Dodaj do ulubionych

Gdzie spac w Lublinie?

IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 01:43
Musze przyznac, ze kryje sie za tym moja prywata, gdyz
w niedlugim czasie odwiedze miasto po kilku latach
przerwy i chcialbym znalezc jakis przytulny katek, ale
uwazam ze jest to jednoczesnie doskonala okazja do
podsumowania mozliwosci noclegowych, jakie Lublin ma do
zaoferowania.
Prosze, piszcie na temat hoteli, pensjonatow,
schronisk, kwater prywatnych, pol campingowych i czego
tylko macie ochote, byle mialo cos wspolnego z
noclegami w Lublinie dla przyjezdzajacych.
Jakies ciekawe sugestie?
Obserwuj wątek
    • Gość: PUMIS Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: 217.97.175.* 12.04.02, 04:09
      Polecam Ci hotel Polonia przy ulicy Pogodnej 36 (przy wylocie z miasta na
      Chełm).
      Ten dawny hotel PUMiS jest po remoncie, czysty, świeży i o przystepnych cenach.
      Spokojny!!!!
      Ma restaurację (śniadanie w cenie pokoju) i duży własny parking. Komunikacja
      miejska z centrum też bardzo dobra.
      Wart polecenia!
      • Gość: ryżymałp Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: 195.116.167.* 12.04.02, 09:40
        Hotel ZNP na Akademickiej ( a może Skłodowskiej?)- taki sobie ale blisko
        centrum i chyba nie za drogi.
        Jak lubisz luxusy i rozrzut pieniędzmi to może Merkury ( dawna Unia) na
        Racławickich albo noiwy, całkiem świerzy hotel Europa w samym centrum- tylko za
        to , prosze Pana, to już sie płaci!
        • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 09:43
          Gość portalu: ryżymałp napisał(a):

> Hotel ZNP na Akademickiej ( a może Skłodowskiej?)- taki sobie ale blisko
          > centrum i chyba nie za drogi.
          > Jak lubisz luxusy i rozrzut pieniędzmi to może Merkury ( dawna Unia) na
          > Racławickich albo noiwy, całkiem świerzy hotel Europa w samym centrum- tylko za
          >
          > to , prosze Pana, to już sie płaci!

Również Lublinianka po remoncie już będzie przyjmować gośći?????
          • eor Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:13
            Pamietam, ze kiedys kiedy Silver spoznila sie na pociag, Lucy i Freon walczyly
            o to u ktorej z nich bedzie nocowac Silver:)))))))))
            • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:20
              eor napisał(a):

> Pamietam, ze kiedys kiedy Silver spoznila sie na pociag, Lucy i Freon walczyly
              > o to u ktorej z nich bedzie nocowac Silver:)))))))))

Sugerujesz Eorku, żeby zaprosić Valdiego na prywatną kwaterę do mnie?????
              No ja chętnie, tylko co by mój hmmm slubny powiedział?????
              Przedstawić jako zapomnianego kuzyna?????? Hmmmmm może, może ;)))))
              A Freon ma całe mieszkanie to może u niej??? No i w Lublinie mieszka:)))))
              • eor Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:24
                A skad! Ja nic nie "sugeruje". Ja nawet nie wiem co to znaczy:)))))

Kuzyn Waldek z dalekiego kraju - jak przywiezie odpowiednie zalaczniki, to i
                slubny da sie przekonac:)))))) A Freon bedzie potem zalowac:)))
                • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:27
                  eor napisał(a):

> A skad! Ja nic nie "sugeruje". Ja nawet nie wiem co to znaczy:)))))
                  >
                  > Kuzyn Waldek z dalekiego kraju - jak przywiezie odpowiednie zalaczniki, to i
                  > slubny da sie przekonac:)))))) A Freon bedzie potem zalowac:)))

Ja, jeżeli już to z dobrego serca:)))))) Załączniki, hmmmmmmm??????
                  • eor Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:31
                    Zeby go tylko te zalczniki wiecej nie kosztowaly niz tydzien w Hotelu Europa i
                    szalenstwa do bialego rana:))))))))) Ale cos malego moglby przywiezc (jakis
                    maly samochod sportowy:))))))
                    • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:34
                      eor napisał(a):

> Zeby go tylko te zalczniki wiecej nie kosztowaly niz tydzien w Hotelu Europa i
                      > szalenstwa do bialego rana:))))))))) Ale cos malego moglby przywiezc (jakis
                      > maly samochod sportowy:))))))

Ja tam nie jestem wymagająca, może być mały:))))))
                      Swoją drogą to bardzo bym chciała, ja osobiście, zamieszkać w Lubliniance:))))))
                      • eor Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:35
                        No to masz wyjscie - Valdi oplaci Ci Lublinianke, a sam zamieszka u
                        Ciebie:))))))
                        • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:49
                          eor napisał(a):

> No to masz wyjscie - Valdi oplaci Ci Lublinianke, a sam zamieszka u
                          > Ciebie:))))))

To by musiał opłacić z całym dobytkiem, plus kot i pies;)))
                          Chyba na to nie pójdzie??????:((((((
                          • eor Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 11:55
                            Zapytaj go. W razie czego mozesz mu zostawic kota i psa - pewnie sie stesknil
                            za zwierzatkami bez torby:)))))))))))))

A tymczasem musze zniknac na chwile. Do zobaczenia potem:)) A dlaczego Luciu
                            jeszcze nie napisalas nic o Szczecinie? Sam mam sie wyglupiac?:)))))))))))))
                            • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 12.04.02, 12:00
                              eor napisał(a):

> Zapytaj go. W razie czego mozesz mu zostawic kota i psa - pewnie sie stesknil
                              > za zwierzatkami bez torby:)))))))))))))
                              >
                              > A tymczasem musze zniknac na chwile. Do zobaczenia potem:)) A dlaczego Luciu
                              > jeszcze nie napisalas nic o Szczecinie? Sam mam sie wyglupiac?:)))))))))))))

No, dobra idę napisać i też znikam bo też mam obowiązki:(((((((
                              • Gość: lucy_z Re: Valdi :))))))))) IP: 192.168.0.* 12.04.02, 16:45
                                Valdi:))))) Myślę, że nie będziesz miał nam za złe, mnie i Eorowi, żeśmy trochę
                                pożartowali na Twoim wątku????????
                                • Gość: Valdi Re: Valdi :))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 17:30
                                  Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Valdi:))))) Myślę, że nie będziesz miał nam za złe, mnie i Eorowi, żeśmy trochę
                                  >
                                  > pożartowali na Twoim wątku????????

Robcie co tylko chcecie i jak czesto macie na to ochote. Milo tak obserwowac przetarg, w ktorym sie bierze czynny udzial bez wlasnego uczestnictwa...
                                  Ciekawe jakim to scenariuszem sie moze zakonczyc?
                                  Najlepszy na koniec moze sie okazac dworzec PKP, gdzie i doborowe towarzystwo jest zapewnione (przynajmniej kiedys tak bywalo).
                                  A tak naprawde, to czy sa jakies miejsca w Lublinie posiadajace bardziej charakter pensjonatow niz komercyjnych hoteli? Cos przytulnego z nastrojem, gdzie mozna zaprosic kilku gosci na drinka przy kominku?
                                  Tradycyjne hotele nie posiadaja atmosfery domu i sa takie same na calym swiecie.
                                  Wielopokojowe golebniki o blizniaczo podobnym wyposazeniu, rozniace sie jedynie kolorem scian.
                                  Czy nie ma czegos unikalnego, co mozna bedzie zapamietac na dluzej?
                                  Pomozcie, prosze.

• Gość: lucy_z Re: Valdi :))))))))) IP: 192.168.0.* 12.04.02, 18:33
                                    Valdi:))))) Mieszkając tu raczej myślę, że ludzie nie znają z doświadczenia
                                    warunków zamieszkania w hotelu, pensjonacie itd

Podaję Ci stronę, ż której może coś się dowiesz, a może już tam szukałeś:

www.um.lublin.pl/tur/bazan.htm
                                    • Gość: Robert Re: Valdi :))))))))) IP: 207.77.123.* 12.04.02, 19:39
                                      Sa dwa miejsca w Lublinie, gdzie jest niezbyt drogo, dosc przytulnie, tylko ze
                                      nie ma tam kominka, a na drinka trzeba gdzies wyjsc - tez niezbyt daleko, bo na
                                      Stare Miasto. Jedno to WOM na Dominikanskiej - maja pokoje goscinne na
                                      poddaszu - przytulnie i z lazienka, a drugie miejsce to Dom Rekolekcyjny na
                                      Podwalu, prowadzony przez franciszkanki - siostry sa bardzo tolerancyjne,
                                      dostaje sie wlasny klucz od furty (wiec wrocic mozna o kazdej porze). Poza tym
                                      mozna tam zamowic posilek - dobry - calosc niedroga - ponizej 60 zlp. Bylem tam
                                      tez na kilku iprezach z Niemcami, ktorzy tam mieszkali i bardzo sobie chwalili.
                                      Imprezy byly dosc chalasliwe i zakrapiane - siostry nie protestowaly. Przede
                                      wszystkim lokalizacja - wszedzie blisko.
                                      • faciu Re: Valdi :))))))))) 12.04.02, 19:59
                                        Najlepiej to w łóżku :))
                                    • Gość: Valdi Re: Valdi :))))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 13.04.02, 03:19
                                      Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Podaję Ci stronę, ż której może coś się dowiesz, a może już tam szukales

Dzieki wielkie, Lucy. Jestes jak zwykle nioceniona kopalnia informacji dla nas, ktorzy nie jestesmy tam na codzien. Uwazam, ze urzad miasta powinien pomyslec o zaoferowaniu osobie wlasnie takiej jak Ty pozycji honorowego ambasadora na net. Ilez to juz ciekawych informacji umkneloby naszym forumowiczom, gdyby nie Twoj niestrudzony zapal.
                                      Na stronie, do ktorej link bylas uprzejma podac, znalazlem adresy tych dwoch miejsc, o ktorych rowniez wspomina Robert. Juz sama nietypowosc mnie w tym pociaga. Klasztor... Zakon... Wow... Pytanie jedynie, JAK tolerancyjne sa siostry? Po tak dlugiej przerwie w odwiedzinach starych katow, moge...hmmmm... zachowywac sie dziwnie.
                                      Dziekuje za informacje.
                                      • Gość: Robert Re: Valdi :))))))))) IP: *.proxy.aol.com 14.04.02, 21:03
                                        Zapewniam Cie, ze u siostr na Podwalu mozesz zachowywac sie dziwnie, byle tylko
                                        nie wchodzic do ich pomieszczen, w ktorych sypiaja. Imprezy u siostr byly
                                        przednie, dosc glosne, ale staralismy sie robic wszystko i tak zachowywac, zeby
                                        siostry nie musialy komentowac. Zazwyczaj nie komentuja i sa bardzo mile.
                                        Ja, odkad bylem tam pierwszy raz, polecam to miejsce moim przyjaciolom i
                                        znajomym z zagranicy. Nigdy nie narzekali.
            • rena_gd Re: Gdzie spac w Lublinie? 14.02.03, 01:53
              eor napisał(a):

> Pamietam, ze kiedys kiedy Silver spoznila sie na pociag, Lucy i Freon
              walczyly
              > o to u ktorej z nich bedzie nocowac Silver:)))))))))

Lucy, lucy... dlaczego ja nic nie wiem o spotkaniu, na którym byłaś?? coś
              przede mną zataiłaś, kochana???

A tak poza tym to ten wątek ciekawy, winduję;))
    • Gość: Paul Rodzina wandad'y zaprasza calodobowo. IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 01:27
    • usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 15.04.02, 11:34
      Może nie w Lublinie, ale blisko.... W Jakubowicach Kon. jest nowy, no prawie
      nowy Hotel, a właściwie Dwór Anna.
      Otoczenie przepiękne, ceny już tak piękne nie są.....
      Może Valdi tam?
      • Gość: Valdi Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 16.04.02, 02:26
        usmiechnietakaska napisał(a):

> Może nie w Lublinie, ale blisko.... W Jakubowicach
        Kon. jest nowy, no prawie
        > nowy Hotel, a właściwie Dwór Anna.
        > Otoczenie przepiękne, ceny już tak piękne nie są.....
        > Może Valdi tam?

Kasiu, brzmi to ciekawie. Wiec jednak sa w Lublinie i
        okolicach nietuzinkowe miejsca warte polecenia.
        Krepuje sie prosic o przysluge, ale czy moze posiadasz
        ich adres e-mail?
        W okolicach Lublina znalem dwie miejscowosci o nazwie
        Jakubowice. Jedne to Konskie (o tych chyba mowa), gdzie
        znajdowal sie stary dworek na wzgorzu, ale strawil go
        ogien juz dosc dawno temu.Znalem nawet wlascicieli tej
        posesji. Czyzby to wlasnie ten dworek odbudowano?
        Drugie Jakubowice, to Murowane. Tam z kolei staly ruiny
        zameczku, rowniez na wzgorzu, proszac sie o pelna
        restauracje. Czy ktos wie, co sie z tym obiektem dzisiaj
        dzieje?
        • usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 16.04.02, 08:25
          Gość portalu: Valdi napisał(a):

Kasiu, brzmi to ciekawie. Wiec jednak sa w Lublinie i
          > okolicach nietuzinkowe miejsca warte polecenia.
          > Krepuje sie prosic o przysluge, ale czy moze posiadasz
          > ich adres e-mail?
          > W okolicach Lublina znalem dwie miejscowosci o nazwie
          > Jakubowice. Jedne to Konskie (o tych chyba mowa), gdzie
          > znajdowal sie stary dworek na wzgorzu, ale strawil go
          > ogien juz dosc dawno temu.Znalem nawet wlascicieli tej
          > posesji. Czyzby to wlasnie ten dworek odbudowano?
          > Drugie Jakubowice, to Murowane. Tam z kolei staly ruiny
          > zameczku, rowniez na wzgorzu, proszac sie o pelna
          > restauracje. Czy ktos wie, co sie z tym obiektem dzisiaj
          > dzieje?

Mówię o tych pierwszych, o dworku na wzgórzu. Odbudowano go jakieś 3-4 lata temu.
          Adres gdzieś mam. Emaliowy;-)
          Jak znajdę-dam znać.
          Pozdrawiam
        • ronja Re: Gdzie spac w Lublinie? 16.04.02, 09:33
          Nadal sa niedostepne i czekają na restaurację.
          T o moje ulubione miejsce krótkich wycieczek rowerowych - na wzgórzu przed
          zamkiem uprawiałam opalanie z widokiem na wijące się drogi, wzgórza i na rower,
          żeby nikt go nie podwędził...
          Mrrrrrrrrrrrrrr...
    • usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 16.04.02, 08:41
      rezerwacje.interia.pl/noclegi/info?ncid=329802

Tu znajdziesz wszystkie informacje na ten temat.
      • Gość: Valdi Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 01:48
        Dziekuje, juz tam leze...
        • Gość: Valdi Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 01:55

> Dziekuje, juz tam leze...

Wyjasnienie: "leze" bez kropki nad "z" (od lazenia)

• usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 22.04.02, 12:22
            Valdi, jak poszukiwania?
            • Gość: Casey Re: Gdzie spac w Lublinie? IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 02:01

> Valdi, jak poszukiwania?
              To jest bardzo wazna ssprawa, miedzynarodowa ssprawa, miedzykontynentalna ssprawa,
              a ty Kasiu, w nieustajacym usmiechu Kasiu, juz, juz, juz chcialabys wiedziec
              wszystko????
              My teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
              • usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 23.04.02, 08:14
                Gość portalu: Casey napisał(a):

> usmiechnietakaska napisał(a):
                >
                > > Valdi, jak poszukiwania?
                > To jest bardzo wazna ssprawa, miedzynarodowa ssprawa, miedzykontynentalna sspra
                > wa,
                > a ty Kasiu, w nieustajacym usmiechu Kasiu, juz, juz, juz chcialabys wiedziec
                > wszystko????
                > My teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                > zz

Bo ja miałam być uśmiechnięto-ciekawska Kaśka, ale miejsca nie starczyło-((((((
    • usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? Nigdzie........ 23.04.02, 11:09
      Valdi...... Masz problem...... Prawdopodobnie do twojego przyjazdu to nawet
      Lublin będzie zamknięty.....
      • Gość: Paul Szybciej ze smiechu umrzesz, niz zasniesz. IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:13
        • usmiechnietakaska Re: Szybciej ze smiechu umrzesz, niz zasniesz. 26.04.02, 08:41
          Mam nadzieję Paul, że z tobą wszystko ok;-)
          Valdi, zdradź nam, co w końcu wybrałeś...
          • Gość: Valdi Re: Szybciej ze smiechu umrzesz, niz zasniesz. IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 26.04.02, 10:55

> Valdi, zdradź nam, co w końcu wybrałeś...

Kasiu, dziekuje za pomoc i zainteresowanie.
            Opcje wyboru noclegow uzalezniam teraz jedynie od spotkania naszych forumowiczow. Jesli charakter tego spotkania, co zapewne niedlugo bedzie dyskutowane, nabierze cech tylko poznawczo krajoznawczych (muzeum, wystawa, spacer, Zalew, jakis posilek), to sklaniam sie do zatrzymania w Naleczowie lub Kazimierzu i dotarcia na miejsce do Lublina w wybranym terminie.
            Jesli natomiast przewidziane beda jakies bardziej "emocjonalne" przezycia zwiazane z naszym poznaniem sie "na zywca", to oczywiscie nalezy miec legowisko gdzies blizej...
            W tym przypadku opcje sa dwie: Dwor Anna, gdzie juz nawiazalem kontakt i bardzo mi to odpowiada (dziekuje jeszcze raz za pomoc), lub wspomniane juz wczersniej Podwale u siostr (ciekawe, bo bardzo niecodzienne).
            Ostateczna decyzja za pewien czas...

Pozdrawiam
            • usmiechnietakaska Re: Szybciej ze smiechu umrzesz, niz zasniesz. 26.04.02, 11:03
              Valdi, ale wiesz, co się tutaj dzieje?
              Więc z tym spotkaniem to może być różnie......
              • Gość: Valdi Re: Szybciej ze smiechu umrzesz, niz zasniesz. IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 27.04.02, 02:05

> Valdi, ale wiesz, co się tutaj dzieje?
                > Więc z tym spotkaniem to może być różnie......

Cos niecos do mnie dotarlo, ale nie traktuje tego powaznie. Ot, humory wiosenne...
                Kazdemu sie moze zdarzyc.
                Wazne, ze "trzon" naszego planowanego zbiegowiska stoi niewzruszenie. Na razie lamistrajkow brak. Buntuja sie jedynie jednostki niezrzeszone.
                Wierze, ze po pierwszych atakach wiosny, wszystko wroci do normy.
                Byle do lata...
                • Gość: Casey Re: Valdi ........oby wiecej bylo takich jak Ty!!! IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 03:45

>
                  > > Valdi, ale wiesz, co się tutaj dzieje?
                  > > Więc z tym spotkaniem to może być różnie......
                  >
                  >
                  > Cos niecos do mnie dotarlo, ale nie traktuje tego powaznie. Ot, humory wiosenne
                  > ...
                  > Kazdemu sie moze zdarzyc.
                  > Wazne, ze "trzon" naszego planowanego zbiegowiska stoi niewzruszenie. Na razie
                  > lamistrajkow brak. Buntuja sie jedynie jednostki niezrzeszone.
                  > Wierze, ze po pierwszych atakach wiosny, wszystko wroci do normy.
                  > Byle do lata...

Mimo ze nie zglaszam swego udzialu w spotkaniu z przyczyn nie zaleznych odemie,
                  mysle ze to jest wspanialy pomysl!!!!!!!
                  kd
                  • Gość: Paul Popieram Valdi na prezydenta, Casey na vice...;-) IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 03:49
                    I od razu jak milo i przyjemnie sie robi. Serce rosnie!!!! Pozdrawiam
                    wszystkich serdecznie, cmok, cmok.....
                    Paul
                    • usmiechnietakaska Re: Valdi na prezydenta, Casey na vice...;-) 29.04.02, 08:58
                      Paul na skarbnika;-)))
                      Valdi!!!!! Znalazłam jeszcze jedno miejsce dla Ciebie:-)
                      Dworek, fajnie położony, z możliwościa grillowania i rozpalania ogniska przed
                      nim;-)
                      W Bystrzejowicach.
                      Zadnych bliższych danych (tz. telefon, adres) nie mam:-(((
                      Może jak zwykle nieoceniona Ronja?
                      • usmiechnietakaska Valdi!!!!!!!!! 30.04.02, 12:31
                        Mam namiary!!!!
                        Ten pałacyk jest w Wierzchowiskach II. Nazywa się to Zespół Parkowo-Pałacowy.
                        Telefon też mam ;-)))) 0-81 5810225
                        • lucy_z Re: Valdi!!!!!!!!! 30.04.02, 12:33

> Mam namiary!!!!
                          > Ten pałacyk jest w Wierzchowiskach II. Nazywa się to Zespół Parkowo-Pałacowy.
                          > Telefon też mam ;-)))) 0-81 5810225

Kasiu i Valdi:)) Tam jest pięknie. Myślisz Kasiu, że nie mają strony w
                          internecie???
                          • Gość: Valdi Re: Valdi!!!!!!!!! IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 01.05.02, 13:54
                            lucy_z napisał(a):

>
                            > > Mam namiary!!!!
                            > > Ten pałacyk jest w Wierzchowiskach II. Nazywa się to Zespół Parkowo-Pałaco
                            > wy.
                            > > Telefon też mam ;-)))) 0-81 5810225

Dziekuje Wam pieknie, dziewczyny.
                            natychmiast sprawdzilem na mapie. Niestety, wynika z niej, ze Wierzchowiska II
                            sa sporo oddalone od Lublina, a ja nie bede tym razem dysponowal taka iloscia wolnego czasu, aby zaliczyc wszystkie ciekawe miejsca... Szkoda...
                            Wierze, ze jest tam pieknie i adres oraz tel. zanotowalem. Chyba na nastepny raz.
                            Jak na razie faworytem jest nadal Dwor Anna ze wzgledu na swoja bliskosc miasta.
                            Cieszy mnie, ze jednak sa ciekawe miejsca "nietuzinkowe", ktore mozna polecic przyjezdzajacym. Oby wiecej takich.
                            Dzieki za info. Zrewanzuje sie drinkiem na spotkaniu.
                            Pozdrawiam,
                            Valdi
                            • usmiechnietakaska Lucy! 02.05.02, 09:10
                              Czyli buszowanie się opłaciło;-)))))))
                              • lucy_z Re: Lucy! 02.05.02, 09:40

> Czyli buszowanie się opłaciło;-)))))))

:))))))))
    • pepperoni78 Podbijam 17.12.02, 16:59

• usmiechnietakaska Re: Gdzie spac w Lublinie? 24.01.03, 10:58
      a to, gdyby komuś przyszło do głowy przyjeżdżać do Lublina na więcej, niż jeden
      dzień;o)))
      • pepperoni78 UP !! 13.02.03, 17:19

• velvet0 żagle staw! 28.03.03, 13:04
      to tak przed weekendem.....
      • ziedrzec Re: żagle staw! 31.03.03, 12:17
        Na www.naszlublin.prv.pl zorganizirowałem interaktywną bezę danych dotyczacych
        noclegów w Lublinie.

Wpisujcie tam namiary na noclegi, podawajcie adresy , telefony.
        Szczególnie mile widziane są informacje na temat kwater prywatnych.
    • pepperoni78 www.nasz.lublin.prv.pl 08.04.03, 13:51
      Trochę informacji o noclegach:

www.prv.pl/kg/wypisz.php?id=65493
    • velvet0 Re: Gdzie spac w Lublinie? 13.05.03, 08:18
      Lubelak pytał, więc podciągam do góry;o)
      • pepperoni78 Re: Gdzie spac w Lublinie? 13.05.03, 12:47
        Wiedziałem, że Velvet nie zawiedzie i podciągnie wątek ;)
        • lucy_z Re: Gdzie spac w Lublinie? 13.05.03, 14:48
          Świetna stronkę Ryża podała. Może ją na stronkę naszą wstawić???

Ojej, a może już jest???
          • pepperoni78 Re: Gdzie spac w Lublinie? 15.06.03, 15:56
            Zbliżaja się wakacje, pomyślalem więc, że można podciągnąć. Może ktoś
            skorzysta??
    • pepperoni78 Up 08.12.03, 11:12
      Zbliżają się święta, Sylwester, ferie. Może przyda się.
      Pozdrawiam
      Pepper - Świnia :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka