Gość: sermysia IP: *.146.170.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.18, 00:05 czy ktoś przeszedł taką operację w Lublinie i podzieli się opinią o lekarzach, opiece, skutkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieważne Re: operacja bariatryczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.18, 05:00 Skutki operacji u otyłych to przepukliny pooperacyjne. Dlatego przed operacją koniecznie trzeba schudnąć. Idealna figura przed operacją, to jak Morgan James. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: operacja bariatryczna IP: *.inm.net.pl 07.04.18, 17:25 Zdecydowanie polecam zabieg resekcji żołądka w Gdańsku. Opieka tam jest super. Miałam zabieg 04.03.2018 i czuje sie dzis bardzo dobrze. Strach ma wielkie oczy. Ja sie bałam strasznie. Ale po zabiegu stwierdzam źe warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
spbchlo Re: operacja bariatryczna 15.01.19, 08:59 22 stycznia o godz 18 w szpitalu w Lecznej spotkanie informacyjne i grupy wsparcia. Będą i lekarze i specjalisci i pacjenci z obu ośrodków operujących na Lubelszczyźnie. To chyba najlepsze źródło rzetelnej informacji. Jeśli wpiszesz w wyszukiwarkę frazę Stowarzyszenie Pacjentów Bariatrycznych CHLO tez znajdziesz wiele artykułów. W innych miastach tez działka takie grupy wsparcia. Na ta chwile 10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: operacja bariatryczna IP: *.dynamic.mm.pl 07.06.21, 06:50 Ja przeszłam opęracje. Opieka jak w każdym szpitalu. Co do lekarzy bardzo dobrzy lekarze. Ogromna wiedza na temat zabiegu . Podejście do pacjenta bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś