Dodaj do ulubionych

KONKURS !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ltk.com.pl 02.04.02, 16:46
Ogłaszam konkurs na miano "bździągwy" na tym forum.
Ze względu na oczywistą zwyciężczynię przewiduję jako nagrodę jedynie wirtualny
uścisk dłoni(mojej!).
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 02.04.02, 17:17
      A kto to bzdziagwa wedlug Ciebie? :)
      • Gość: faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:35
        U nas mówiło się bździągwa na młode, głupie laski...Ale też np. na butle gazu -
        czyli na wszystko co syczy a może wybuchnąć, hehehe
      • Gość: empi Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 02.04.02, 19:37
        to Twoje zadanie, poczytaj posty.Typuj.

pzdr.
      • Gość: empi Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 02.04.02, 19:41
        P.S.
        Określił to dobrze faciu. Daleko nie szukaj, poczytaj wątek "Nienawidzę Lublina"
        • faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 19:50
          Czytałem wątek co prawda nie wszystko.... Dlatego tak to zdefiniowałem.... A
          propos Julia zbierała armię w Trójmieście. Lecz jej nie posłuchano. Ja
          osobiście lubie prowokacje...:))
          • lucy_z Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 20:38
            faciu napisał(a):

. Ja
            > osobiście lubie prowokacje...:))

Oj Faciu:))) Co Ci wyszło z tej prowokacji?????? ;)))))
            Postów /pozytywnych/ nabiło się trochę w Biłgoraju, dostało to miasto parę
            pochwał nie licząc Limanowej ;))))) Same korzyści:)))
            A Limanowa ma forum, bo nie sprawdzałam?????
            Pozdrawiam:)))
            • Gość: empi Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 02.04.02, 20:47
              Lucy, Limanowa ma forum.Niejaki TYM vel facio robi tam zadymę.Zawsze trochę
              świeżego powietrza.
            • faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 20:48
              Nie wyszło bo za szybko zostałem zdemaskowany (nie byłem zalogowany.. no i
              adres był widoczny), a tak naprawdę nie chciałem antagonizować Lublina i
              Biłgoraja. Mam tam znajomych i gdyby się to wymkło w złą stronę sam bym się
              zdemaskował.
              Na forum Kraków, pewni ludzie z Limanowej przegięli..początkowo myslałem że to
              prowokacja...Ale kilka postów na spokojnie na naszym forum uświadomiło mi że
              sep. rzeczywiście nienawidzą Krakowa, chociaż jednocześnie potrafią być
              dowcipni na naszym nielicznym forum limanowskim
              Pzdr.
              • lucy_z Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 20:55
                faciu napisał(a):

> Nie wyszło bo za szybko zostałem zdemaskowany (nie byłem zalogowany.. no i
                > adres był widoczny), a tak naprawdę nie chciałem antagonizować Lublina i
                > Biłgoraja. Mam tam znajomych i gdyby się to wymkło w złą stronę sam bym się
                > zdemaskował.
                > Na forum Kraków, pewni ludzie z Limanowej przegięli..początkowo myslałem że to
                > prowokacja...Ale kilka postów na spokojnie na naszym forum uświadomiło mi że
                > sep. rzeczywiście nienawidzą Krakowa, chociaż jednocześnie potrafią być
                > dowcipni na naszym nielicznym forum limanowskim
                > Pzdr.

To przejdę się na Wasze forum. Pisałam już, że byłam kiedyś na obozie w
                Limanowej a właściwie w Kasince Małej. To było cudo i to było daaaaaaaawno;))))
                A czy tam coś jeszcze jest????? Mam na myśli ten obóz?????
                • faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 20:59
                  Nie wiem o jaki obóz Ci chodzi...może o ośrodek YMCA na zboczu góry
                  Lubogoszcz ?? Takie domki w kręgu.. U nas jak na innych forach.. podziały,
                  plany zmian terytorialnych i trochę podpierduchy. Generalnie mało się dzieje,
                  dlatego zwykle wskakuję na regionalne forum Kraków, albo gdzie bądź.
                  :))
                  • lucy_z Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 21:04
                    faciu napisał(a):

> Nie wiem o jaki obóz Ci chodzi...może o ośrodek YMCA na zboczu góry
                    > Lubogoszcz ?? Takie domki w kręgu.. U nas jak na innych forach.. podziały,
                    > plany zmian terytorialnych i trochę podpierduchy. Generalnie mało się dzieje,
                    > dlatego zwykle wskakuję na regionalne forum Kraków, albo gdzie bądź.
                    > :))

O ten ośrodek mi chodzi!!!!! Czy jeszcze istnieje????? Jak tam było
                    wspaniale!!!!!! Pozdrawiam:)))
                    • faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 21:16
                      Właściwie to raz tam byłem i to dawno.. a właściwie to nie... bo ledwo
                      przyszliśmy zasiadliśmy w kręgu wyjmując nasze podstawowe zaopatrzenie,
                      zostaliśmy poproszeni o opuszczenie terenu ośrodka z racji braku miejsca.
                      Poszliśmy więc do bacówki..
                      Chyba istnieje jeszcze... widziałem bodajże zdjęcie ośrodka na stronie Mszany
                      Dolnej .. chyba www.miastomszana.pl, ale nie jestem pewien adresu
                    • faciu Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 21:27
                      Sprawdziłem sam nie wiem czy dotarłaś tam, ale ośrodek ten ma swoją stronę
                      www.mszana.pl/lubogoszcz
                      • lucy_z Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! 02.04.02, 21:35
                        faciu napisał(a):

> Sprawdziłem sam nie wiem czy dotarłaś tam, ale ośrodek ten ma swoją stronę
                        > www.mszana.pl/lubogoszcz

Dziękuję!!!!! Jeszcze nie sprawdziłam, jutro to zrobię bo muszę już iść:(((
                        Serdecznie pozdrawiam:)))
                        • Gość: wandad Re: KONKURS !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.04.02, 02:16
                          Wracajac do pytania: definitywnie Julia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka