aislinn 19.05.03, 13:05 Przepraszam z bałagan na Twoim korytarzu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 13:49 Jaki balagan? Na jakim korytarzu? Na tym szerokim, co moglby byc wezszy i wtedy pokoj bylby szerszy? Nie zauwazylam... - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 13:51 Nie, na tym całkiem korytarzu W ramach rekompensaty mogę ci umyć okno )) Piżmaku, fajna impreza. Fajne mieszkanko. Moje się chowa głęboko na Tarchomin przy Twoim. Kur..... ludzie kocham WAs !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:33 To już wiem czyje były te cienkie faje, które zlokalizowałam rano wynosząc śmiecie.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:35 Były moje i Teda. A te grube brązowe były Coopera. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:42 Tak też myślałam.Widać kto jest prawdziwym facetem. Dla ułatwienia podam, że chodzi o Agenta Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:43 hehe już myślałam że o mnie taa, waniliowe cygara są takie męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:48 Te cienkie fajne kojarzą mi się z typową babą. Teddy, gratulacje. Wiesz, co sądzę o facetach, którzy nie potrafią nie dotrzymują postanowień Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Piżmaku !!!! 19.05.03, 17:51 bo wiesz, tak dla usprawiedliwienia (próbuję być obiektywna i tyle ) Teddy się sam oszukuje, że jeśli nie kupi se własnych to nie pali, i dlatego te ultramęskie cienkie palił - moje... no niechże mu się wydaje że jak nie ma własnych to nie pali... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Błąd, hehehheh 19.05.03, 17:53 Kochana, nieeee. Ted oszczędza, bo to w ogóle oszczędny człowiek jest. Z Krakowa. Wiem co mówię, bo moja babcia tyż z Krakowa i cieszy się gdy np.pojedzie 30 km i zaoszczędzi 1 zł ( słownie:jeden polski złoty) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Błąd, hehehheh 19.05.03, 17:54 hehe to głupio oszczędza bo na lekarzy wyda Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Błąd, hehehheh 19.05.03, 17:57 No, ale na fajach zaoszczędził i jest dumny z siebie. A co do myślenia długookresowego, ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Błąd, hehehheh 20.05.03, 10:56 No fakt, jak ja głupia mogłam się łudzić że faceci potrafią myśleć długookresowo Nie, no takich złudzeń nie mam , al milej jest myśleć że ktos nie ma własnych bo nie chce z powodów zdrowotnych a nie że mnie finansowo wykorzystuje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Replay! 19.05.03, 17:49 Miało być: nie potrafią dotrzymać postanowień.Kurrrrwa! Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Piżmaku !!!! 20.05.03, 08:59 nikka007 napisała: > Tak też myślałam.Widać kto jest prawdziwym facetem. Dla ułatwienia podam, że > chodzi o Agenta tak, tak, a do drugiego etapu konkursu na meza nie przeszedlem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Piżmaku !!!! 20.05.03, 11:30 Nie wiedziałam,że chcesz. OK, wskakujesz na miejsce Teda, bo on tam był tylko kurtuazyjnie Odpowiedz Link Zgłoś