Dodaj do ulubionych

CHCEMY IKEA (wpisujcie sie)

• Gość: aniulka Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:50
      of course
    • Gość: BYDGOSZCZ-Fordon Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.tvgawex.pl 14.11.04, 22:52
      www.ikea.pl/ms/pl_PL/customer_service/faq/faq.html Tutaj jest wszystko
      jasne ziomkowie ze wschodu
    • Gość: roman Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:38
      ja kce!!!! bardzo kce!!!
    • Gość: jendriej Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:41
      czas najwyzszy zbudowac Ikee w Lublinie! Ile jeszcze mamy czekac!
    • Gość: olsztynianin Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: 82.110.15.* 16.11.04, 15:47
      hej lublinianie! troche pokory dla samych siebie Lublin to duze miastoi powinna
      tam byc nawet nie jedna. Na zachodzie w miescie podobnej wielkosci jak Olsztyn
      stoja pewnie ze dwie no ale tutaj mamy Polske .Jeszcze nas szweckie gargamele
      na kolanach beda prosic zeby otworzyc ta ich ikee chocby w Suwalkach
    • Gość: gronek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:36
      ja chce!!
    • Gość: agata Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: 62.233.195.* 17.11.04, 16:50
      chce !!!!!!
    • Gość: Kola Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:18
      fajnie ale wie ktos moze co tam daja? w tej IKEA?
    • Gość: wojtek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:55
      co jak co, ale IKEA u nas powinna byc. Moze zamiast OBI? Chociaz OBI tez fajne.
      • folkatka Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 19.11.04, 15:18

My tu tak gadu gadu, a moze teraz czas np. na kogos z Ratusza - co władza
        zamierza zrobić żeby te firme do nas sprowadzic??
    • Gość: lublin i ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:55
      tez chcem IKAE w naszym miescie.
      i choc nie mam najmniejszego zamiaru czegokolwiek tam kupowac nawet slynnej
      solniczki to przeciez jakze wielce wzrosnie autorytet naszego miasta gdy
      wreszcie, w koncu, ostatecznie i nieodwolalnie wyrosnie na jego wschodnich
      przedmiesciach, gotowy do totalnej ekspansji na wschod, piekny, cudowny,
      powalajacy zolto-niebieski hangar IKEA!
    • Gość: moniś Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.proxy.aol.com 19.11.04, 23:27
      jeszcze raz tak!!zeby była takla jak w londynie!!
    • Gość: ilona Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.phonesat.pl 20.11.04, 08:58
      Cześć, jeżli ktoś potrzebuję jakiś artukuów z IKEI to mogę kupić, bardzo często
      jestem w Warszawie (nawet teraz) i nie bedzie problemu z dowiezieniem do
      Lublina. Co tydzień jest transport - o właśnie jeśli chcecie możemy zabrać
      kogoś do Wawki - i podwieźć pod samiutką IKEA - Targówek !!!
      Mogę też przesłać najnowszy katalog - są gratis w każdej IKEI.
      Czekam na chętnych - zakupy w ramach rozsądku - mamy tylko kombiaka :-)
      Pozdrawiam Ilona.
      • Gość: ilona Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.phonesat.pl 20.11.04, 09:14
        i jeszcze jedno oczekuje uczciwości, dzięki i pozdrawiam.
        • Gość: konrad Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.238.68.22.adsl.inetia.pl 20.11.04, 12:03
          Ikea w Lublinie. Marzenie... :-)
    • Gość: delicja Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.centertel.pl 21.11.04, 20:25
      Ja też chcę.
    • Gość: edzia Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:53
      Jako dwusetna osoba jestem za tym, by zbudowac w Lublinie IKEE!!! Wladze
      Lublina powinny sie o to postarac i wystosowac odpowiednie pismo do Szwedzkiej
      Firmy.
    • Gość: ZYZJAN Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: .53.72.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:21
      ja kce koniecznie!!!
    • Gość: IKEAmaniak Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:40
      Puławy też chcą!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lesnik Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.net-82-216-162.suresnes3.rev.numericable.fr 28.11.04, 01:09
      chronmy nasze lasy!!! nie chce IKEA
    • Gość: julia Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:47
      wpisuje sie na liste!
    • Gość: Sabina Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 30.11.04, 10:37
      A ja nie chcę Ikei w Lublinie bo wtedy wszyscy się będą tam meblować i każdy
      będzie miał tak samo w domu ( jak w latach 70 - tych te same meblościanki). My
      pojechaliśmy rok temu z mężem do Warszawy i kupiliśmy dużo rzeczy, łącznie z
      meblami do pokoju, kuchni i sypialni. I bardzo cieszymy się, że w Lublinie
      meble Ikei to rzadkość. Bo na razie nikt ze znajomych bliższych i dalszych nie
      ma w domu tak jak my. Więc protestuję przeciwko budowie IKEI w Lublinie!!!!
      • e-info Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 05.12.04, 17:46
        W Lublinie to może masz "inne" niż wszyscy ale i tak oryginalna nie jesteś :P
        Poza tym co to ma znaczyć? Zabraniać komuś mieć takie same rzeczy jak Ty?
        Jejku...bo co? Bo Ciebie stać żeby sobie pojechać do Warszawy i kupić? To się
        egoizm nazywa. Współczuję.
        • Gość: magda Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 07.12.04, 10:17
          Przyznaję może trochę się zagalopowałam. Ale sądzę, że każdy w domu chciałby
          mieć inaczej niż wszyscy i nie widzę w tym nic oburzającego. Tym bardziej, że w
          Lublinie wybór jest prawie żaden. Pozatym Ikea na Warszawiakach chyba już nie
          robi żadnego wrażenia.... Oni mają tam tysiąc innych sklepów.
    • Gość: max Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 30.11.04, 13:39
      ja chce!!!
      • Gość: SWP Bedzie Ikea w Lublinie! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 30.11.04, 15:23
        dziennik.dziennikbudowy.pl/Ekspres.nsf/0/9BC274D450B5CD3DC1256F33002D6038?OpenDocument&Start=1&Count=1000&ExpandView&View=n&Cat=wd
    • Gość: maciek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.perfektpc.lublin.pl / 212.182.94.* 01.12.04, 17:31
      koniecznie!!!!!!
    • Gość: aniulka Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 01.12.04, 21:25
      ja jestem za!
    • Gość: grzes Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:34
      ja chce!!!
    • okri A jest szansa żeby była ? 02.12.04, 22:05
    • Gość: anonim Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:06
      • Gość: krik Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: 213.199.195.* 21.01.05, 14:34
        Naiwni-zachłystujecie się kazdym hipermarketem w stylu Macro Cash,Ikea itd.
        Ale to podcinanie "własnej gałęzi". Wielki drenaż zasobów finansowych za
        towary z reguły nie polskie, w duzym stopniu tandetne,proste, ale modne
        chwilowo na Zachodzie. Zyski w wielkiej części dla Szweda,Holendralub Niemca.
        Wpuszczenie na nasz rynek to niszczenie lokalnej gospodarki i jej stabilności,
        utrata tysięcy miejsc pracy w zakładach,hurtowniach itd. Chwilowa pozorna
        korzyść, a potem co? Ile osób ma wyjechać z kraju "za groszem", w którym
        zapomni się o produkcji dóbr. Proces trudny do opanowania z uwagi na siłę
        ekspansji obcego handlu i przy takim braku przemyślenia przez
        rozentuzjowane "gorące głowy" zwolenników IKEA
        Nie chcemy Ikea, jest w Lubelskim wiele meblarzy,krawców, ślusarzy , ceramików
        ,którzy stracą pracę bo owczym pędem " gorące głowy" kupią mebelek z
        papieru,galanterię znieobrobionej blachy, pościel z poliestru czy z włókniny
        polipropylenowej itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka