Gość: Casey IP: *.proxy.aol.com 03.05.02, 00:56 ..a ja nie przypuszczalem ze morderca mieszka tak blisko...... pod tym samym dachem...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: ZAMORDOWALA............ IP: *.proxy.aol.com 03.05.02, 02:36 Gość portalu: Casey napisał(a): > ..a ja nie przypuszczalem ze morderca mieszka tak blisko...... > pod tym samym dachem...... Musiala sie pomylic, bo dalej zyjesz. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Z PREMEDYTACJA.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 03.05.02, 13:28 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: Casey napisał(a): > > > ..a ja nie przypuszczalem ze morderca mieszka tak blisko...... > > pod tym samym dachem...... > Musiala sie pomylic, bo dalej zyjesz. Uszanowanie. > Paul > Nie ma pomylki. Nie mnie....... Nienawidzila go..............i otrula!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Z PREMEDYTACJA.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.02, 15:25 Słuchaj Chłopie....ja go trochę znałem. Jemu się kurna należało, on tylko udawał takiego świętego. Przemyśl to. Może dobrze się stało? Smierć zawsze jest przykra ale czasami nie ma wyjścia. Trzymaj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Z PREMEDYTACJA.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 03.05.02, 22:23 Gość portalu: Casey napisał(a): > > > ..a ja nie przypuszczalem ze morderca mieszka tak blisko...... > > > pod tym samym dachem...... > Nienawidzila go..............i otrula!!!!!!!!!! Casey!! To Twoja sąsiadka kogoś zamordowała????? Napisz coś bliżej!!! A może tu mówiłeś o filmie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Z PREMEDYTACJA.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.05.02, 00:01 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Casey!! To Twoja sąsiadka kogoś zamordowała????? Napisz coś bliżej!!! > A może tu mówiłeś o filmie??? ;) Nie to nie film. Byl u mnie kilka razy...... Bardzo wystraszony. Szukal poprzedniej lokatorki z ktora mieszkal. Nie mogl jej znalezc. Ta nowa oskarzala go ze zniszczyl jej dwie kanapy. Dopiero co kupione, prosto ze sklepu. A moze to konflikt rasowy?, on bialy ona czarna. :((( Odpowiedz Link Zgłoś