barska 11.12.04, 09:13 Prosze o zgłaszanie się i krótką autoprezentację. Rozpatrzę tylko posty napisane bez błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BARSKA Kolejna fałszywka,ale proponuję wątek! IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 09:33 Kolejna fałszywka z wykorzystaniem mego nicku! Pomyślę,komu tak dopiekłam wytykając błędy ortograficzne,których na Forum widzę sporo. Nie mniej jednak tu widzę chociaż odrobinę dowcipu. Twórcę (tego dowcipu)informuje,ze ostatni raz byłam na balu sylwestrowym 31 grudnia 1969 roku.Gdzie? W Teatrze im.Juliusza Osterwy.Tam po raz ostatni widziałam dyrektora teatru, J. Torończyka,który zmarł bodaj w kwietniu 1970 r.Więcej rozmawiałam niz tańczyłam.Przy okazji- Jan proponuje,by wymyślać wątki. Mam ! SYLWESTER,KTÓRY NAJBARDZIEJ ZAPAMIĘTAŁAM(EM) I DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Do Barskiej IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 10:14 Okazuje się, że być może nasze drogi skrzyżowały się. Też byłam na sylwestra w Teatrze Osterwy, tylko nie pamietam który to był rok. Wraz z mymi przyjaciółmi znalazłam się tam na zaproszenie Jerzego Torończyka. Doskonały był z niego tancerz. Jego przedwczesna śmierć była bolesnym zaskoczeniem dla przyjaciół i oczywiście stałych bywalców teatru. O ile sobie przypominam bylismy rówieśnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 11:40 Jurek miał brata,Janka,umarl wczesniej w wawie,ponoc w trakcie brydza.Dziennikarz.Pozdrawiam.PS Swiat jest mały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 12:22 Brata nie znałam, nawet nie wiedziałam, że Jurek miał brata. Nasza znajomość była okazjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 12:26 Brat Jurka ,Janek,byl pierwszym sekretarzem redakcji "Sztandaru Ludu".Masz dziennikarza w rodzinie,moze wie cos,choc wątpie,on młodszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 13.12.04, 21:34 Z Twojej ostatniej wypowiedzi rozumiem, że mnie rozszyfrowałaś. Ale radio to nie prasa. No i róznica wieku też nie bez znaczenia. pozdrawiam chochlik. Czy czytałaś moją książkę? Odpowiedz Link Zgłoś