Dodaj do ulubionych

WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:24
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.chello.pl 06.11.04, 21:47
      Lecznica "Azorek"
      ul. B. Śmiałego 14
      Szczególnie doktor Przemek (przepraszam, zapomniałam nazwiska).
      • Gość: gigi Przemek - AZOREK?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:04
        Przemek powiadasz! Gdyby był dobry, to bym nie szukała. To (kono)wał, zdzierca
        i fantasta!!!!!!!!!!!!!!Jesteś naiwna Maju!!!!!
        • Gość: ixi zgadzam się - sam doświadczyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:11
        • Gość: Maja Re: Przemek - AZOREK?????????? IP: *.chello.pl 07.11.04, 11:33
          To może od razu napisz, którzy weterynarze i przychodnie Ci nie odpowiadają,
          zamiast rzucać pytaniem "Gdzie dobry weterynarz?", bez żadnych dodatkowych
          danych. Wtedy nie będziesz dostawać odpowiedzi, które Cię nie zadowalają. I nie
          oskarżaj mnie o naiwność, nie znasz mnie.
        • albert.flasz Re: Przemek - AZOREK?????????? 07.11.04, 12:08
          Może napisz trochę dokładniej o co właściwie Ci chodzi (jaka specjalność)...
      • Gość: azor Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 212.106.29.* 17.07.05, 18:00
        azorek
    • Gość: TommiIommi Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 06.11.04, 22:39
      Dobrego w czym? Pytanie jest bardzo potchwytliwe. W tych sprawach są lepsi od
      weterynarzy.
      • Gość: koja Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.11.04, 15:25
        Pan Przemek Zięba!fantastyczny człowiek, znawca i fachowiec do potęgi.leczę u
        niego -w razie potrzeby-już drugiego mojego owczarka.To najtańszy weterynarz
        jakiego było mi dane spotkać(na Stefczyka też jest kilku ok ale zdzierają
        strasznie)Małe ostrzezenie:unikac jego żonyp.anety Nowakiewicz-kompletnie
        niezorientowana osóbka np.jak przetykała mojemu psu zatoki to mówił "o fuj
        fuj!"piskliwym głosem, o mało ne mdlejąc.Ale p.Przemek- fachura!
        Pozdrawiam go serdecznie
        • kadrel Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 14.11.04, 17:51
          Sorry, ale z tego co mi wiadomo, p. Przemek nie jest żonaty...ale to tak na
          marginesie...

Ja jeszcze polecam dr. Anete Koczmarę z lecznicy "Noe" , ul. Wierzbowa 5 ( za
          kościołem św. Maksymiliana na Bronowicach)
          I dra Ireneusza Balickiego ( rewelacyjny okulista!!!) Jana Sawy 3. Trzeba
          najpierw zadzwonic i umówic się z nim osobiście bo przyjmuje tez na Głebokiej
          na chirurgii.
    • Gość: hania Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 14.11.04, 21:12
      Fantastyczny weterynarz jest na ulicy Niecalej!! ( ten sam budynek co Urzad
      Pracy tylko troche z tylu), nazywa sie Mohamed Camara i z calego serca polecam!!
      • Gość: koja Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.crowley.pl 14.11.04, 22:14
        może i pan Przemek nie jest żonaty, może to po prostu kobieta z którą ma
        synka...w każdym razie p. Aneta Nowakiewicz
      • karola_20 Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 15.11.04, 18:40
        Naprawde pan Camara jest taki dobry? Ja tez u niego lecze swoja kotke, ale
        jakos nie bardzo mam do niego do konca zaufanie. Strasznie zdziera kase!!!!!!
        Ja sama duzo czytam na temat weterynarii o kotach a potem jak sie go pytam co
        on o tym sadzi co ja przeczytalam to robi wielkie oczy bo... NIE WIE nic na ten
        temat, nigdy o czyms podobnym nie slyszal. Kurcze lubie pana doktora ale mam
        jakies mieszane uczucia, czasem wydaje mi sie nie szczery. I czy on sie dalej
        ksztalci w swoi zawodzie? Czy jezdzi na sympozja weterynaryjne? Opowiedz mi cos
        wiecej o swoich doswiadczeniach z panem Camara. Dziekuje.
    • Gość: wlasciciel psa Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.msn.com 15.11.04, 17:00
      Unikaj jak ognai kliniki akademickiej na Glebokiej. Malo mi sie u nich pies nie
      wykrwawil na podlodze, nikt z lekarzy nie byl zainetresowany" po operacji to
      tak zmiana ciesnienia"-to opinia lekarki z rekami w kieszeniach ktora spojrzala
      na mojego psa lezacego w kaluzy krwi. Potem pol dnia szukania dawcy, lekarstwa
      zwiekszajacego krzepliwosc po wszystkich aptekach i hurtowniach ("kolezanka ma,
      ale w szafce zamknietej na klucz"), zeby w koncu jakos ja odratowac ze stanu
      praktycznie smierci klinicznej. sama stalam i mieszalam krew w kroplowce, bo
      lekarze wpadali tylko zobaczyc czy jkeszcze zyje, a stazysci uciekli do
      operacji konia, "bo byla ciekawsza"!!!
      Ale wyrazy szacunku panu profesorowi, ktory te operacje robil. To opieka
      pooperacyjna i humanitaryzm nawala u mlodszych lekarzy...
      • kleszczo Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 15.11.04, 20:21
        Polecam doktora Wasaka, ktory ma gabinet na Dolnej Panny Marii 53b. Po
        sasiedzku ze Zwiazkiem Kynologicznym.
      • Gość: anita Głeboka - TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:30
        O tak od Głebokiej na kilometr.

Przywiozłam swoja labradorkę w stanie powiedzmy nieciekawym. Była to niedziela,
        w poczekalni kolejka do szcezepień. Ja z 15 kg na rękach wiszących bezwładnie,
        z pyska krew, a pan doktor stanowczo wyprosił mnie z gabinetu......na koniec
        kolejki, "bo inni też czekają".

Kiedy wyszłam za drzwi, popłakałam sie, czułam sie bezsilna. Po telefonie do
        koleżanki, gdzie leczy psa, wsiadłam w samochód i w stanie krytycznym
        przywiozłam psa na Stefczyka!!!!
        Moja suka miał 5% szans na przeżycie, psi szpital, opieka, USG, prześwietlenia,
        kroplóqwki i uśmiechnięte twarze personelu.
        Strasznie to przeżyłam, ale i ja i ona przeżyłyśmy to jakoś cudem!!!!

STEFCZYKA - polecam, fachowo, grzecznie, punktualnie, czysto i w ogóle. A ze
        wiecej płatne??? Czego nie robi sie dla swojego przyjaciela i to w takich
        warunkach!!!!!!
        Uwielbiam tam chodzić!!!
        • Gość: Konrado Re: Głeboka - TRAGEDIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:05
          Ciekawe który to Pan Doktor z tam przyjmujących... :-/
    • Gość: karola Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 80.53.167.* 17.11.04, 00:30
      up
    • Gość: elzbieta Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 80.53.167.* 18.11.04, 18:25
      podnosze watek do gory
    • babajaga2 Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 28.11.04, 18:24
      up.
    • Gość: Fazi Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.238.77.79.adsl.inetia.pl 28.11.04, 21:32
      Już pisałem, nie szukaj przypadkiem w książce telefonicznej. Zanim znajdziesz
      twój zwierzak zdechnie.
    • Gość: Mesa Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.perfektpc.lublin.pl / 212.182.94.* 01.12.04, 17:24
      Ja polecam lecznicę na Szmaragdowej obok stacji Jet. Leczyłam tam swoją kotkę.
      Bardzo dobrzy i kompetentni lekarze.
      • Gość: pepe Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.vip / *.devs.futuro.pl 01.12.04, 17:54
        Ja tez bylem na szmaragdowej, profesjonalna obsluga!
      • Gość: afro Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.pl 02.12.04, 22:19
        byłem u wielu weterynarzy ale już zostanę w Chiron-wecie na szmaragdowej. leczę
        tam kota i psa, świetna obsługa i przyjazna atmosfera ( miła blondyneczka w
        recepcji) i najlepszy chirurg na jakiego trafiłem dr. handwerker (nie wiem czy
        dpobrze napisałem;)-trudne nazwisko) przynajmniej jeżeli chodzi o sterylizację
        szew 1,5 cm!!!!!! polecam naprawdę
      • Gość: cv Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:10
        co
    • Gość: Rafał Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 19:10
      Polecam gorąco lekarzy na ul. Szmaragdowej, naprzeciw stacji JET. Doskonała
      obługa i, jak się mogłem zorientować, dobry sprzęt. Leczyłem tam mojego psa.
      Naprawdę warto ich odwiedzić.
      • dmjdmj Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 02.12.04, 11:02
        tez tam bylam!!Polecam!!wysoka kultura,rzetelny i profesjony!!Dr Mucha
      • Gość: gośka w. Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.pl 02.12.04, 22:53
        Zgadzam się- spoko lekarze tam są. Angażują się w to co robią. Przynajmniej
        wiem, co robią, bo wszystko tłumaczą, wyjaśniają. Profesjonalni goście. Ten
        taki wysoki i taki drugi. Blondyn energiczny. Pozdrówki dla lekarzy. I dziękówa
        za leczenie mojego Kastorka.
    • Gość: Bartekkkkk Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:47
      Polecam doktora Madanego na Glębokiej. Doskonały lekarz. Podobno przyjmuje
      jeszcze gdzieś prywatnie ale nie wiem gdzie (może ktoś wie? Może na Stefczyka?)
      Dobry był dr Janiszewski z Gorskiej, ale chyba zlikwidował interes :-(
      • albert.flasz Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 02.12.04, 09:55
        Janiszewski nie zlikwidował interesu, tylko się przeniósł na Młodej Polski 18
        (za "Orfeuszem").
        pzdr
      • Gość: cv Re: WETEraRYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:10
        dobra
    • Gość: Bartekkk Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:38
      Na Choinach jest lecznica "Pazur"-ktoś był w niej, jakie wrażenia, dobry
      lekarz/e? Bo po tym jak dr Janiszewski przeniósł się (chyba do większego
      lokalu?) gdzieś na Młodej Polski najbliżej mam do Pazura. Pozdruffka
      • Gość: obserwatorka Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.05, 13:45
        odnośnie "Pazura" mogę powiedzieć tylko tyle,że pani doktor jest z pewnością
        osobą kompetentną(choć młodą),zaangażowaną,na pewno kochającą
        zwierzęta ,uczciwą a co za tym idzie raczej nie sądzę aby mogła zdzierać z
        właścicieli.
        • Gość: MADZIA Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:32
        • Gość: MADZIA Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:33
          BOGUSZ ZIEMBIŃSKI!NA OSIEDLU wola duchacka-zachód!ulicagromady grudziądz!jest
          odjechanym ale spoko weterynarzem!a co wy o nim myslicie?
    • Gość: ela Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:09
      Nie polecam gabinetu przy ul Daszynskiego ,w ktorym lupi sie skore
      wlascicielom zwierzat! Z ladnym 3 -miesiecznym czystym na skorze
      kotkiem do odrobaczenia trafilam 1 grudnia i za jedna dawke specyfiku
      zastosowanym jednorazowa w gabinecie zaplacilam 70 zl .Itylko dlatego
      zw glisty sa grozne zakazne ija bylam odpowidnio nastraszona. pewnie
      w innym gabinecie byloby to o polowe taniej!
      • Gość: Fakt :-I Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:41
        No fakt... :-/
        • Gość: inga Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:07
          Naprawdę gorąco polecam wymienionego już wcześniej pana Janiszewskiego-ma
          przychodnię Vet na Czechowie niedaleko Orfeusza,ul.chyba Młodej Polski.
          Świetny specjalista,już dość długo ma pod opieką moją psicę.Ostatnio dosłownie
          uratował jej życie operacją.Przyjeżdżał do domu,robił kroplówki itd.Wcześniej
          pomagał nam,gdy miała szczeniaki.Jest bardzo dokładny i sumienny.Nie zdziera
          kaski.I bardzo lubi zwierzęta.Moja psica go uwielbia.
          • Gość: gosc Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 15.06.05, 10:34
            Dokladnie taka sama jest dr Niedzielska z przychodni przy ul.Tymiankowej.
            Kobieta jest mloda, ale ma cudowne podejscie do zwierzat. Jak moja sunia byla
            chora, przychodzila do domu codziennie, robila zastrzyki, podawala kroplowki
            etc. Co do samych zastrzykow, ona byla JEDYNYM weterynarzem, ktory potrafil
            zrobic dobrze wklucie, po ktorym pozniej nie bylo zadnych zgrubien pod skora.
            Pisze 'byla' bo juz nie mam psa, ale ta lekarke z czystym sumieniem moge
            polecic.
    • Gość: Agusiek Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:40
      polecam CHIRON WET na Szmaragdowej 4A. Są tam młodzi lekarze,ale naprawdę
      solidni i nie traktujący zwierząy przedmiotowo. Piszę w oparciu o własne
      doświadczenia - w tej lecznicy uratowano mojego psa (po karygodnym błędzie w
      kilince na Głębokiej, gdzie lekarz nie zdiagnozował ropomacicza (nie zmierzył
      nawet temper.!) i przebił wziernikiem macicę, doszło do zapalenia
      otrzewnej,pies miał 10% szans na przeżycie).
    • Gość: ............. Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:20
      Up! :-D
      • Gość: gigi Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:11
        Co 'UP' ?
    • Gość: AA Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 26.04.05, 12:50
      ALE NAJWIECEJ ZDZIERAJA NA JANOWSKIEJ, JAKIS KOSZMAR, ICH NA PEWNO NEI POLECAM
      • Gość: ble Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:59
        ja tez nie polecam janowskiej. bylem tam raz i brak kompetencji lekarzy po
        prostu mnie rozwalil. a poza tym dr bryzek zazyczyl sobie tyle za wizyte ze
        hoho.
        • Gość: dddd Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 212.182.102.* 15.06.05, 00:04
          A ja polecam Klinikę na Janowskiej jest tam tak czysto i ładnie że mógłbym się
          tam zapisać do lekarza rodzinnego , bo u mojego mają przestarzały sprzęt i jest
          brudno obok przychodni:-)
          • Gość: niezorientowany Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.it-net.pl 15.06.05, 10:49
            Czyli, marketing w porządku - a jak tam z profesjonalizmem i odpowiedzialnością
            właścicieli?
      • Gość: monia Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 17:27
        ja tam nie wiem, bo bylam na Janowskiej i nieduzo wzieli za moja malenka
        suczke,a bylo i zdjecie i usg i krew pobierali.Polecam.
      • Gość: rysio Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 17:34
        a ja wiem że tam leczą bardzo dobrze i na dodatek mają teraz sarenkę
      • Gość: albi Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 17:36
        zdzierają ale w CHIRONIE !!! który ma nazwę jak zakład pogrzebowy bo dają tam
        psom pavolon
      • Gość: AAA Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 17:37
        ALE NAJWIECEJ ZDZIERAJA NA STEFCZYKA I W CHIRONIE
    • Gość: Gosc Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl 27.04.05, 16:34
      Polecam lek. wet. Piotra Jaworzyńskiego w Przychodni dla Zwierzat na ulicy
      Kaprysowej. Mily, sympatyczny, cierpliwy, umiejacy sluchac wlascicieli,
      kochajacy zwierzeta. Polecam.
    • Gość: wisia Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:52
      A ja polecam dr Tomasza Balaka z lecznicy przy D.M. Majdanka. Przez 10 lat
      leczyl moja Kaje i bardzo to sobie obie chwalilysmy...
      • Gość: owczarek Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:40
        co wy wiecie o weterynarzach. jak mam jechać do moich w Głusku, to dzień
        wcześniej nie idę spać. Nie ma lepszych fachurów!!! Tylko GŁUSK
        • pixie65 Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 16.06.05, 12:14
          Na Janowskiej Pan Doktor po obejrzeniu psa mojej koleżanki wypełniając kartę w
          komputerze zainteresował się:" A to pies czy suka?..."
          Jeśli chodzi o diagnostykę usg,rtg polecam doktora Mirosława Karpińskiego,
          pracuje różnie: na Stefczyka (samej kliniki nie polecam, brudno, lepsi lekarze
          odchodzą, zostają młodzi jeszcze nie profesjonaliśći, niestety...- ale za
          dobrego chirurga uważam panią Marzenę Mielnicką)
          Koty leczę u pani Ewy Rębiarz na Krasińskiego 3 (nowy gabinet od strony
          podwórka), bywam u doktora Marcina Nogala na Mickiewicza (kocha gady...).
          • Gość: Monika Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.scene.pl 16.06.05, 22:34
            pixie65 napisała:
            > bywam u doktora Marcina Nogala na Mickiewicza (kocha gady...)
            Pixie, czy to ten doktor Nogal, który pracuje w klinice na Stefczyka, czy po
            prostu zbieżność nazwisk? Pytam, bo ten dr Nogal ze Stefczyka jest świetnym
            lekarzem i nie wiem czy w razie czego tam go szukać, czy odszedł i ma gabinet na
            Mickiewicza?
            • pixie65 Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 17.06.05, 09:46
              To ten sam doktor Marcin Nogal ze Stefczyka. Teraz ma prywatny gabinet na
              ul.Mickiewicza, ale nie pamiętam numeru domu (w pobliżu jest liceum). Gabinet
              nazywa się "Kaman". Na Stefczyka już nie pracuje (niestety).
              • Gość: Monika Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.scene.pl 17.06.05, 23:20
                Dzięki Pixie za odpowiedź w sprawie dr Nogala. To dla mnie bardzo ważna informacja.
    • Gość: Jot. Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 212.160.169.* 16.06.05, 23:19
      Byłem kilka razy na Janowskiej i bardzo tam mi się podobało. Miła i bardzo
      fachowa obsługa.Myślę ,że warto tam się pojawić ze swoim zwierzęciem.Jestem
      bardzo zadowolony z tej kliniki.
    • Gość: weana Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 81.219.88.* 17.06.05, 20:30
      Ja bardzo polecam doktora Przemka Ziębę z lecznicy Azorek na ul. Bolesława
      Śmiałego. Pan doktor jest świetnym chirurgiem, kocha to co robi i potrafi
      uratowac życie cieżko chorym i doświadczonym przez los zwierzakom.
      Profesjonalnie podchodzi do zwierzat, jest uczciwym człowiekiem, szczerym,
      radosnym i dba o klientów a przede wszystkim o ich pupili. Przyjeżdżają do
      niego nawet ludzie w Warszawy. Ma rozsądne ceny, niewygórowane.

Wcześniej chodziłam do doktora Mohameda Camary na Niecałą, który doprowadziłby
      do śmierci moja kotkę gdybym w pore nie straciła do niego zaufania (widząc że
      jestem laikiem w sprawach leczenia zwierząt, wmawiał mi totalne bzdury i
      naciągał na niepotrzebne wydatki, polecając leki niebezpieczne dla zwierzęcia.)

Całe szczeście ze w porę trafiłam do doktora Przemka który uratował moją
      kotkę. Serdecznie go polecam.
      Link do lecznicy: republika.pl/kocia_stronka/lecznica_azorek.html
      • Gość: Gościa Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:48
        Ja chodzę do dra Camary do jego lecznicy na Sławinku i jestem zadowolona, nie
        strasz mnie :-/ A jakie to były leki, czy one też są niebezpieczne (i
        dlaczego?) dla psów?
        • weana Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 18.06.05, 11:57
          Nie chcę Cię straszyć i nie mam takiego zamiaru. Ale odradzam doktora Camarę
          mając na uwadze dobro Twojego futrzaka. Tak sie składa że znam się na ludziach
          lepiej niż dobrze i doktor Camara nie grzeszy szczerością i uczciwoscią.
          Poznałam sie na nim jak zaczełam czytać dużo o weterynarii i odwiedzać fora
          weterynaryjne. Zauważyłam że doktor wielu rzeczy poprostu nie wie, a zapytany o
          cos podstępem nie umie udzielic odpowiedzi lub mówi rzeczy niezgodne z prawdą
          (wczesniej przed zadawaniem mu konkretnych pytań naczytałam się dużo fachowej
          literatury). Owszem ładnie i miło się usmiecha, lubi zwierzęta, ma do nich
          podejście. Jest fajnie jak jest z Tobą sam na sam w gabinecie, ale jak jest
          ktoś inny kto nie bardzo pasuje doktorowi to wyraz jego twarzy przybiera inne
          oblicze. Doktor straszy ze zwierzak zachoruje ak się mu czegoś tam nie poda,
          zaleca leki ktore są niepotrzebne i szkodliwe, stawia raczej na kase, zdziera
          jak najwięcej można. Rachunki miałam u niego zawsze kosmiczne, coś tam sobie
          liczył na karteczce... a potem podawał chorendalną sumę. Za kazdym razem jak u
          niego byłam to ceny tych samych leków były inne, wg jego widzimisie. "Leczył"
          moją kotkę. Jak poszłam do innego weta, to zauważyłam ze ceny tych samych leków
          sa o jakies 40% niższe, a wet nie wciskał mi bzdur widząc ze jestem
          zorientowana w temacie.

Naprawdę mając na względzie dobro Twojego zwierzaka, poszukaj innego weta.
          • sunga27 Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 18.06.05, 20:33
            Ja moge polecic doktora Cichorzewskiego z ul.gen.Zajączka.Lecze u niego swoje
            dwa psiaki .Kiedys miałam sklep zoologiczny i też leczyłam u niego swoje
            zwierzaki oprócz tego polecałam go klientom i zawsze byli zadowoleni z jego
            porad.
          • Gość: Gościa Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:21
            Tak sobie myślę że może masz jednak rację... :-/
            Jeżdzę jeszcze czasem z psem w nagłych wypadkach na Majdanek ale tam za każdym
            razem jest inny lekarz ;-)
    • mika-mistrz Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 19.06.05, 19:12
      Chcesz dobrego weterynarza, a nawet kilku ? jedź na Janowską do kliniki "Bryzek
      i partnerzy" najwyzsza kompetencja lekarzy, komfort dla Twoich zwierzakow,
      czysto i miło, przyjazna atmosfera dla każdego animalsa, bez wzgledu na
      gatunek, rase, wielkość i wyglad !! Naprawde polecam !!!
      • kadrel Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 20.06.05, 00:39
        Ile ci Bryzek zapłacił za ten tekst?
    • kadrel Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 20.06.05, 00:45
      Polecam:
      dr. Zięba, Azorek, Smiałego14
      dr. Koczmara,NOE,Wierzbowa 5
      dr. Balicki, klinika chirurgii, Głęboka
      dr. Janiszewski, Młodej Polski 18
      dr. Kutrzuba, Romera 35 (chyba)

Nie polecam:
      klinika na Janowskiej
      Canivet na Majdanku
      klinika interny na Głębokiej
      gabinet na Orlej ( dr. Wojnowski)
      • Gość: weana Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: 81.219.88.* 20.06.05, 01:00
        Kasiu podpisuje sie pod Twoim postem obiema rękami. Pozdrawiam ;-))
      • Gość: Gościa Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 06:53
        No nie, Canivet na Majdanku też odradzacie!? :-/// Z jednym się nie zgodzę, nie
        polecam dra Balickiego, tak mi leczył psa że było coraz gorzej zamiast lepiej,
        a nie był pies ciężko chory, w końcu psa musiałam uśpić. Poza tym ten lekarz
        był wyjątkowo wniebowzięty (????!!!!) jak przyjechałam w końcu uśpić psa :-(
        • krara Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 20.06.05, 14:08
          a ja nie polecam gabinetu na szmaragdowej . pomijam ceny ktore są horrendalne ,
          za to samo płace na kruczkowskiego dwa razy mniej. choc oczywiscie nie nalezy
          oszczedzac na zdrowiu psiaka to do calkowitej rezygnacji z ich usług sklonilo
          mnie to ze szanowny pan doktor wmawial mi ze pies sie uderzyl ,mimo moich
          wyjasnien ze rana wydrapana ,dal tłustą masc i patrzył jak na histeryczke .wet
          WalczaK Z Kruczkowskiego od razu pobral zeskrobiny, jest wynik, i juz po 2
          miesiacch choroba byla zaleczona, a zaniedbana źle rozpoznana potrafi
          doprowadzic nawet do uśpienia psa. w chironie nawet zmierzenie temp psu
          kosztowalo 12 zł. zły , uciskający za bardzo lapę opatrunek 30 zł . nie pójde
          tam więcej .teraz jeżdze do weta ladnych pare km ale wole to niz stado
          uśmiechających się fartuchów ,którzy patrzą tylko jak i za co wyrwac ze mnie
          kase . i nie tylko ja po pewnym czasie zrezygnowalam z ich usług .
        • kadrel Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 06.07.05, 13:30
          W Canivecie dogadać można się ew. tylko z dr. Balakiem...
          Co do Balickiego to polecam go jako okuliste. Nie wiem jakim jest chirurgiem.
    • Gość: kociara Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 20.06.05, 21:05
      nie zgodze sie z toba ze lekarze z chirona zdzieraja. czemu nie umowilas sie na
      konsultacje z dermatologiem - dr pomorska??? ja polecam ich wszedzie. zreszta
      nie musze bo caly czas maja u siebie kolejki...
      • macius_lub Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! 21.06.05, 10:13
        no ja tez polecam doktor pomorska i w ogole calego chirona. jestem bardzo
        zadowolony z ich uslug.
    • Gość: ble Re: WETERYNARZ - dobrego szukam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:13
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka