empi 12.12.16, 08:59 Z samego rana, by poprawić sobie nastrój, poczytajcie... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.monte.z.uma Re: Polecam malkontentom :) 12.12.16, 12:16 ...cóż Empi - fajne... poczytaliśmy kiedyś, czytamy znowu... i odczucia mamy (...a przynajmniej - ja - mam...) takie same, tylko bardziej - bez wątpliwości: dobrze być turystą... może w Lublinie, może w Timbuktu, może w Kłaju... może - więc - będziemy kiedyś turystami... nie tylko w Timbuktu czy Kłaju... może - więc - będziemy kiedyś turystami, nawet w Lublinie... ja jeszcze bronię się przed tym pragnieniem... :///... dlaczego?... o tym w moich wątkach... \/ \/ \/ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Polecam malkontentom :) 12.12.16, 22:05 Malkontentom nastrój poprawiają katastrofy, nieszczęścia i pomniejsze "negatywy". Taka już ich natura, więc szkoda Twoich wysiłków :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: Polecam malkontentom :) 12.12.16, 22:56 ...za wysiłek, w schyłkowym okresie gwl (...likwidacja Regionalnych?...) i dla poprawy nastroju - przed snem... albo - o poranku... pozdrów kota... ... ... \/ \/ \/ www.youtube.com/watch?v=o_E5WPB6lRY Odpowiedz Link Zgłoś