Dodaj do ulubionych

partner na bal seniora - szukam

11.12.04, 09:13
Prosze o zgłaszanie się i krótką autoprezentację. Rozpatrzę tylko posty
napisane bez błędów ortograficznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: BARSKA Kolejna fałszywka,ale proponuję wątek! IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 09:33
      Kolejna fałszywka z wykorzystaniem mego nicku! Pomyślę,komu tak dopiekłam
      wytykając błędy ortograficzne,których na Forum widzę sporo. Nie mniej jednak tu
      widzę chociaż odrobinę dowcipu. Twórcę (tego dowcipu)informuje,ze ostatni raz
      byłam na balu sylwestrowym 31 grudnia 1969 roku.Gdzie? W Teatrze im.Juliusza
      Osterwy.Tam po raz ostatni widziałam dyrektora teatru, J. Torończyka,który
      zmarł bodaj w kwietniu 1970 r.Więcej rozmawiałam niz tańczyłam.Przy okazji- Jan
      proponuje,by wymyślać wątki. Mam ! SYLWESTER,KTÓRY NAJBARDZIEJ ZAPAMIĘTAŁAM(EM)
      I DLACZEGO?
      • Gość: chochlik Re: Do Barskiej IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 10:14
        Okazuje się, że być może nasze drogi skrzyżowały się. Też byłam na sylwestra w
        Teatrze Osterwy, tylko nie pamietam który to był rok. Wraz z mymi przyjaciółmi
        znalazłam się tam na zaproszenie Jerzego Torończyka. Doskonały był z niego
        tancerz. Jego przedwczesna śmierć była bolesnym zaskoczeniem dla przyjaciół i
        oczywiście stałych bywalców teatru. O ile sobie przypominam bylismy rówieśnikami
        • Gość: BARSKA Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 11:40
          Jurek miał brata,Janka,umarl wczesniej w wawie,ponoc w trakcie
          brydza.Dziennikarz.Pozdrawiam.PS Swiat jest mały...
          • Gość: chochlik Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 12:22
            Brata nie znałam, nawet nie wiedziałam, że Jurek miał brata. Nasza znajomość
            była okazjonalna.
            • Gość: Barska Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 11.12.04, 12:26
              Brat Jurka ,Janek,byl pierwszym sekretarzem redakcji "Sztandaru Ludu".Masz
              dziennikarza w rodzinie,moze wie cos,choc wątpie,on młodszy...
              • Gość: chochlik Re: Chochliku... IP: *.lublin.mm.pl 13.12.04, 21:34
                Z Twojej ostatniej wypowiedzi rozumiem, że mnie rozszyfrowałaś. Ale radio to
                nie prasa. No i róznica wieku też nie bez znaczenia. pozdrawiam chochlik. Czy
                czytałaś moją książkę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka