Dodaj do ulubionych

Monika Butryn - Pracownia Stylu

29.01.14, 09:35
Ktoś miał do czynienia z panią Moniką Butryn ? To dośc znana wizażystka w Lublinie, ale ja nie miałam osobiście do czynienia z nią. Czy ktoś może mi doradzic, czy warto u niej zapisac się na metamorfozę? Chciałabym wiele rzeczy zmienic, ale sama nie potrafie sie zdecydowac i potrzebuje nspecjalisty, który mi doradzi w kwestii wyglądu - makijażu, fryzury, ubioru itp. może polecacie kogoś innego w Lublinie? Prosze o szczere opinie :)
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu 29.01.14, 09:58
      kama9gr napisała:

> Ktoś miał do czynienia z panią Moniką Butryn ? To dośc znana wizażystka w Lubli
      > nie, ale ja nie miałam osobiście do czynienia z nią. Czy ktoś może mi doradzic,
      > czy warto u niej zapisac się na metamorfozę?

Jakbyś chciała, to ja mogę Ciebie tak zmetamorfozić, że sama siebie nie poznasz. :)))
    • Gość: wentkarz Metamorfoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 10:07

Nad zalewem Zemborzyckim wędkarz złowił złotą rybkę. Rybka prosiła - wypuść mnie
      spełnię Twoje trzy życzenia. Dobrze - zgodził się wędkarz. Niech będzie wreszcie spokój
      na Bliskim Wschodzie. Człowieku wykrzykęła rybka - 1000 lat trwa tam konflikt nie mogę
      zakończyć sprawy tak nagle. OK, mowi wędkarz - niech moja żona będzie Miss Lublina.
      Pokaż zdjęcie - prosi rybka. Pokazał. Hmmm, eeer, mhmm mruczała rybka. Wiesz co,
      pokaż tę mapę Bliskiego Wschodu jeszcze raz.
    • fercia9kl Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu 30.01.14, 13:17
      mysle, że mozesz spróbowac u Butryn, ale poszperaj w necie bo zawsze lepoiej miec jakiś wybór.
    • Gość: kasia s. Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.lublin.mm.pl 31.01.14, 01:13
      ja nie byłam na metamorfozie , ale malowała mnie p.Butryn do ślubu i byłam zachwycona, świetne kosmetyki najwyższej jakości, kobieta na luzie , z dużym smakiem . Ma mega wyczucie i super wiedzę ...uczyła się we Francji. znana jest w Polsce nie tylko w Lublinie...raczej dla wymagających babek . Moja pani od fitnessu bardzo ją poleca swoim Klientkom, bo była u niej na szkoleniu i była oczarowana jej podejściem do kobiet i profesjonalizmem, ona też maluje aktorki i znane osoby ...ale równa babka, taka normalna.
      • Gość: pELASIAU Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 12:50
        pani Butryn bo babka z klasą a do tego naprawde profesjonalnie wykonuje swoja pracę i ujest bardzo kontaktowa. U niej masz pewność, ze oddajesz sie w dobre ręce.
    • katarynka91 Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu 18.02.14, 23:56
      ooo, to pani Butryn otworzyla szkole wizażu ? zdolna kobieta, widac to w jej pracy i efektach - widziałam jej makijaże, naprawde robią wrażenie.
      • Gość: Lublinrządzi Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.14, 16:14
        Butryn malowała mnie kilka razy, na ślub siostry, na sesję zdjęciową i wesele znajomych, za każdym razem efekt był powalający :)
    • malinowek0202 Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu 18.03.14, 16:15
      Gość portalu: gazelad napisał(a):

> Monika Butryn - gdzie ją teraz mogę namierzyć ?

Butryn ma profil na Facebooku, swój i osobny Pracowni Stylu, tam masz info do kontaktu i takie tam :)
      • Gość: biedroneczkalal Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: 5.174.14.* 31.03.14, 12:45
        Podziwiam te kobiete, bo działa tez niekomercyjnie - mam na myśli działalność w fundacjach. Naprawde wielkie serducho !
    • martolina91e4 Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu 20.03.14, 00:36
      dziewczyny obczajcie to
      www.facebook.com/PracowniaStyluMonikiButryn/photos/gm.422104524559048/651412251571580/?type=1&theater
      marzy mi sie taka sesja :)
      • Gość: kamilaopka Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.14, 11:49
        Miałam te przyjemność wspołpracowac z Moniką podczas jednej z sesji foto, podczas której malowała modelki. Wyszło super, sprawnie, dziewczyny też były zachwycone wiec mysle, ze należy jej sie jak najbardziej pozytywna opinia :)
    • Gość: mary Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.futuroexito.pl 25.06.14, 10:05
      Polecam za profesjonalizm, wyczucie stylu i doskonały kontakt. Profesjonalistka - wiedza, technika i doskonałe kosmetyki, która pięknie doradziła mi nie tylko w sprawie makijażu, ale i dodatków wszelakich.
      • Gość: spam killer "Piekne doradzanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 10:13
        Spadaj spamiarko.
    • Gość: annnna Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.14, 15:39
      A czy ktoś wie czy Pani Monika przyjmuje zapisy na makijaż ślubny nadal?
      • Gość: zadra Re: Monika Butryn - Pracownia Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.14, 17:03
        tak, wciąż Monika przyjmuje klientki i malowała mnie do ślubu i moją starszą. Jeśli makijaż to tylko u niej, jest niesamowita.
        • Gość: spam killer Pracownia Cudu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.14, 11:40
          Zrobi wam taki makijaz, ze wasz narzeczony was nie pozna.
          Bedziecie musialy zaczynac od nowa.
          • Gość: Nieznany Re: Pracownia Cudu IP: *.199-178.cust.bluewin.ch 15.12.14, 13:16
            Chyba sama sobie opinie pisze :) Przerost firmy nad treścią .
            • Gość: adasu nie hejtuj bo i tak wiadomo, że to konkurncja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.14, 16:05
              nie hejtuj człowieku jeden z drugim bo widać, że umierasz z zazdrości, tez byś chciała być jak Pani Monika ...ale bozia nie dała ;))))
              • Gość: Gość Re: nie hejtuj bo i tak wiadomo, że to konkurncja IP: *.ms-net.eu 30.06.15, 22:38
                Dlaczego posądzasz od razu kogoś o hejty. Ja też miałam do czynienia trochę z panią Moniką i nie wspominam tego dobrze. Do klientek milutka, a o jednej gada do następnej. Szkoda, że nie przewidziała, że ta następna może dobrze znać się z poprzednią. Dużo fałszu i pozorów w jednej osobie, a makijaż taki sobie, nie wytrzymał do końca wesela, słabo utrwalony. Byłam u dużo lepszej wizażystki w salonie Karola Brzyskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka