Dodaj do ulubionych

Szukam fajnego kremu

28.11.24, 11:10
I brakuje mi koncepcji.
Mam 50 lat, cera mieszana ze skłonnościami do trądziku i podrażnień, bez zmarszczek póki co ale z chomikami więc i tak raczej coś ujędrniającego.
Nie znam się na tym, całe życie używam zwykłych kremów nawilżających.
Do 100 zł.
Obserwuj wątek
    • kurt.wallander Re: Szukam fajnego kremu 28.11.24, 13:00
      Może retinal? Podobno daje dobre efekty również przy cerach trądzikowych. Do 100 zł to np. retinal od Bielendy z serii Supremelab. Możesz też zobaczyć BasicLab - maja teraz promocje z okazji BF. np. basiclab.shop/pl/products/korygujace-serum-z-retinalem-0-07-fitosfingozyna-i-karnozyna-2-0-redukcja-i-stymulacja-91?_gl=1*1ep4h84*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAxqC6BhBcEiwAlXp45wn5K4CZ1uhwWECLmi72CbItxUTyk99fJ_IlOeFJyPTyCX1myAOCYRoCCZYQAvD_BwE

W PHDoctor jest retinal o,1% za 132 zł (obniżka ze 189 zł), trochę drożej niż twój budżet, ale podobno świetny (ja zuzyłam jedno opakowanie, później przeszłam na tańsze opcje) phdoctorlab.pl/products/krem-do-twarzy-ze-stabilna-forma-retinalu-0-1-30ml
    • chatgris01 Re: Szukam fajnego kremu 28.11.24, 13:03
      Bielenda, seria "Złote ceramidy", krem 50+.
    • leepka Re: Szukam fajnego kremu 28.11.24, 16:59
      Fajny, widoczny efekt na wlasnych chomikach widzialam po Daeses Sesdermy. Troche ponad twoj budzet ale w tej chwili promocje smile Ja mialam ten krem-zel
      topestetic.pl/sesderma/daeses-gel-cream-liftingujacy-krem-zel-do-twarzy-50-ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka