Gość: tutejszy IP: *.lublin.mm.pl 29.08.04, 21:01 Choooleeeera!!! nie wiedziałem o tym wydarzeniu. A taki byłem głodny nooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Konkurs na regionalne potrawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 22:57 Jak zwykle o imprezach dowiadujemy się... po imprezach , a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolar DW podal informacje przed impreza IP: *.pl / *.enterpol.pl 30.08.04, 21:04 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040827/KULTURA/40827002 Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Konkurs na regionalne potrawy 30.08.04, 06:16 Za dużo by obce zeżarły?! Informacja w naszym mieście o jakichkolwiek imprezach jest do niczego, niestety. Media mamy bardzo cienkie, a internetowe strony rzadko aktualizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Konkurs na regionalne potrawy IP: 213.17.233.* 30.08.04, 07:10 ....a wszelkie sensowne plakaty natychmiast zaklejane przez ogłoszenia z dyskotek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Konkurs na regionalne potrawy IP: *.ppp.tiscali.fr 30.08.04, 12:57 A moze byscie podali kilka tych wspanialych przepisow, szczegolnie z mysla o Polakach mieszkajacych za granica. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Konkurs na regionalne potrawy 01.09.04, 09:22 O wielu imprezach "dowiadujemy" się ze strony internetowej UM www.um.lublin.pl/start/urzad/strona/index.php?m=2&b=6 ale podawane tam informacje są tak lakoniczne i tak spłycone,że nie zachęcają do wzięcia udziału (brak rozreklamowania imprezy). Jam mniemam,podana przeze mnie strona internetowa UM bardzo OBSZERNIE reklamuje wszelkie imprezy mające charakter typowo religijny (poświęcenia,pokropki,śpiewy,modlitwy,nabożeństwa,wspólne opłatki i koledowanie itp).I tego typu imprezy są opisane prawie ze szczegółami. Było również lakoniczne ogłoszenie o dożynkach w skansenie (vide poniżej) www.um.lublin.pl/start/urzad/strona/opis.php?id=2216&b=6&m=2&offset=40 ale to było tak opisane,że nie zachęcało wogóle do wzięcia udziału w imprezie. Byli nawet tacy,którzy twierdzili,że będzie to dożynanie naszych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Konkurs na regionalne potrawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:25 o imprezach w wojewóztwie informuje strona urz. marszałkowskiego www.lubelskie.pl po lewej stronie jest odsyłacz do tychże. pzdr z zamoscia Odpowiedz Link Zgłoś