Gość: krea IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 10.04.02, 16:03 ... ale wasze jest najfajniejsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: Widziałam wiele miejskich forów ... 10.04.02, 16:26 Szkoda tylko, ze trafilas na taka posuche. Pusto tu dzisiaj i glucho.... Niezaleznie jednak od tego, nalezy Ci sie wielka odznaka zlotej kozy przyznawana wszystkich tym, ktorzy mile sa widziani na forum Lublin. Niestety nie mielismy prawdziwego zlota (a juz na pewno nie tyle, zeby zrobic z niego wielka odznake), wiec pomalowalismy koze farbka i puscilismy w Twoja strone. Niedlugo dogalopuje:))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 10.04.02, 16:45 Aż mi dech zaparło z radości :))) Dziękuję za to piękne wyróżnienie ... A atmosfera w tym kącie forum dziwić nie może (nawet podczas posuchy), bo tak fajnie jest w całym Lublinie. W prawdzie byłam tylko raz i krótko, ale to na pewno nie był ostatni raz! Pozdrowienia dla wszystkich Lubliniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.ltk.com.pl 10.04.02, 17:06 Kociu!!!! lejesz miód w nasze serca!.Najbardziej od pochwał nas samych cenię pochwałę Koziego Grodu. Pozdrawiam Ciebie i Twoje miejsce do którego jesteś najbardziej przywiązana!. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Widziałam wiele miejskich forów ... 10.04.02, 19:00 Lublin ma swoich fanów i na południu !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:06 faciu napisał(a): > Lublin ma swoich fanów i na południu !!:)) M: I na północy też Olsztyn.Naprawdę macie fajne forum.Do tej pory pozbawione bluzgów (trzymajcie tak dalej) jestem z WAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: 195.116.167.* 10.04.02, 21:16 No, bo my w ogóle jesteśmy najpiękniejsie i najmądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Widziałam wiele miejskich forów ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:27 Ja się nie chwaląc też jestem z lubelskiego i z tego jestem dumny !. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 07:58 To ja przy okazji przypomnę ze zbliża się lato, a w lecie będę molesowała o spotkanie forumowiczów lubelskich! A co! Mysleliście ze Wam się upiekło!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.devs.futuro.pl 11.04.02, 08:03 Wierzyć się nie chce,.... Miód na serce, proszę, proszę..... Ronja, ty nic nie organizuj, bo znowu nic z tego nie wyjdzie..... Oni są jacyś niechętni..... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 09:42 Oj, Kasia, to my się spotkamy! Myślisz że Freon i Silwer nie będą miały ochoty????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 13:36 Jestem za - ale gdzie i kiedy ???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 11.04.02, 14:49 Hmm ... koniecznie uprasza się o obszerne sprawozdanie po fakcie dla tych, co daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) 11.04.02, 16:29 Jak lubię kiedy tacy sympatyczni goście przychodzą. Ech, co by Wam zaoferować - może cebularzem poczęstujemy:o)) Odwiedzajcie nas jak najczęściej, bo przyjemnych wypowiedzi nigdy za wiele, szczególnie kiedy prawdziwe są. Jak już kiedyś wspomniano - my bardzo fajni jesteśmy:o))) I piękni i mądrzy i skromni;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:56 Gość portalu: krea napisał(a): > Hmm ... koniecznie uprasza się o obszerne sprawozdanie po fakcie dla tych, co > daleko ... A ci to znaczy daleko w dzisiejszych czasach "bociana za nogi" i fruuu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 16.04.02, 17:11 Faktycznie, tobie dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:22 Nie mówię,że mam daleko ale.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.gazeta.pl 16.04.02, 22:05 Hmmm ... no to moe rzeczywicie "fruuu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 22:12 Ale wcześniej "bociana za nogi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.02, 01:15 Gość portalu: Maestro napisał(a): > Jestem za - ale gdzie i kiedy ???. W Lublinie, 30 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:28 A w którym miejscu ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 01:33 Gość portalu: wandad napisał(a): > W Lublinie, 30 sierpnia To na powaznie? Chyba da sie zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.02, 02:27 Gość portalu: Valdi napisał(a): > Gość portalu: wandad napisał(a): > > > W Lublinie, 30 sierpnia > > > To na powaznie? > Chyba da sie zrobic... Dasz rade dofrunac z Sydney? Slyszalam, ze na starym miescie jest fajnie. I jakies podziemia byly w Gazecie opisywane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Ale nam pokadzili... :)))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 04:34 Gość portalu: wandad napisał(a): > Dasz rade dofrunac z Sydney? > Slyszalam, ze na starym miescie jest fajnie. I jakies podziemia byly w Gazecie > opisywane... Z Melbourne. Wlasnie wyglada na to, ze bede w tym czasie w Polsce. Na krotko, ale dwa lub trzy dni na Lublin musza sie znalezc. Podziemia? Ach, jak lubie... Stare , tajemnicze podziemia... Wiec moze nawet jeszcze ze dwa dni... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eor Chrobry tonie 25.04.02, 09:26 Wielka akcja - Chrobry tonie:))) Podciagne kilka watkow, zeby tego debila sciagnac na dol listy. Odpowiedz Link Zgłoś