Gość: mama IP: *.play-internet.pl 05.10.15, 20:11 cześć. Poszukuję dobrego specjalisty, kosmetyczka, dermatolog, który może zająć się trądzikiem. Profesjonalnie i fachowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: trądzik IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.15, 23:56 profesjonalnie i fachowo - w dwóch miejscach; dr Borzęcki i dr Szpringer. Wygugluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sówka Re: trądzik IP: *.ists.pl 13.10.15, 13:19 Profesjonalnie wyleczysz trądzik laserem. Bezpiecznie ponieważ nieinwazyjnie i skutecznie to tylko w Esteti Center w Lublinie :) Z resztą co ciekawe laserów takich jak te w Esteti Center jest tylko kilka w Polsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: trądzik IP: *.free.aero2.net.pl 16.10.15, 01:09 Wszyscy chwalą Borzęckiego, a ja mam do niego mieszane uczucia. Może powinnam dać mu jeszcze jedną szansę, ale potraktował mnie przedmiotowo, wizyta trwała 10minut, spojrzał zza biurka, zapisane leki były standardowe, nie pomogły, jak widać mójj tradzik nie jest takim ,,zwykłym" przypadkiem jak się Panu Doktorowi zdawało.....a czy najpierw nie trzeba szukać przyczyny? :/ .Ale byłam u innych dermatologów i odniosłam jeszcze gorsze wrażenie. A czy on w ogole teraz nie przechodzi na emeryturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: trądzik IP: *.play-internet.pl 18.10.15, 16:22 hej. Jeżeli chodzi o trądzik to polecam dr Ożóg- wyleczyła moją siostrę, która była tragicznym przypadkiem. Teraz chodzimy jeszcze na laser na blizny, ale to jak jest w porównianiu do tego, co było to jak niebo a ziemia... Odpowiedz Link Zgłoś
alinkakar Re: trądzik 26.11.15, 09:33 Mi dermatolog polecił kiedyś maseczkę do twarzy enteface ale nie mogłam jej nigdzie dostać. ma to oczyszczać i wygładzać skórę. Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
peksyk Re: trądzik 23.01.16, 19:16 Będę całkowicie szczera bo pamiętam jak strasznie długo mordowałam się ze swoim na prawdę masakrycznym trądzikiem... Apteka i dermatolog nic nie poradzą. Byłam u lekarzy, dermatolog swoje oczywiście maści za górę pieniędzy, Mama kupowała z nadzieją, że mi cokolwiek pomoże. No i niestety działało to tyle, że szybciej się goiło, ale kolejne nowe pojawiały się cały czas. Bez zmian. Zaczęło dopiero mi się poprawiać jak Mama zaczęła wymieniać u nas w domu pewne rzeczy - mydło, kremy i jakieś balsamy - na nie drogeryjne a te z Forever. Plus wszyscy w domu zaczęliśmy pić miąższ aloesowy. Oczyszczony! To ważne, czemu tutaj- be-forever-healthy.tumblr.com/post/137836534832/dlaczego-aloes-z-flp No i jak zauważyłam, że rzeczywiście działa to stwierdziłyśmy z Mamą, że spróbujemy takiej jakby "całej kuracji". U mnie trwało to kilka miesięcy. Cały czas piłam miąższ, brałam minerały i korzystałam z dwóch kremów z tej firmy. To było parę lat temu. Dzisiaj utrzymuję picie miąższu (bo to akurat pomaga mi jeszcze w wielu rzeczach) i używam kremu po prostu rano i wieczorem i już nie mam tego problemu. Tu możesz znaleźć informacje o tych rzeczach - be-forever-healthy.tumblr.com/post/137879096937/jak-skutecznie-zwalczy%C4%87-tr%C4%85dzik Odpowiedz Link Zgłoś