Dodaj do ulubionych

Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchowe

IP: *.static.chello.pl 20.11.14, 13:13
Chciałam zapytać czy ktoś kupował aparat słuchowy w tej przychodni? Laryngolog który nas skierował powiedział ze mają dobre aparaty oraz korzystną ofert cenową i wydaje nam sie ze taką nam przedstawili. Ktoś może coś podpowiedzieć? W internecie niestety nic nie znalazłam
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.14, 22:14
      zwykła sieciówka ,zatrudnia lekarzy na godziny
      • Gość: anonim Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 20:58
        my aparaty słuchowe braliśmy w słuchmedzie i w kapitanie- są to placówki,które długo tym sie zajmują
        • Gość: Magda_28 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.static.chello.pl 26.11.14, 07:54
          Byliśmy wczoraj jeszcze raz:) Powtórzyliśmy badanie słuchu i zdecydowaliśmu się na zakup. Wzięliśmy aparat w przychodni center medu doklądnie to się nazywa Swissfon, a aparat słuchowy Bernafon. Akurat o Bernafon naczytałam sie mnóstwo dobrych opini. Co do sluchmedu, to wolałam ominąć szerokim łukiem
          • Gość: Ewa Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.nplay.net.pl 26.11.14, 16:52
            Jak wiesz lepiej, to po co się pytasz.
            • Gość: Magda_28 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.static.chello.pl 27.11.14, 07:56
              Ewa gdybyś potrafiłą czytać ze zrozumieniem, zorientowałabyś się, że pytałam o konkretne miejsce. Nie pytałam o słuchmed! owszem dziękuję za radę jednak są powody, dla których nie ma co korzystać z ich usług. Jeżeli ktoś mnie zapyta o miejsce, w którym kupiłam aparat będę mogła sie udzielić. nie widzę, żebyś pomogła mi czy w jakimś stopniu wyraziła swoją opinię więc po co się udzielasz?
    • Gość: Bartoszek Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.static.chello.pl 01.12.14, 12:57
      Tez kupiliśmy tam aparat i póki co bez zastrzeżeń. Oby tak dalej oczywiście, ale również nas przestrzegano że nowa firma nie utrzyma się i będziemy szukać. Wykorzystaliśmy to, że przebija sie niższymi cenami i na szczęście mamy sporo taniej aparat niż sugerowano nam właśnie w Słuch-medzie
      • Gość: Monika Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 13:07
        Mają dobre aparaty słuchowe bo czytałam opinie użytkowników na różnych forach. Przecież zanim się wyda pieniądze to tzreba dwa razy sprawdzic bo to niemały koszt. Generalnie polecam, wizyta u laryngologa, od razu badanie słuchu i kilka aparatów do przymierzenia. Warto zaoszczęzic parę groszy.
        • Gość: Marcin Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 09:37
          aby nie w Słuchm. NIE wiem co tam sie teraz dzieje, ale kto jak lekarze traktują pacjentów przechodzi ludzkie pojęcie. Czyżby palił się grunt pod nogami? A może Słuchmed się rozpada? Odnoszę wrażenie ze tam już każdy sobie rzepkę skrobie. Konowały...
      • Gość: beaa Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.ennet.pl 23.03.15, 13:05
        Ja kupiłam babci też Bernafona i jestem zadowolona. Babcia chodzi cały dzień i słyszy dobrze. Wczesniej miała aparat ze słuchmedu i nie chciała chodzić 5 lat leżał w szufladzie. Bernafona kupiłam w Medice u Kapitana na nowowiejskiego na czechowie. Ma już 3 lata i nic nie musimy robić tylko wymieniać baterie. Babcia miała wypożyczone 3 aparaty i wybrała ten w którym się najlepiej czuła.
        • Gość: Swissfon Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.15, 13:15
          My byliśmy własnie w CentermEdzie Na weteranów. Gabinet Swissfon i tez mają aparaty Bernafon. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i aparatu. Teraz tylko przychodzimy po baterie i na miejscu wymieniają bez problemu.
    • Gość: Katarzyna aparat słuchowy IP: *.lublin.hypnet.pl 13.03.15, 10:42
      Moja babcia kupowała aparat na Bronowicach w Echo-ul. Lotnicza. Bardzo miła obsługa i bardzo pomocna. Babcia miala problemy na początku, bo nie umiała obsługiwać tego aparatu. Bardzo jej tam pomogli i czyszczą wszystko co jakiś czas i ustawiają. A w słuchmedzie za wszystko brali pieniądze. Nawet jak nie potrafili pomóc. Nie polecam.
    • Gość: barni Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.lublin.mm.pl 29.05.15, 21:35
      Zasugerowani opiniami z tego forum skorzystaliśmy z oferty na aparaty Bernafon w Center-Med na Weteranów. Wszystko ok. Żona potrzebowała dwa aparaty. Dobra cena, Specjalista cierpliwy, poświęca klientowi dużo czasu, starał się bardzo dokładnie oba aparaty dobrać. Można różne wypożyczać i testować.
      • Gość: Mariuszz Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.15, 10:38
        ja równiez zasugerowałems ie opiniami na tym forum i właściwie to te opinie skłoniły mnie do pójścia do center-med. Faktycznie ten protetyk jest bardzo cierpliwy i odpowiada na wszystkie nawet te głupie pytania. Sprawia dobre wrażenie i to jest najwazniejsze. Póki co nie podjąłem decyzji co do aparatu, ale w tym tygodniu ide ostatecznie po swój zakup :)
        • Gość: Mariuszz Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.15, 08:13
          Niby czym się chwalić, ale jednak udało mi się wreszcie zakupić aparat! Chociaż nie było łatwo, Pan był wobec mnie bardzo cierpliwy;) Chciałem podziekować jeśli to przeczyta bo z tego wszystkiego chyba mi umknęło. to jednak radosć nie do opisania :)
    • Gość: gość Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.centertel.pl 04.07.15, 04:36
      Mało wiarygodny wątek. Z lekka spamem trąci.
      • Gość: gość2 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.lublin.mm.pl 04.07.15, 07:46
        bo brak hejtu? :)
        • Gość: gość Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.centertel.pl 04.07.15, 14:21
          Trudno żeby pracownicy własną placówkę heitowali:)
          • Gość: Gość2 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.lublin.mm.pl 04.07.15, 20:09
            Masz pewność, że to pracownicy? Czy tylko tak sobie bajdurzysz? :)
            • Gość: Gość 3 :) Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.15, 07:20
              Pewnie konkurencji skończyła sie maść na ból doopy i zaczyna podjazd. Czyżby Słuchmed u progu upadku? :)
              • Gość: gość Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.centertel.pl 06.07.15, 11:26
                E tam zaraz konkurencja. Zwykły czytelnik forum z włączoną funkcją myślenia:).
                • Gość: gość2 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.lublin.mm.pl 06.07.15, 14:11
                  Najpierw zdeaktywuj funkcję podejrzliwość, dopiero wtedy uruchamia się funkcja myślenie. ;)
                  • Gość: Gość 3 Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.static.chello.pl 07.07.15, 08:02
                    Szkoda, ze włączonej funkcji myślenia nie mają osoby zakładające wątki i ciągnące je w otchłań. Już tyle można zabawnych postów przeczytać na tym forum, że robi się ono bezużyteczne, mdłe, nudne. Generalnie to forum pada...
    • Gość: ggg Aparaty słuchowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.15, 20:31
      To jest kryptoreklama, wiem coś o tym.
      A co do słuchmedu to oni chyba i tak wychodzą najlepiej, przynajmniej w Lublinie.
      • Gość: ccc Re: Aparaty słuchowe IP: *.biznes.mm.pl 08.09.15, 15:23
        gdyby wychodzili najlepiej to lekarze nie uciekaliby do Luxmedu ;) słuchmed się sypie i trzeba się z tym pogodzić - wreszcie :)
        a co do kryptoreklamy to coś słabo im idzie...
        • Gość: Gość Re: Aparaty słuchowe IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.15, 21:54
          Wątek żenujący.
    • Gość: Magda Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.play-internet.pl 28.02.16, 18:18
      Mój Tato kupił. Jest prawnikiem i zrobili mu takie małe do środka ucha, ze trzeba do niego zajrzeć i poświecić latarka by zobaczyć aparat. O to mu chodzilo?? Jest zadowolony, bo słyszy i nie zdarli z Niego jak w sieciówkach.
    • Gość: Ryszard Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.17, 15:57
      te aparaty przeniesiono na godebskiego 3. Wczoraj kupiłem tam aparat.
      • Gość: Iwona Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.host-nowanet.pl 05.05.17, 13:52
        Tak, teraz się przenieśli. Oni należą do jakiejś firmy? Do Bernafona? Ja bym poszła do prywatnego protetyka, nie do sieciówki, w której liczy się tylko wynik sprzedaży. Kto oprócz Echo prywatnie protezuje w Lublinie?
        • Gość: Wojtek Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.17, 08:50
          Jeżeli chodzi Ci o swissfon, to ten gabinet jest prywatny, a nie sieciowy. bernafon to producent który robi szwajcarskie aparaty słuchowe. Ja osobiście kupiłem u nich aparat wewnątrzuszny za 2900zł , a w innej dużej firmie w lublinie pierwsza propozycja była za 3700. rozbierznosci cenowe wynikaja z modeli aparatów ale w sieciówkach nikt nie bierze pod uwage mozliwosci finansowych klienta!!
      • galicjawerona Re: Przychodnia Center Med Lublin aparaty słuchow 28.07.17, 13:19
        A ktoś sprawdzał może Amfon? www.amfon.pl Na stronie mają dużo aparatów plus badanie słuchu. Podobno bardzo dobra firma, ktoś może to potwierdzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka