Gość: zarowa IP: *.reynet.pl / *.reynet.pl 08.02.05, 18:43 To kolejna afera w lubelskiej policji. 100 metrow od komendy rabusie bezkarnie rabuja bezcenne precjoza. Czekamy na ostre slowa redaktora B. stawiajace do pionu lubelskich policjantow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100metrów?????? Re: Napad na jubilera IP: *.resetnet.pl 09.02.05, 01:12 policz sobie kroki jak inaczej nie potrafisz-jakby nie liczył to 100 metrów to bardzo zaniżona liczba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściakły pies. Re: Napad na jubilera IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 09.02.05, 07:25 Czekam na kolejny sukces Pana generała i wykrycie sprawców tego napadu a przedewszystkim na odzyskanie skradzionych wyrobów jubilerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana A co robi policja w Lublinie ??? Ja nie wiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:09 A co robi policja w Lublinie ??? Ja nie wiem. A chciałabym wiedzieć wreszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Napad na jubilera........na policje tez...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:34 A Nie stac jubilera na ochroniarza .....ten by narobil krzyku hihihihihi! A co co robi policja w tym czasie no... sto meterow dalej banda wyrostkow walila sie po lbach.....popychala staruszke... a policjanci ratowali ludzkie zycie chociazby..... !Glupie pytanie co robi policja? A co zrobisz Ty jak widzisz przemoc masz obowiazek MORALNY reagowac a nie spietrac bo Ciebie to nie dotyczy! Przy kazdym zlodzieju nie postawisz policjanta...Ale sam badz obserwatorem zycia i powiadom na czas policje!Oni tzn policja za swoje glodowe pensje pracuja ....nadstawiaja lba i tak juz za friko! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Złapani!!! Brawo!!! 10.02.05, 17:02 Za Onetem: Sprawcy napadu na sklep jubilerski zatrzymani Policja ujęła sprawców wtorkowego napadu na sklep jubilerski w Lublinie. Trzej bandyci zrabowali ze sklepu wyroby jubilerskie wartości ok. 200 tys. zł. Wizerunki napastników zarejestrowała zainstalowana w sklepie kamera. "Zatrzymano ich na terenie województwa lubelskiego. Są to trzej mężczyźni, mieszkańcy Lubelszczyzny, w wieku 27-30 lat. Byli już wcześniej karani za m.in. kradzieże i napady" - powiedział rzecznik prasowy komendanta wojewódzkiego policji w Lublinie Janusz Wójtowicz. Do wtorkowego napadu doszło w śródmieściu. Napastnicy zastraszyli przebywających w sklepie pracowników, właścicieli i klientkę, porozbijali gabloty i zrabowali najcenniejszą biżuterię. Mieli przedmioty przypominające broń. "Udało się ich zatrzymać dzięki opublikowaniu ich twarzy w mediach"- dodał Wójtowicz. Policja odzyskała część skradzionej biżuterii. Zatrzymani mężczyźni są też podejrzani o dokonanie podobnego napadu na sklep jubilerski w grudniu ub. roku w Chełmie (Lubelskie), gdzie skradziono wyroby jubilerskie wartości ok. 70 tys. zł. Zatrzymanym postawiono zarzuty dokonania napadów z użyciem niebezpiecznego narzędzia, za co grozi kara do 15 lat więzienia. Policja sprawdza, czy nie dokonali jeszcze innych podobnych przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś