wujaszek_joe 23.06.09, 14:30 jaki wzruszający artykuł! niezalezna.pl/article/show/id/21975 chlip chlip, wzruszyłem siem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 14:37 Ten tekst ocieka niezależnością i obiektywizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 14:52 Przeczytałem pierwsze akapity i aż się przestraszyłem! Redaktor się kryguje, wspomina o roli służb, ale tak naprawdę daje do zrozumienia, że Układ mógł być (tzw.) prawicowy, gdyby nie głupota tzw. prawicy. Na szczęście później wraca wszystko do normy i Redaktor może nie będzie musiał składać samokrytyki. Najbardziej urzekły mnie: miejsce trzecie - PO wski "elektorat Kwaśniewskiego" miejsce drugie - "media" napuszczające Ziobrę na Kaczyńskiego miejsce bezapelacyjnie pierwsze - "obóz reformatorski" Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 14:54 Czy jego gazetka jeszcze wychodzi? Dawno w kiosku nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 14:58 No, przynajmniej przestał się ukrywać i bez skrępowania kacze kupry wylizuje:)) -- Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 15:00 On się nie ukrywał, tylko niektórzy nie chcieli go dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 22:28 "Lider musi umieć odpowiedzieć na kluczowe pytania trapiące członków jego formacji:..." Po prostu przecudowne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 22:33 w usuniętym wpisie na "niezależnej" seroo1 nazwał to odą do drobiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Sakiewicz o Wodzu 23.06.09, 22:52 wujaszek_joe napisał: w usuniętym wpisie na "niezależnej" seroo1 nazwał to odą do drobiu:) Taki panegiryk kwaczy mniej więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Sakiewicz o Wodzu 24.06.09, 08:07 No to jeszcze mogę zacytować pseudoludowy zaśpiew z drobną modyfikacją i bez rymu-Gdybym to ja miał skrzydełka jak kaczka,poleciałbym ja za tobą/prezesem/do IV RP.I następny cytat- marzenia Sakiewicza jak kaczki szybują po miebie/bez obrazy Trubadurów/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Jan Olszewski rządził zbyt krótko, by wyrosnąć na 24.06.09, 08:26 następcę Wałęsy. Co ten pismak wygaduje!? Następca Wałęsy miała by być - jak mówią - przepita papuga? Wprawdzie Olszewski bronił przed PRL-owskim wymiarem sprawiedliwości opozycjonistów. I jak każdy adwokat, bez względu na ustrój - dobrze z tego żył. I bezpiecznie na dodatek. Wałęsa natomiast był przez niego broniony i często gęsto „posiadywał“. Ale qrva znalazł mu następcę! Że też takiemu choooyowi długopis się nie złamie (klawisz nie odpadnie). Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Sakiewicz nie ma czegoś takiego jak wstyd! 24.06.09, 09:51 prawieemeryt napisał: > następcę Wałęsy. Co ten pismak wygaduje!? Następca Wałęsy miała by > być - jak mówią - przepita papuga? Wprawdzie Olszewski bronił przed > PRL-owskim wymiarem sprawiedliwości opozycjonistów. I jak każdy > adwokat, bez względu na ustrój - dobrze z tego żył. I bezpiecznie na > dodatek. Wałęsa natomiast był przez niego broniony i często > gęsto „posiadywał“. Ale qrva znalazł mu następcę! Że też takiemu > choooyowi długopis się nie złamie (klawisz nie odpadnie). Odpowiedz Link Zgłoś