Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 16.04.02, 11:09 Widzialam na watku "spotkaniowym", ze jestes fotografem :) Czy mozna gdzies obejrzec Twoje fotki? Ja jestem baardzo poczatkujac amatorka, moze czegos sie naucze od Mistrza? ;) Pozdrawiam, Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maestro Re: do Maestro IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:37 Wiesz - mistrzem to ja nie jestem w TEJ BRANŻY uczymy się cały czas.Nie jest to jedyne moje zajęcie.Głównie fografuję wszystko co daje zadowolenie a jak jeszcze pieniądze,to już sukces.Mam w swoim dorobku kilkadziesiąt prac na różnych konkursach."Zbieram" się zrobić własną stronę www wtedu pokaże szerszemu gtonu.Główne działy to "foto nocne" i "urządzenia i sprzęt".To ostatnie jest piekielnie trudne,chociaż jako "model" wydawało by się jest nieruchome.Na konkursy - krajobrazy,osoby,itp.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: do Maestro IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:39 Mam dużo fotek z "nl" bo często tam jestem w sprawach zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do Maestro IP: *.extern.kun.nl 16.04.02, 15:39 Mam nadzieje, ze wkrotce bede mogla je podziwiac na Twoim www :) Ja mam na razie zbyt maly i mierny zarobek, zeby go umieszczac na stronce, ale moze kiedys ... :) Gdzie bywasz w NL? Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: do Maestro IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:18 Głównie Rotterdam,koło R takie miasteczko Cromstrjen i Eindhoven. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: do Maestro IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.04.02, 01:01 Gość portalu: Maestro napisał(a): > Głównie Rotterdam,koło R takie miasteczko Cromstrjen i Eindhoven. Maestro, wiesz, ja sie troche interesuje fotografia. Nie pokazalbys troche swoich zdjec na jakiejs tymczasowej stronie? Kocham stara fotografie, urzekl mnie Atget i Kacyzne, podziwiam odwage i nowatorstwo Lewisa Carolla. Ale to klasycy. A znasz te strone www.mdk2.lublin.pl./ Zajrzyj, na prawde warto. Jest tez taki lubelski fotografik Smoczynski, kilka jego prac widzialam w muzeum na zamku, ciekawe. Niestety nie ma chyba strony na internecie. Zajrzyj tez na te strone: photoarts.com/gallery/ Prosze, wstaw jakies swoje prace gdzies tak na tymczasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do Maestro IP: *.extern.kun.nl 17.04.02, 10:16 Dolaczam sie do prosby ;) A jak juz je gdzies wstawisz, to poinformuj nas koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: do Maestro IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 13:09 Przyszły tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś