Dodaj do ulubionych

Widziałam wiele miejskich forów ...

IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 10.04.02, 16:03
... ale wasze jest najfajniejsze !!!
Obserwuj wątek
    • eor Re: Widziałam wiele miejskich forów ... 10.04.02, 16:26
      Szkoda tylko, ze trafilas na taka posuche. Pusto tu dzisiaj i glucho....

Niezaleznie jednak od tego, nalezy Ci sie wielka odznaka zlotej kozy
      przyznawana wszystkich tym, ktorzy mile sa widziani na forum Lublin. Niestety
      nie mielismy prawdziwego zlota (a juz na pewno nie tyle, zeby zrobic z niego
      wielka odznake), wiec pomalowalismy koze farbka i puscilismy w Twoja strone.
      Niedlugo dogalopuje:)))

Pozdrawiam.
      • Gość: krea Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 10.04.02, 16:45
        Aż mi dech zaparło z radości :)))
        Dziękuję za to piękne wyróżnienie ... A atmosfera w tym kącie forum dziwić nie
        może (nawet podczas posuchy), bo tak fajnie jest w całym Lublinie. W prawdzie
        byłam tylko raz i krótko, ale to na pewno nie był ostatni raz!
        Pozdrowienia dla wszystkich Lubliniaków
        • Gość: empi Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.ltk.com.pl 10.04.02, 17:06
          Kociu!!!! lejesz miód w nasze serca!.Najbardziej od pochwał nas samych cenię
          pochwałę Koziego Grodu.
          Pozdrawiam Ciebie i Twoje miejsce do którego jesteś najbardziej przywiązana!.
          • faciu Re: Widziałam wiele miejskich forów ... 10.04.02, 19:00
            Lublin ma swoich fanów i na południu !!:))
            • Gość: Maestro Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:06
              faciu napisał(a):

> Lublin ma swoich fanów i na południu !!:))

M: I na północy też Olsztyn.Naprawdę macie fajne forum.Do tej pory pozbawione
              bluzgów (trzymajcie tak dalej) jestem z WAMI.
              • Gość: ryżymałp Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: 195.116.167.* 10.04.02, 21:16
                No, bo my w ogóle jesteśmy najpiękniejsie i najmądrzejsi.
                • Gość: Maestro Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:27
                  Ja się nie chwaląc też jestem z lubelskiego i z tego jestem dumny !.
                  • ronja Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 07:58
                    To ja przy okazji przypomnę ze zbliża się lato, a w lecie będę molesowała o
                    spotkanie forumowiczów lubelskich!
                    A co!
                    Mysleliście ze Wam się upiekło!!!???
                    • Gość: Kaska Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.devs.futuro.pl 11.04.02, 08:03
                      Wierzyć się nie chce,.... Miód na serce, proszę, proszę.....
                      Ronja, ty nic nie organizuj, bo znowu nic z tego nie wyjdzie..... Oni są jacyś
                      niechętni.....
                      • ronja Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 09:42
                        Oj, Kasia, to my się spotkamy!
                        Myślisz że Freon i Silwer nie będą miały ochoty?????
                        • Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 13:36
                          Jestem za - ale gdzie i kiedy ???.
                          • Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 11.04.02, 14:49
                            Hmm ... koniecznie uprasza się o obszerne sprawozdanie po fakcie dla tych, co
                            daleko ...
                            • freon Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 16:29
                              Jak lubię kiedy tacy sympatyczni goście przychodzą. Ech, co by Wam zaoferować -
                              może cebularzem poczęstujemy:o))

Odwiedzajcie nas jak najczęściej, bo przyjemnych wypowiedzi nigdy za wiele,
                              szczególnie kiedy prawdziwe są. Jak już kiedyś wspomniano - my bardzo fajni
                              jesteśmy:o))) I piękni i mądrzy i skromni;o)
                            • Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:56
                              Gość portalu: krea napisał(a):

> Hmm ... koniecznie uprasza się o obszerne sprawozdanie po fakcie dla tych, co
                              > daleko ...
                              A ci to znaczy daleko w dzisiejszych czasach "bociana za nogi" i fruuu".

• Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 16.04.02, 17:11
                                Faktycznie, tobie dalej ...
                                • Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:22
                                  Nie mówię,że mam daleko ale.....!!!
                                  • Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.gazeta.pl 16.04.02, 22:05
                                    Hmmm ... no to moe rzeczywicie "fruuu" ...
                                    • Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 22:12
                                      Ale wcześniej "bociana za nogi".
                          • Gość: wandad Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.02, 01:15
                            Gość portalu: Maestro napisał(a):

> Jestem za - ale gdzie i kiedy ???.

W Lublinie, 30 sierpnia
                            • Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:28
                              A w którym miejscu ?.
                            • Gość: Valdi Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 01:33
                              Gość portalu: wandad napisał(a):

> W Lublinie, 30 sierpnia

To na powaznie?
                              Chyba da sie zrobic...
                              • Gość: wandad Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.02, 02:27
                                Gość portalu: Valdi napisał(a):

> Gość portalu: wandad napisał(a):
                                >
                                > > W Lublinie, 30 sierpnia
                                >
                                >
                                > To na powaznie?
                                > Chyba da sie zrobic...

Dasz rade dofrunac z Sydney?
                                Slyszalam, ze na starym miescie jest fajnie. I jakies podziemia byly w Gazecie opisywane...
                                • Gość: Valdi Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 04:34
                                  Gość portalu: wandad napisał(a):

> Dasz rade dofrunac z Sydney?
                                  > Slyszalam, ze na starym miescie jest fajnie. I jakies
                                  podziemia byly w Gazecie
                                  > opisywane...

Z Melbourne. Wlasnie wyglada na to, ze bede w tym czasie
                                  w Polsce. Na krotko, ale dwa lub trzy dni na Lublin musza
                                  sie znalezc.
                                  Podziemia? Ach, jak lubie... Stare , tajemnicze
                                  podziemia... Wiec moze nawet jeszcze ze dwa dni...

Pozdrawiam
    • eor Chrobry tonie 25.04.02, 09:26
      Wielka akcja - Chrobry tonie:))) Podciagne kilka watkow, zeby tego debila
      sciagnac na dol listy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka