Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:10 Czy ten zegarek dobrze chodzi? - Nie, trzeba go nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:10 Siedzą na ławeczce dwaj emeryci w pewnym momencie obok nich przechodzi bardzo młoda i atrakcyjna dziewczyna. Obaj popatrzyli na siebie i jeden z nich: - Wiesz Kaziu, jak widzę takie młode i zgrabne ciałko, to aż mi się krew w żyłach gotuje! Na co drugi: - Nie bądż głupi Tadziu, to nie krew Ci się w żyłach gotuje, ale wapno w kościach lasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:11 Przychodzi Puchatek do sklepu mięsnego i pyta się: - Czy jest wieprzowina? Na to sprzedawca: - Jest. Puchatek wyjmuje karabin maszynowy, zaczyna strzelać i krzyczy: - To za Prosiaczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:12 Przewodnik po Rzymie oprowadza po mieście bogatego amerykańskiego turystę. - To jedyny w swoim rodzaju gmach... - Też mi coś - przerywa Amerykanin. U nas w Ameryce, mamy takich gmachów tysiąc! - Bardzo możliwe, bo to dom wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:12 Na zakończenie roku szkolnego dyrektor zwraca się do uczniów. - Życzę wam przyjemnych wakacji, zdrowia i żebyście we wrześniu wrócili mądrzejsi. - Nawzajem - odpowiada młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:13 Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:14 W nocy facet idzie przez cmentarz i napotyka innego faceta, mówi: - Zawsze boję się, chodzić po cmentarzu nocą. Nieznajomy odpowiada: - Też się bałem, kiedy żyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:15 Przyszła para do restauracji, kelner podaje menu i pyta co chcą zamówić, wpierw pyta Panią, czego sobie życzy, ona mówi: pierwsze danie zupa, drugie schabowe na deser ciastko i kawa. Pyta Pana ,co dla niego, a Pani szybko mówi na pierwsze danie sałata, drugie danie sałata, na deser tez sałata. Zdziwiony kelner pyta: A to dlaczego tylko sałata? A Pani odpowiada: Bo jak pieprzy, jak królik, to niech je, jak królik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:16 Spotyka się dwóch kolegów. - Gdzie pracujesz? - W odlewni. - Co tam robicie? - Tajemnica wojskowa. - A ile wam płaca? - Dychę od bomby, piontala od granata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:17 Diabeł złapał Polaka, Rosjanina i Niemca. Mówi do nich: - Wypuszczę was dopiero za rok, ale musicie spełnić 1 warunek. Dam wam po psie i musicie przez ten rok nauczyć go jakiejś sztuczki. Musicie również wiedzieć, że każdy z was dostanie jedzenie tylko dla jednej osoby, albo pies będzie jadł, albo ty.Przychodzi diabeł po roku, wchodzi do Niemca, patrzy Niemiec chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka. - No Niemiec, coś nauczył tego psa? Niemiec mówi osłabionym głosem: - S ss s siad (pies siadł). Diabeł: - OK Niemiec, jesteś wolny, chodźmy do Rosjanina. Wchodzą do Rosjanina, patrzą Rosjanin chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka. Diabeł: - Dobra, a ty czego nauczyłeś psa? Rosjanin mówi osłabionym głosem do psa: - l ll ll leżeć (pies się położył). - OK Ruski, jesteś wolny, chodźmy do Polaka. Wchodzą do Polaka. Patrzą, Polak gruby jak beka pies chudy jak sztacheta. Diabeł: - Polak. Ty to sobie jeszcze rok posiedzisz. Polak: - Zaraz, zaraz. Polak usiadł sobie wygodnie na kanapie, wziął w dłoń pęto kiełbasy i zaczyna jeść. Pies patrzy na niego i mówi: - H HH Heniuś, daj gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:18 Wysłano żołnierzy amerykańskich do Polski w ramach wymiany Natowskiej. Jeden z amerykańskich żołnierzy pisze do domu: - Kochana mamo pozdrawiam Cię serdecznie. Pokrótce opowiem Ci jak wygląda tydzień w polskiej jednostce: Poniedziałek: koledzy przywitali nas wódką. Wtorek: umieram. Środa: jeden z kolegów polskich miał urodziny. Czwartek: umieram. Piątek: dostaliśmy przepustkę - poszliśmy na dyskotekę. Sobota: dlaczego nie umarłem we wtorek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:18 Rozmawiają dwie sąsiadki. - Mój mąż to jest słońce... - Co ty opowiadasz? Po tylu latach małżeństwa? - Ano, tak. Jak zajdzie wieczorem do knajpy, to dopiero rano z niej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:19 Żona pokłóciła się z mężem i nie odzywali się do siebie tylko pisali karteczki typu wynieś śmieci, wyprasuj ubranie. Raz mąż kładzie żonie karteczkę: "Obudź mnie o 6 bo musze wcześnie wstać". Mąż rano się budzi, patrzy, jest 9. Patrzy na szafkę a tam kartka: "Wstawaj, szósta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:20 Kowalski przychodzi do domu i mówi do żony: - Co ty jesteś taka naga? - A no nie mam się w co ubrać. - Jak to: jedna bluzka, druga bluzka... O! Cześć Józek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:20 Elegancko ubraną panią zaczepia żebrak prosząc o pomoc finansową: - Od kilku dni nic nie jadłem... - Mój Boże - mówi pani z zazdrością - Chciałabym mieć tak silną wolę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:21 Co to jest: czerwone, grube i jak wchodzi to sprawia przyjemność? - Święty Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:22 Spotyka się 2 złodziei: - Wiesz co... Ukradłem samochód... ALE PRAWO JAZDY to sobie KUPIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:22 Pański scenariusz nie jest zły, tylko momentami nieco zagmatwany. Trzeba go tak poprawić, aby zrozumiał go każdy idiota. - A które miejsca są dla pana nie zrozumiale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:24 Pilot zielony z przerażenia zwraca się do stewardesy: - Skarbie za jakieś 5 min wyrżniemy o ziemię i nic nie jest w stanie tego zmienić. Postaraj się to w jakiś łagodny sposób wytłumaczyć pasażerom Stewardessa wzięła to sobie do serca i pofatygowała się na pokład pasażerski. : - Proszę wszystkich o uwagę, czy byli byście państwo uprzejmi wyciągnąć paszporty? Dziękuje, a teraz wszyscy unosimy je wysoko nad głowę i machamy... Brawo. Teraz chwytamy je dwoma raczkami i łamiemy w ten sposób żeby podzielić je po środku. Pięknie, milo się z Państwem współpracuje, a teraz zwijamy te paszporty w ciasny rulonik i ... ,.. i wsadzamy sobie je głęboko w dupę żeby było Was łatwo zidentyfikować jak już się rozbijemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:25 Pan Bóg stworzył Adama. Adam cieszył się światem jaki stworzył dla niego Bóg. Jednakże po pewnym czasie stwierdził, że bardzo się nudzi. Poskarżył się wiec Panu Bogu. Bóg na to: - Adamie. Mogę stworzyć ci istotę, która będzie inteligentna, piękna, będzie spełniała twoje życzenia, dogadzała ci i będzie ci posłuszna, ale to kosztować cię będzie rękę i nogę. Adam myśli i myśli i w końcu mówi: - A co dostanę za żebro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:26 Pożycz mi sto złotych. - Życzę ci stu złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:29 Teatr Stary w Krakowie, na scenie leci Hamlet. Tytułowy bohater wygłasza kwestie do ducha swojego ojca (dla tych co nie czytali Hamcio nie wiedział na początku kim był ów duch) - Kim jesteś, skąd przybywasz ? W tym momencie otwierają się drzwi od widowni i wchodzi wycieczka. Pierwszy z nich słysząc pytanie ze sceny, odpowiada - My z PGR Liszki, spóźniliśmy się bo zepsuł się nam autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:30 Pewien aktor miał w jednej ze scen przeczytać dość długi list. Ponieważ list był faktycznie długi więc na kartce miał całą treść. Jednak koledzy aktorzy postanowili go "ugotować". W scenie z listem służący podał mu... pustą kartkę. Ten rzucił okiem, oddał służącemu i powiedział "Masz, ty czytaj...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:30 Oj, nie ma już gentlemanów na tym świecie - powiedziała kobieta do faceta siedzącego na krzesełku w tramwaju (rzecz jasna, sama stała). Pani, gentlemani są na tym świecie, ino że miejsc zabrakło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Posmiejmy sie razem IP: 209.187.168.* 01.09.01, 03:31 Pijany w tramwaju zaczepia kobietę, a ona do niego mówi: - Panie! Pan jest pijany! - A pani jest brzydka. Natomiast ja jutro będę trzeźwy! Odpowiedz Link Zgłoś