być... czyzby? IP: *.opera-mini.net 14.09.13, 19:25
            Przewodniczący rady nadzorczej klubu Motor(czyżby główny inwestor nowego stadionu?)opowiada tu co to on komu na stadionie nie wynajmie,komu to praw do transmisji nie sprzeda itp.itd.Na stadionie MIEJSKIM?(nie klubowym).wiedziałem że budowa takiego stadionu to głupota,ale oddanie miejskiego stadionu jednemu klubowi który będzie na tym zarabiał a wszelkie straty pokrywać będzie miasto to głupota do sto siedemnastej potęgi.STADION MIEJSKI-PREZENT DLA MOTORU.
    • andrzej.filipowicz Amber Gała 15.09.13, 09:32
      Pan redaktor postawił kilka ważnych pytań prezesowi tej miejskiej spółki "sportowej" ale najważniejsze w kontekście przyszłości pominął, bo przyszłość będzie wypadkową przeszłości i teraźniejszości.

Myślę panie redaktorze, że wypadało najpierw być w czytelni KRS, by zapytać później o przyczynę gigantycznych strat finansowych za 2011 i 2012, brak stosownych decyzji zarządu i rady nadzorczej w świetle wysokości zobowiązań finansowych tej spółki prawa handlowego.

Przy okazji mógłby pan redaktor zapytać również jaka była przyczyna niezgłoszenia do KRS podwyższenia kapitału zakładowego przez większościowego udziałowca czyli miasta Lublin w kwocie 0,5 miliona złotych?

Mógłby pan redaktor wtedy zapytać na co tak nagle potrzebne było tej spółce 0,5 miliona złotych, że nie dopełniono obowiązku wynikającego z Kodeksu Handlowego:
      1) czy przyczyną braku obowiązkowego zgłoszenia w KRS podwyższenia kapitału zakładowego o 0,5 miliona był brak w kasie spółki na pokrycie związanych z tym opłat sądowych i skarbowych w kwocie niecałego tysiąca złotych?

2)czy przyczyną braku obowiązkowego zgłoszenia w KRS podwyższenia kapitału zakładowego o 0,5 miliona był brak uchwały o podwyższeniu kapitału zakładowego?

3)czy przyczyną braku obowiązkowego zgłoszenia w KRS podwyższenia kapitału zakładowego o 0,5 miliona był brak oświadczenia o objęciu udziałów w podwyższonym kapitale zakładowym
      4)czy przyczyną braku obowiązkowego zgłoszenia w KRS podwyższenia kapitału zakładowego o 0,5 miliona był może tylko brak oświadczenia wszystkich członków zarządu, że wkłady na podwyższony kapitał zakładowy zostały w całości wniesione?

Myślę panie redaktorze, że przed kolejnym spotkaniem z prezesem spółki prawa handlowego z większościowym kapitałem miasta wypada być w czytelni KRS, by później stosowne pytania zadać nie tyle zarządowi czy radzie nadzorczej, co większościowemu właścicielowi, który nie pilnuje publicznych pieniędzy i sposobu ich spożytkowania.

Myślę, że po lekturze akt tej spółki zasugeruje pan zmianę nazwy klubu na Amber Gała, a nowy stadion na Złoty Strzał PO.

• maciek_u1 Mecz Motoru? Wypada na nim być 15.09.13, 09:55
      To sytuacja przejściowa. Kiedy odbudujemy markę Motoru, miasto wciąż może być głównym akcjonariuszem klubu. Nie będzie go już utrzymywać. Zrobią to sponsorzy, którzy będą zabiegać, by logo ich firmy było obecne na wypełnionym kibicami nowym stadionie. Do tego dojdą wpływy z transmisji telewizyjnych, ze sprzedaży biletów, koszulek i różnego rodzaju klubowych gadżetów.

Przed tworzeniem takich wirtualnych wizji zapraszam do lektury raporty Ernst Young na temat sytuacji finansowej w polskich klubach piłkarskich a potem tworzyć jakieś narkotyczne wizje.
      1.Po pierwsze mówi pan w wywiadzie o 1 lidze gdzie za prawa do transmisji kluby dostają bardzo małe kwoty w stosunku do utrzymania drużyny.
      2.Wpływy od sponsorów nawet w słabszych klubach ekstraklasy to kilkaset tysięcy złotych wiec o utrzymywaniu drużyny w 1 lidze z sponsorów to naprawde kpina no chyba że znajdzie się jakiś pasjonat jak np. w Niecieczy ale o rachunku ekonomicznym musi zapomniec
      3. wpływy z meczów każdy kto ma jakieś pojecie o organizacji klubów w polsce wie ze na meczach w polsce zarabia kilka największych klubów z najwieksza frekwencja i cenami biletów reszta dopłaca

także radze zejsc na ziemie
    • Gość: bosman no i co?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.13, 13:30
      jajco. 3/4 meczu grają z przewagą i ledwo remis. Nawet karnego nie potrafią strzelić. Ale gdy będzie "Circus scarabeus" to strzelą po trzy w każdym meczu - samobóje. Tak dla zasady, "coby siem cóś działo".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka