Gość: lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:22 Na dobry poczatek superlinia Swidnik-Felin-Centrum-UMCS-LSM-Weglin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 4 Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.n.net.pl 21.10.04, 23:36 Juz jest Metro AG(Real,Media Markt,Makro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 00:14 Jestem zapewne najstarszą sposrod wypowiadajacych sie na forum (ur.1929 r.) i jak pamietam to nie metro ,ale szybki tramwaj miał polaczyc Lublin ze Swidnikiem.Jest jak jest,ale o propozycji metra to można sobie tu pofantazjowac. Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) 22.10.04, 00:23 ja jestem wprawdzie nieco młodszy,ale pamietam ten tramwaj.mial jeżdzić z okolic Ursusa,FSC przez al 1000-lecia gdzieś do Śródmieścia.były już zatwierdzone centralnie plany ale zabrakło pieniędzy a potem komuna padła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek oj ludzie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 07:09 i stara glupia i mlody glupi. przeciez to nie na powaznie bylo. co do linii tramwaja wahadlowego to miala byc ale padla nie dla tego ze komuna padla tylko wlasnie z tych samych powodow co ze komuna padla. Odpowiedz Link Zgłoś
rycha7 Re: oj człowieku 22.10.04, 07:34 Na zwalczenie nudy i beznadziejnośći są inne sposoby. Te, którymi nas tutaj próbujesz zabawić są mocno infantylne. Na szczęście ty wszystkich rozumów nie zjadłeś.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:38 ja sie mam lepiej niz wy wszyscy razem wzieci a nude to zwalcza ta ciota w rzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: oj ludzie ludzie IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 10:56 "Lublinku" nie wymyslaj ludziom od glupich.Szybki tramwaj miedzy Lublinem a Swidnikiem - o tym mowil program Frontu Narodowego (moze inna nazwa,ale to nie ma znaczenia)z roku 1954.Że z metrem to zart, bylam pewna (realia!),ale to nie bylo tematem mojego wpisu.TRAMWAJ!- dla jasnosci.I KOLEJNA SPRAWA: PANOWIE MLODZI,NIE UDAWAJCIE,ZE ZJEDLISCIE WSZYSTKIE ROZUMY.TO PO PROSTU SMIESZY.MYSLCIE RACZEJ JAK ZROBIC,BY MOC ZYC W CZWARTEJ CWIARTCE WASZEGO (zyciowego) WIEKU. CZAS,NIESTETY,UCIEKA SZYBCIEJ NIZ NAJBARDZIEJ NOWOCZESNA KOLEJ SZYNOWA. A GENERALNIE - MNIEJ CHAMSTWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek podziwiam pania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:54 za entuzjazm i tak na powaznie to tez go podzielam. mlodziez mamy teraz fatalna ale coz takie czasy. wie pani gry komputerowe, sex shopy, hamburgery itp itd ale to sie zmieni. najwazniejsze to zachowac swiety spokoj i gorliwie uprawiac RECYCLING. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: podziwiam pania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:01 i dodam jeszcze dokarmiac psy koty wiewiorki i ptaszki bo to nasi bracia mniejsi a ilez z nich po srogiej zimie pozytku i radosci jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: oj ludzie ludzie IP: *.info 23.10.04, 08:03 Pewnie mówi Pani o Froncie Jedności Narodu. Pamiętam takie hasła - "Głosuj na Front Jedności Narodu", zawsze mnie to śmieszyło bo czy ta czy inna "lista", wybierało się tych samych czerwonych. Niektórzy z nich zmienili kolor na inny po roku 1989 (czytaj: Bender, dla mieszkańców Lublina chyba przykład najbardziej jaskrawy). Miałam to szczęście że kiedy skończyłam 18 lat, porządni ludzie na wybory nie chodzili- lata 80. Ma Pani rację- niektórzy prezentują na forum tyle chamstwa że cieszę się że nie znam ich w "realu".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: oj ludzie ludzie IP: *.lublin.mm.pl 23.10.04, 12:24 Pani Basiu...(ale mowmy tu sobie na ty,to ułatwia i skraca rozmowe,a wiek nie ma zadnego znaczenia,bo nie od nas on zalezy)byly dwa Fronty.Najpierw nosil on nazwe bodaj Frontu Narodowego wlasnie,a potem zmieniono ją na Front Jednosci Narodu ,bo zelżały nieco stosunki polityczne.Oba ciała byly fikcyjne,potrzebne jedynie do wyborow parlamentarnych.Wybory byly tez fikcją,ale ludzie szli do urn bynajmniej nie pod pistoletem.Sądzę,ze za PRL bezpieczniej bylo nie glosowac niz dzis na Bialorusi,ale to juz inny temat.O Benderze nie mowmy,szkoda słow i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 07:50 A ja chcę wodolot Lublin - Warszawa: Bystrzycą , Wieprzem, Wisłą. I co? Taki sam porąbany pomysł jak to metro.Na szczęście lublinek jest mądry i coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichopo Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.it-net.pl 22.10.04, 08:15 > A ja chcę wodolot Lublin - Warszawa: Bystrzycą , Wieprzem, Wisłą. I co? Taki > sam porąbany pomysł jak to metro.Na szczęście lublinek jest mądry i coś wymyśli > . z księzycem przydałoby sie połaczenie rakietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 08:35 ale tylko lotnią lub paralotnią, ze względu na ochronę środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin na szczescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:40 ty nic nie kumasz i nie rozumiesz ze to byla parodia calej tej listy i postow w stylu: CHCEMY IKEA czy GDZIE W LUBLINIE. dotarlo do kakala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiatan Ciekawe co i gdzie Ci wyrośnie gdy w końcu IP: 212.182.59.* 22.10.04, 16:51 w Lublinie postawią IKEę. Metro natomiast stoi w tym samym rzędzie prawdopodobieństwa co Olimpiada w Lublinie, kosmodrom w Białej czy uczciwi politycy w Polsce. Był kiedyś taki 'dowcip': jeżeli Pan Bóg zstąpi na Ziemię i zrobi w Polsce porządek, to będzie to całkiem normalne. Jeżeli zrobią to sami Polacy to to dopiero będzie cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: Ciekawe co i gdzie Ci wyrośnie gdy w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:29 ty jednak jestes ciemniakiem nie odroznaijacym parodii od prawdy. parodiowalem posty na liscie tluku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: na szczescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:38 o to wlasnie. nie ma to jak prawdziwi lublinianie. zawsze sie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) 22.10.04, 17:46 "lublinek"-poziom twojej wypowiedzi świadczy o tym,że albo jesteś bardzo młody,albo bardzo głupi,albo-co najpewniej-obie te rzeczy naraz. ja znam realia życia w komunie z autopsji,ty zapewne z lektury "Gazety polskiej".najwyraźniej doszedłeś do wniosku,że nikt nie zrozumiał ,iż twój post to żart i wszystcy potraktowali go śmiertelnie poważnie więc musisz teraz wyjaśniać ,co miałeś na myśli.pomogę ci:nie sądź wszystkich według siebie.nie każdy ma ptasi móżdżek.daj spokój z pisaniem i idź obejrzeć "Bar"-to program dostosowany do twojego poziomu emocjonalno-intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:41 oczywiscie ja zaczalem cala ta sprawe ja nadaje ton liscie ogolnie wszyscy super madrzy tylko ja jeden glupi. juz dokonuje posypanie sie popiolem a zaraz potem ablucji. jestescie wszyscy jak jeden tak nieslychanie madrzy tylko nasz kraj jakos w oplakanym stanie. daje do myslenia no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: CHCEMY METRO (wpisujcie sie) IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 21:37 masz chyba kompleks niższości, koniecznie musisz błyszczeć.Pamiętaj tylko: nie wszystko złoto co się świeci. Odpowiedz Link Zgłoś