Gość: Sekar IP: *.it-net.pl 16.12.04, 08:46 Czy ktoś wie o co to chodzi? www.przejrzystapolska.progressframework.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B a r s k a Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 11:06 www.przejrzystapolska.progressframework.com/?id=20 Wszystko masz,otwieraj linki z lewej.Nie zadawaj głupich pytań,ale sam popracuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terael Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" IP: 212.182.69.* 16.12.04, 12:21 Niewiem i chyba sie niedowiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B a r s k a Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 13:50 terael Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" 16.12.04, 13:55 Ja też nie wiem, i chyba też się nie dowiem, hehe, hale kiedy patrzę jescze raz na link : www.przejrzystapolska.progressframework.com/ gdzie to się odbywa, to nasuwa mi się podejrzenie, że nic nowego, miejsce spotkań: restauracje, hotele, będzie gdzie dobrze zjeść a i "pogzić się" , wszytko już przerabialiśmy i co? Dalej to samo??? Po co im te pobyty w restauracjach, hotelach? A może ta nomenklatura była boi się, ze im interes upadnie i to wszystko po to wymyślili. A może się jakaś nowa partia "przejrzysta" tam utworzy, która przy okazji na siebie zarobi? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwintesencja Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" 16.12.04, 16:10 ciupazko, coz za upadek ducha...? wiec twoim zdaniem lepiej nic nie robic...? dla mnie gwarantem akcji jest fundacja 'batorego' www.batory.org.pl/korupcja/index.htm moze sie myle, ale mysle, ze najwiekszym naszym problemem jest fakt, ze ludzie sie pogodzili z tym, ze korupcja istnieje, ze trzeba dawac lapowki, ze tylko ryba nie bierze... kazdy, kto usiluje ludziom pokazac, co sie dzieje i jak temu przeciwdzialac ma moje poparcie... inaczej pozostanie mi tylko zgrzytac zebami, a to na nikim nie zrobi wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" 16.12.04, 16:27 Duch w narodzie ginie? To nie dziwota... Wybacz, że nie widzę tej "przejrzystości" w nieprzejrzystości. Mały pikuś dla mojego pokolenia, że "Jaś nie doczeka"! A jeszcze, kiedy widzisz, jak odbywa się przesiadka z krzesełka na nowe krzesło, to już nie tylko nieprzejrzyste, ale wręcz mętne staje się to od zarania. Nie dziwię się temu komuś, który w cudzysłów ubrał tytuł wątku: "Przejrzysta Polska". Przestałam już zgrzytać zębami także! Sztuczna szczęka za dużo kosztuje, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: " PRZEJRZYSTA POLSKA" IP: *.lublin.mm.pl 20.12.04, 22:55 Organizatorzy akcji społecznej ?Przejrzysta Polska": Gazeta Wyborcza Fundacja Agory Polsko-Amerykańska Fundacja Wolności Program Przeciw Korupcji Fundacji im. Stefana Batorego Fundacja Rozwoju Demokracji Lokalnej Centrum Edukacji Obywatelskiej Bank Światowy Patronat medialny sprawuje: Telewizja Polska Polskie Radio Zgłoszenie udziału Do wszystkich gmin i powiatów w Polsce wysyłamy komplet materiałów o akcji, w tym kartę zgłoszeniową ( pobierz plik). Władze samorządowe zgłaszają się odsyłając nam kartę zgłoszeniową do końca 2004 roku z podpisem wójta/burmistrza/prezydenta czy starosty. Tylko patrzeć jak zgłosi się Pruszkowski. Odpowiedz Link Zgłoś