Gość: Gregor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 15:53 Prosze o pomoc nie moge poradzić sobie z sformatowaniem 80GB Caviara problem z patrycjami. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzysiek Re: POMOCY MAM PROBLEM Z CAVIAREM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:13 Gość portalu: Gregor napisał(a): > Prosze o pomoc nie moge poradzić sobie z sformatowaniem 80GB Caviara problem > z patrycjami. Na czym dokładniej polega twój problem. I czym go formatujesz? Może wtedy ci coś podpowiem. Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: POMOCY MAM PROBLEM Z CAVIAREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:32 Oczywiście z partycjami, nie moge podzielic nowego 80 GB Caviara na dwie partycje, próbowałem fiskiem, i partition magic-iem. co mam zrobić? Link Zgłoś
dominik666 Re: POMOCY MAM PROBLEM Z CAVIAREM 14.09.03, 20:03 support.wdc.com/download/dlg/dlginstall_10_0.exe to program z oficjalnej strony Western Digital ... powinieneś dostać go razem z dyskiem do każdego twardziela jest tool do partycji na stronie producenta ... nie radze bawić się w magic partition i inne wynalazki :) Link Zgłoś
Gość: Gregor do Dominika666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 20:19 dominik666 napisał: > support.wdc.com/download/dlg/dlginstall_10_0.exe > to program z oficjalnej strony Western Digital ... > powinieneś dostać go razem z dyskiem > do każdego twardziela jest tool do partycji na > stronie producenta ... nie radze bawić się w magic partition i inne > wynalazki :) Na razie dzięki próbuję dam znać co z tego wyjdzie.:) > Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: POMOCY MAM PROBLEM Z CAVIAREM IP: *.visp.energis.pl 14.09.03, 20:41 Może masz włączoną ochronę antywirusową w BIOS-ie? Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: POMOCY MAM PROBLEM Z CAVIAREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 20:46 wyłączony antywir w Biosie, Link Zgłoś