s.monte.z.uma 21.12.16, 09:44 ...pomyślności!... i oby nam się!... na ten Nowy Rok... :-)))... /!\ \!/ /!\ demotywatory.pl/4722195/Synchronizacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 21.12.16, 10:17 ...oby?!... \/ \/ \/ wiadomosci.wp.pl/gid,18648398,kat,7631,title,Cmentarz-przed-Sejmem,galeria.html?ticaid=1184d3&_ticrsn=3 ps.: ...już po śledziku?... szpic na choince zamontowany?... fajnie... a teraz - karnawał - czas zrywania epoletów... trupom też!... zejdzie do Wszystkich Świętych?... zejdzie... ... ... "Gazeta Wyborcza": Macierewicz - wielki degradator Ministerstwo Obrony Narodowej przygotowało projekt pozbawiania stopni wojskowych oficerów i podoficerów: zarówno tych w służbie czynnej, jak i osób, które zmarły. O projekcie ustawy pisze dzisiejsza "Gazeta Wyborcza"... do którego pokolenia wstecz?!... wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-wyborcza-macierewicz-wielki-degradator/bd5yj7j ps. ps.: ...a miejsce baobabu można wykorzystać na miejsce rozrywki dla tłumu (...zgodnie z tradycją nie tylko średniowieczną...): scena do piętnowania zdrajców... krzyż, fontanny już są... ławeczki nie potrzebne... pomysł do rozwinięcia... wszak historia kołem się toczy, ale można ją wzbogacać... postępowo... smacznego!... \/ \/ \/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 21.12.16, 16:03 ...jak na czas okołoświąteczny przystało, cytat z listu do Jarosława i jego popleczników... podpisuję się wszystkimi odnóżami... znaczy - ratkami: chrum... chrum... :-)... /\ /\ /\ ...Przeprosić i nareszcie uwolnić nas od swoich rządów. Bo tego już się nie da naprawić. Nawet jak będzie Pan zmieniał konstytucję w sejmowej stołówce o trzeciej nad ranem i wypuści na nas szwadrony WOT Macierewicza – nawet jak się Pan schowa na Wawelu lub na Jasnej Górze – Polacy i tak będą wolnym europejskim narodem, żyjącym w demokratycznym, świeckim państwie, respektującym zapisane w konstytucji prawa człowieka i obywatela, kierującym się zasadami trójpodziału władzy, rządów prawa, transparencji życia publicznego i wolności mediów. Wisły kijem Pan nie zawróci! A i z nami, odwalonymi od koryta ubeckimi świniami, opłacanymi przez żydowskich spekulantów z USA, Pan nie wygra. Chrum, chrum! hartman.blog.polityka.pl/2016/12/21/przepros-nas-jaroslawie-kaczynski/?nocheck=1 Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 21.12.16, 16:29 ...no i - co oczywistą jest oczywistością - świąteczne instalacje... :-)... /\ /\ /\ tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,dziesiatki-antyrzadowych-hasel-na-plocie-przed-sejmem,220060.html Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 21.12.16, 16:33 ...no i - co także jest nie tylko oczywiste, ale i wymowne - wniosek taki mi się nasuwa, z milczeniem forumowiczów gwl (...żywych i prawie żywych... :-)))...) związany: milczenie złotem (...podobno...) jest... ???... też o tym wiecie?... ... ... \/\/\/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma ...było, (nie)minęło... :-)))... 23.12.16, 10:27 ...pamiętajcie matki przyprowadzić dziatki... /\ /\ /\ lehardi.org/2016/12/23/boze-narodzenie-w-lublinie-wszystkiego-najlepszego/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 24.12.16, 08:25 ...najlepszego - dzisiejszym solenizantom: Ewom i Adamom, którzy zniknęli ze strony głównej Gazety (...czemuś to... ?...), zastąpieni przez Adelę, Grzymisława i Druzjanna... zastępcom - też najlepszego... :-)... /\ /\ /\ www.gazeta.pl/0,0.html ps.: ...żadna przesada chluby nie przynosi... \/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 30.12.16, 13:29 ...i życzenia noworoczne - do poprawki... znaczy - poprawione... :-)))... /\ /\ /\ lehardi.org/2016/12/30/strzezcie-sie-wszystkich-skladajacych-zyczenia/ ps.: ...uważajcie na oszustów... ... ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 30.12.16, 16:29 ...a w nowym roku pamiętajcie: Jeśli nienormalne trwa dostatecznie długo, staje się normalnym (Terry Pratchett)... /\ /\ /\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kominiasz I moje życzenia dla ciebie IP: *.centertel.pl 30.12.16, 16:37 Wal się. Niczego nam nie życz i niczego nie przypominaj. Wepchnij je sobie głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: I moje życzenia dla ciebie 30.12.16, 20:05 ...za życzenia dziękuję, nawet takie są lepsze od obojętności... :-)))... wpychać sobie nie będę, wszystko na full już upchnięte... wygląda mi na to, że jak w każdym pustaku, w tobie jest nadzieja... \/ \/ \/ ps.: ...a wiesz, co było przed pustakiem?... nie wiesz, bo i skąd miałbyś wiedzieć?... poczytaj o swoim przodku... a może - tyłku: pl.wikipedia.org/wiki/Trociniak_(budynek) Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 30.12.16, 17:13 ...przypowiastka noworoczna - dla chętnych... i myślących... też Terry Pratchett... /\ /\ /\ – Pytał pan, czemu jestem silny. Kiedy żyłem w mroku kuźni, podnosiłem ciężary. Z początku obcęgi, potem mały młotek, później największy młot, aż wreszcie pewnego dnia zdołałem podnieść kowadło. To był dobry dzień. Zyskałem odrobinę wolności. – Dlaczego to takie ważne, że podniosłeś kowadło? – Byłem do niego przykuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kominiasz [...] IP: *.centertel.pl 30.12.16, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kominiasz [...] IP: *.centertel.pl 30.12.16, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: ...zdrowia! szczęścia!... :-)))... 01.01.17, 00:39 ...pomyślności!... i oby nam się!... na ten Nowy Rok... :-)))... a jednak!... i mimo wszystko... /\ /\ /\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ [...] IP: *.centertel.pl 01.01.17, 13:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta i regulamin 01.01.17, 15:14 W tym samy wątku pisz pod jednym nickiem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma ...do (...m.in....) trzy $ 01.01.17, 16:49 ...znowu nie wiedziałeś, tym razem, że: założenie na sylwestrowy bal czerwonej bielizny przyniesie ci szczęście i powodzenie w nadchodzącym nowym roku... :-)... skąd wiem?... bo gdybyś założył czerwone gatki (...chociaż gatki...) to Empi by cię nie wykasował... bo twój (w)pis byłby pełen galanterii... ucz się - niechby to były chociaż mądrości ludowe... pomyślności... i najlepiej zamilcz, jeśli nie wiesz kim jesteś... i co mówisz... \/ \/ \/ ps.: ...moje życzenia są dla normalnych na forum... a że urodzaj na razie nienadzwyczajny, nie szkodzi... Biblia chyba mówi coś na ten temat... :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kominiasz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.17, 00:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma ...tak sądzisz?... 03.01.17, 10:54 ...cóż Empi - odpowiem mu, mimo że wykasowałeś: www.skecze.net.pl/kabaret-dudek/2-ucz-sie-jasiu Odpowiedz Link Zgłoś