Dodaj do ulubionych

Eco-Vital Lublin

09.12.13, 20:46
Witam. Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na PH i mam mieszane uczucia, ponieważ nikt nawet nie zapytał co potrafię ! Dostałem zaproszenie na szkolenie, wstępnie sie zgodziłem ale co mi tu nie gra... Temat zakładam aby wymieniać sie opiniami na temat pracy w tej firmie, oraz szukam osob które juz odbyły takie szkolenie. Mam sporo, a szczególnie interesuje mnie jak wygląda owo szkolenie. Trzeba coś podpisywać ? Macie jakieś zastrzeżenia?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Eco-Vital Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 17:28
      witam, mnie tez własnie interesuje ten sam temat co ciebie jeśli ktoś ma jakieś konkretne doświadczenia z tą firmą niech napisze. Ja też byłam na rozmowie i również dostałam zaproszenie na szkolenie, ale z tego co mi powiedziała ta pani na rekrutacji, to szkolenie do niczego mnie nie zobowiązuje, biorę udział w szkoleniu a jeśli po nim nie będę chciała podjąć pracy u nich to nic się nie dzieje mam prawo podziękować, muszę tylko pamiętać o dochowaniu tajemnicy handlowej co jest dla mnie oczywiste. Przeczytałam mnóstwo komentarzy w internecie na temat tej firmy oraz pracy u nich i poważnie się zastanawiam czy w ogóle tracić czas na to szkolenie. Także jeżeli macie jakieś doświadczenia w tej sprawie to piszcie.
      • Gość: MARTA Re: Eco-Vital Lublin IP: *.free.aero2.net.pl 31.01.14, 13:03
        garnki chcecie sprzedawać? proszę ja was, tylko nie nazywajcie wciskania chłamu emerytom pracą przedstawiciela handlowego! od kiedy domokrążca = PH?
        • Gość: ambitna Re: Eco-Vital Lublin IP: *.torproxy.org 04.03.14, 14:18
          Żadna praca nie hańbi, a skoro ktoś dobrze jeszcze może zarobić, to dlaczego nie ma z tego skorzystać? Nikt nie karze słuchać nawet przedstawiciela handlowego, jak nie chce, jak ma taką awersie do tego zawodu. Ja tam każdy zawód uważam za dobry, bo nie każdym ma możliwość ukończenia dobrych studiów, żeby znaleźć prace marzeń.
    • Gość: coś_tu_nie_gra Re: Eco-Vital Lublin IP: *.net059086102.t-com.ne.jp 02.01.14, 23:45
      www.wykop.pl/ramka/1794128/ama-telemarketer-garnki-call-center-lublin/
    • Gość: SujK Re: Eco-Vital Lublin IP: 46.21.219.* 13.01.14, 19:25
      Od miesiąca bombardują mnie ofertami pracy, to na pewno ściema, na pewno nie szukają pracownika biurowego - w mieście gdzie na 1 miejsce pracy zgłasza się 100 osób oni tak długo nie mogą nikogo znaleźć?
    • proost Re: Eco-Vital Lublin 24.01.14, 23:19
      Internetu nie macie? Poczytajcie o firmie i jej działaniach i zadajcie sobie pytanie, czy na pewno chcecie tam pracować. ...
    • Gość: qwerty Re: Eco-Vital Lublin IP: *.49.140.183.ipv4.supernova.orange.pl 23.08.18, 23:38
      Jesli masz jakaś godność i szacunek do siebie - nigdy sie tam nie zatrudnisz.
      Cała prawda:
      www.youtube.com/watch?v=3sxbjw70Q-4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka