usmiechnietakaska 30.04.02, 12:52 Kurna, Lucy!!!!!!!!!! W ostatnim momencie mi sie przypomniało!!!!!! Oświeciło mnie!!!!!!!!!!!!! STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nigdy nas nie opuszczaj!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petelka Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 12:57 usmiechnietakaska napisał(a): > Kurna, Lucy!!!!!!!!!! > W ostatnim momencie mi sie przypomniało!!!!!! > Oświeciło mnie!!!!!!!!!!!!! > STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > I nigdy nas nie opuszczaj!!!!!!!!!! Wprawdzie nie wiem z jakiej okazji, ale dla Lucy zawsze STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ.:))))) I mnóstwo słoneczka na codzień.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 12:58 Jak to z jakiej? Lucy ma dzisiaj urodziny;-) Lucy, spytam nieśmiało....... jest tort? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:01 usmiechnietakaska napisał(a): > Jak to z jakiej? > Lucy ma dzisiaj urodziny;-) > Lucy, spytam nieśmiało....... jest tort? No patrz Ty. A tak się czaiła i ani słowem nie wspomniała. Dzięki za podpowiedź.) A dla Lucy jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:04 usmiechnietakaska napisał(a): > Jak to z jakiej? > Lucy ma dzisiaj urodziny;-) > Lucy, spytam nieśmiało....... jest tort? Kasia, tak mi wstyd:((((( Bo ja nie obchodzę od kiedy skończyłam hmmm.....lat;)) Ale szampana mam i koniaczek mam i winko mam, to Was częstuję, tylko kieliszki tzn lampki wyciągnę;))))) To co komu nalać?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:00 petelka napisał(a): > usmiechnietakaska napisał(a): > > > Kurna, Lucy!!!!!!!!!! > > W ostatnim momencie mi sie przypomniało!!!!!! > > Oświeciło mnie!!!!!!!!!!!!! > > STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > I nigdy nas nie opuszczaj!!!!!!!!!! > > Wprawdzie nie wiem z jakiej okazji, ale dla Lucy zawsze STO LAT I JESZCZE > WIĘCEJ.:))))) I mnóstwo słoneczka na codzień.:))))) > O!!!!!! Dziękuję:))))) Ale mnie zatkało ;))) Bo ja, choroba Kasia o tym nie pamiętam ;)) To było tak daaaaaaaawno:))) Pętelko:) Dziękuję, że tu przyszłaś do nas:))))) Jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:04 Jak to nie pamietasz? Masz dzisiaj te urodziny, czy nie? Wedle moich zapisków to masz;-) (Wiem, Lucy chce się wykręcić od tortu, szampana......) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:05 lucy_z napisał(a): > Pętelko:) Dziękuję, że tu przyszłaś do nas:))))) > Jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!! :)))))))))))) Jak dobrze, że tutaj do Was zajrzałam.:))) Inaczej nic bym nie wiedziała o taaakiiieeej uroczystości.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:07 petelka napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Pętelko:) Dziękuję, że tu przyszłaś do nas:))))) > > Jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!! :)))))))))))) > > Jak dobrze, że tutaj do Was zajrzałam.:))) Inaczej nic bym nie wiedziała o > taaakiiieeej uroczystości.:))))) > Najśmieszniejsze jest to, że ja sama nie pamiętałam ;))))) Rodzina to wie, że im nie wolno pamiętać, ha, ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kaśka?????? 30.04.02, 13:13 > Najśmieszniejsze jest to, że ja sama nie pamiętałam ;))))) > Rodzina to wie, że im nie wolno pamiętać, ha, ha :))) To mam lecieć po ten tort????? Ale może wcześniej wypijemy?????? Kiedyś z innej okazji tak się z Pętelką... no zabawiłyśmy, że jej ciężko było do domu trafić, ha, ha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 13:16 No, no... 19 urodziny to duza rzecz:)) STO LAT LUCY, czyli: S-zczescia co nie chce opuscic T-rzydziestu (co najmniej) w miesiacu kazdym dni radosnych O ile naturalnie nie jest to luty:)) L-ubych uczuc wielu A milosci nigdy malo T-ak by serce lekko i wesolo Ci spiewalo L-at wielu w zdrowiu i wielu w radosci, U-czuc najlepszych i chwil cudownych, a C-zego dusza zapragnie niech predko otrzyma Y niechaj sie stanie co w marzeniach stoi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_ Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 30.04.02, 13:19 eor napisał(a): > No, no... 19 urodziny to duza rzecz:)) > > STO LAT LUCY, czyli: > > S-zczescia co nie chce opuscic > T-rzydziestu (co najmniej) w miesiacu kazdym dni radosnych > O ile naturalnie nie jest to luty:)) > > L-ubych uczuc wielu > A milosci nigdy malo > T-ak by serce lekko i wesolo Ci spiewalo > > L-at wielu w zdrowiu i wielu w radosci, > U-czuc najlepszych i chwil cudownych, a > C-zego dusza zapragnie niech predko otrzyma > Y niechaj sie stanie co w marzeniach stoi:))))) Jestem wzruszona, naprawdę!!!:)))))) Dziękuję:)))))))))))) Z tego wzruszenia chyba i komputer się wzruszył bo mnie wylogował, ha, ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROY Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.02, 14:13 Halleluja,wszystkiego dobrego, nadstawiam swoj kieliszek i czekam na "Szampanskoje", wypite Lucy za Twoje zdrowko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 30.04.02, 15:25 Dużo miłości, żadnych zmartwień. Samych słonecznych dni i bezchmurnych nocy. Pięknych poranków i jeszcze piekniejszych zachodów słońca. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 30.04.02, 15:57 Gość portalu: Misia napisał(a): > Dużo miłości, żadnych zmartwień. > Samych słonecznych dni i bezchmurnych nocy. > Pięknych poranków i jeszcze piekniejszych zachodów słońca. > Sto lat! Dziękuję Misiu, dziękuję Troy za te serdeczne życzenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 30.04.02, 17:11 Powaznie???? No to ja tez... Nadstawiam sie z pustym szklem i geba do cmokania.... Wszystkiego najlepszego Lucy. Wielu, wielu pogodnych postow. No i oczywiscie spelnienia, jakzeby bez tego... Sto lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 30.04.02, 17:37 Gość portalu: Valdi napisał(a): > Powaznie???? > No to ja tez... Nadstawiam sie z pustym szklem i geba do cmokania.... > Wszystkiego najlepszego Lucy. > Wielu, wielu pogodnych postow. > No i oczywiscie spelnienia, jakzeby bez tego... > Sto lat!!! Dziękuję Valdi:))))) Już nalewam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 21:23 Duzo, duzo szczescia. Duzo, duzo zdrowia. Duzo, duzo ciekawych linkow. Sloneczka, wiosny calorocznej. No i buziaczki CMOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 21:41 alinca napisał(a): > Duzo, duzo szczescia. Duzo, duzo zdrowia. Duzo, duzo ciekawych linkow. > Sloneczka, wiosny calorocznej. No i buziaczki CMOK!!! Alinco:))) Bardzo Ci dziękuję!!!!!:))) Jak to przyjemnie dostawać życzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 01.05.02, 00:16 Luciu, przepraszam, spoznilam sie....15 minut, jest juz dzien nastepny... Niemniej jednak bardzo szczerze zyczenia - nie trac nigdy swojej pogody ducha, zyj nam sto lat w zdrowku i szczesciu! Bo to siup! :-) Buziaczki urodzinowe od Polci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 00:21 I ode mnie wszystkiego najlepszego (spóźniłem się tochę ale tylko 22 minuty). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 00:37 Gość portalu: Maestro napisał(a): > I ode mnie wszystkiego najlepszego (spóźniłem się tochę ale tylko 22 minuty). Maestro:))))) Bardzo, bardzo Ci dziękuję za życzenia:))))) NIe ma spóźnienia bo ja już dawno czasu nie liczę ;))) Ściskam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 01:10 lucy_z napisał(a): > Maestro:))))) Bardzo, bardzo Ci dziękuję za życzenia:))))) NIe ma spóźnienia > bo ja już dawno czasu nie liczę ;))) Ściskam :) Tylko szczęśliwi czasu nie liczą ............ A ja powtarzam - Boże spraw aby mi się chciało pracować tak jak mi się nie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 00:35 Gość portalu: Pola napisał(a): > Luciu, przepraszam, spoznilam sie....15 minut, jest juz > dzien nastepny... > Niemniej jednak bardzo szczerze zyczenia - nie trac nigdy > swojej pogody ducha, zyj nam sto lat w zdrowku i szczesciu! > Bo to siup! :-) > Buziaczki urodzinowe od Polci :-) Och jak się cieszę i dziękuję że przyszłaś :))))) Właśnie tu zaglądnęłam:) Dobrej nocki Polu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:33 O, matko, o ja glupia ...... . Jak to sie stalo, ze nie zauwazylam - nie wiem. Lucy - spoznione bardzo zyczenia (przepraszam!!) samych pychotek i slodyczy i ani centymetra wiecej w pasie:o))) Przepraszam, ze tak pozno - zdrowko, Lucy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 13:57 freon napisał(a): > O, matko, o ja glupia ...... . Jak to sie stalo, ze nie zauwazylam - nie wiem. > Lucy - spoznione bardzo zyczenia (przepraszam!!) samych pychotek i slodyczy i > ani centymetra wiecej w pasie:o))) Przepraszam, ze tak pozno - zdrowko, Lucy. Freon, dziękuję, dziękuję:))))) Staram się, staram... o te centymetry, żeby więcej nie ;))) Słodycze precz z mojego jadłopisu!!!!!Przyznam Ci się, że jeżeli mam do wyboru śledzia lub czekoladę, zwasze wybiorę śledzia:)) Odpowiedz Link Zgłoś