yhwh 03.06.02, 11:59 Byłem ostatnio w Świdniku, zaopatrywałem się w fantastycznym sklepiku skpżywczym - U KAŚKI Polecam wszystkim, którzy kiedykolwiek zahaczą o Świdnik, zresztą miejscowym również, jeżeli jeszcze tam nie byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: U KAŚKI 03.06.02, 12:07 yhwh napisał(a): > Byłem ostatnio w Świdniku, zaopatrywałem się w fantastycznym sklepiku > skpżywczym - U KAŚKI > Polecam wszystkim, którzy kiedykolwiek zahaczą o Świdnik, zresztą miejscowym > również, jeżeli jeszcze tam nie byli!!! A gdzie ten sklepik się znajduje????? Może nasza Kaśka coś będzie wiedziała??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 03.06.02, 21:59 Hahah Ja też tam byłem i owoce z warzywami smaczne od Kaśki zajadałem..Jest to moi drodzy Świdniczanie na ul. Wojska Polskiego (ulica naprzeciw mniej więcej kina LOT), ulica ta charakteryzuje się dużą ilością znaków drogowych...kiosk drewniany po prawej.. jak się idzie od LOT-u.... Pozdrowienie z Małopolski.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: U KAŚKI IP: *.com / 192.168.0.* 04.06.02, 00:12 yhwh napisał(a): > tak właśnie, to tam... :)))) Ja i Ronja spory kawałeczek mieszkamy od tej Kaśki, o ile można powiedzieć, że gdzieś jest daleko w Świdniku ;) Hmm , widocznie ta Kaśka niczego sobie była, że wpadła Wam w oko, ha, ha :)) Właściwie to wszystkie Świdniczanki są takie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: U KAŚKI 04.06.02, 08:22 Hoho chyba podczas weekendowego spaceru tam zajrzę i przyjrze się jej z głupawym uśmieszkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 04.06.02, 23:42 Hehehe...nieźle wyczułyście...ale fajna to jest córka Kaśki... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 09.06.02, 02:21 ALe słabo używaliśmy folijek....nasi ostatnio przegrali. Na mecz z Portugalią musimy pomóc naszym folijką naszą niezawodną.... Świdniczanki pamietajcie o folijkach...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 19:36 faciu napisał(a): > ALe słabo używaliśmy folijek....nasi ostatnio przegrali. Na mecz z Portugalią > musimy pomóc naszym folijką naszą niezawodną.... Świdniczanki pamietajcie o > folijkach...!! Folijka?............... to chyba cos z folji zrobione; ale co????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 09.06.02, 21:37 Na meczu jutro koniecznie należy ich uzywać... bez ogólnej folijkomanii będzie cienko..... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: U KAŚKI 09.06.02, 23:30 Wiele o Folijkach można dowiedzieć się na forum Przemyśl i Limanowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: faciu & yhwh IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:25 Czy do Kaski............ tez folijki uzyjecie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: faciu & yhwh 10.06.02, 10:39 Nie. Folijka do czego innego służy! No i każdy ją musi mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: faciu & yhwh 12.06.02, 08:04 Kurcze Portugalczycy mocniej używali folijek......:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: faciu & yhwh IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 17:54 faciu napisał(a): > Kurcze Portugalczycy mocniej używali folijek......:(( Taaak az dym poszedl............;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: faciu & yhwh 12.06.02, 21:26 Ale my sie dymu nie boimy..... w piątek zagramy luzacki sparing...przecież niedługo eliminacje do ME... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: faciu & yhwh IP: 212.244.252.* 13.06.02, 14:53 Żeby zagrali ten luzacki sparing, pliiiiz... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: faciu & yhwh 14.06.02, 23:08 No i co sparing jak ta lala, ...zaczynają się przygotowania do ME... do przodu Polsko oo !!...hehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 27.08.02, 22:19 No to byliście w tym sklepie czy nie???? Świdniczanie !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: U KAŚKI 28.08.02, 17:59 faciu napisał: > No to byliście w tym sklepie czy nie???? > Świdniczanie !!?? No nie!!! Ja już zapomniałam gdzie to było. Jeżeli na początku to mnie nie po drodze bo mieszkam na drugim końcu Świdnika:0 Faciu, to Ty dla tej Kaśki tak jeździsz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: U KAŚKI 29.08.02, 08:34 Chyba najbliższy spacer odwalę w tamtym kierunku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 29.08.02, 10:37 To jedno z nielicznych miejsc które znam w Świdniku (oprócz Lotu i helikoptera).. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 15.09.02, 18:12 ronja napisała: > Chyba najbliższy spacer odwalę w tamtym kierunku...:) No i co był tam ktoś ???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 16.09.02, 14:21 lucy_z napisała: > Mnie ciągle nie po drodze;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:50 faciu napisał: > lucy_z napisała: > > > Mnie ciągle nie po drodze;)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI 22.09.02, 21:52 Gość portalu: Casey napisał(a): > faciu napisał: > > > lucy_z napisała: > > > > > Mnie ciągle nie po drodze;)))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 12.11.02, 14:13 M. in. dobra swojska kiełbasa z Zakopanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: U KAŚKI - wędliny 12.11.02, 18:57 Faciu:) Opisz, w którym to miejscu jest ten kiosk??? Może w tym tygodniu będę koło Domu Rzemiosł to zaglądnę do tej Kaśki;) A tylko jedna taka Kaśka jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 12.11.02, 20:26 lucy_z napisała: > Faciu:) Opisz, w którym to miejscu jest ten kiosk??? Może w tym tygodniu będę > koło Domu Rzemiosł to zaglądnę do tej Kaśki;) A tylko jedna taka Kaśka jest??? Pisałem już wcześniej jest to na ul. Wojska Polskiego (ulica naprzeciw mniej więcej kina LOT), ulica ta charakteryzuje się dużą ilością znaków drogowych, ładnie kostką wyłożona... kiosk drewniany po prawej.. jak się idzie od LOT-u, po jakiś 200m.. :)) Ps. Wg tego co słyszałem parę osób juz tam trafiło - kto się przyzna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 06:03 faciu napisał: > lucy_z napisała: > > > Faciu:) Opisz, w którym to miejscu jest ten kiosk??? Może w tym tygodniu b > ędę > > koło Domu Rzemiosł to zaglądnę do tej Kaśki;) A tylko jedna taka Kaśka jes > t??? > > Pisałem już wcześniej jest to na ul. Wojska Polskiego (ulica naprzeciw mniej > więcej > kina LOT), ulica ta charakteryzuje się dużą ilością znaków drogowych, ładnie > kostką wyłożona... > kiosk drewniany po prawej.. jak się idzie od LOT-u, po jakiś 200m.. > :)) > Ps. Wg tego co słyszałem parę osób juz tam trafiło - kto się przyzna ??? Faciu! A te kielbase z Zakopanego to Ty dostarczasz?;)))))) Pozdr. kd. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 13.11.02, 07:15 Gość portalu: Casey napisał(a): > faciu napisał: > > > lucy_z napisała: > > > > > Faciu:) Opisz, w którym to miejscu jest ten kiosk??? Może w tym tygod > niu b > > ędę > > > koło Domu Rzemiosł to zaglądnę do tej Kaśki;) A tylko jedna taka Kaśk > a jes > > t??? > > > > Pisałem już wcześniej jest to na ul. Wojska Polskiego (ulica naprzeciw mni > ej > > więcej > > kina LOT), ulica ta charakteryzuje się dużą ilością znaków drogowych, ładn > ie > > kostką wyłożona... > > kiosk drewniany po prawej.. jak się idzie od LOT-u, po jakiś 200m.. > > :)) > > Ps. Wg tego co słyszałem parę osób juz tam trafiło - kto się przyzna ??? > > Faciu! A te kielbase z Zakopanego to Ty dostarczasz?;)))))) > Pozdr. kd. Nie, ja ją zwykle zjadam.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 04:23 faciu napisał: > Gość portalu: Casey napisał(a): > > > > Faciu! A te kielbase z Zakopanego to Ty dostarczasz?;)))))) > Nie, ja ją zwykle zjadam.... > :)) Wyglada ze Lucy ma racje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: U KAŚKI - wędliny 18.11.02, 14:27 Pewnie, że mam rację:)) Ma sie tę intuicję kobiecą! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 04:35 lucy_z napisała: > Pewnie, że mam rację:)) Ma sie tę intuicję kobiecą! > > :)))))) U Kaski na imieninach.... Jest Faciu i jest rodzina.. Muzyczka gra i fajno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 20:34 Oo, moznaby impreze rozkręcić widzę, nastroje u forumowiczów są:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 13.01.03, 21:16 Czekamy na sygnał, czekamy na sygnał..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: U KAŚKI - wędliny 16.02.03, 00:50 faciu napisał: > Czekamy na sygnał, czekamy na sygnał..... > :)) A no czas na wizyte u ...... , eeeeee no w Swidniku oczywiscie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 13:36 No jasne:)))))) Dziwne by było gdybyś w okolicach 14 - go sie nie zjawił:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 13:37 Pomyłka! Myslałam, że do Facia piszę!:))))) Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz133 Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 22:46 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Pomyłka! > Myslałam, że do Facia piszę!:))))) > Sorry! Nie bylo pomylki. Oczywiscie ze to bylo do Facia.;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 17.02.03, 19:36 Niestety 14-tego to już nie dam rady..Patrząc po dacie postu Ronji to za późno też mio radziłaś.:))) Ale przyjadę...jak zwykle znienacka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: U KAŚKI - wędliny 18.02.03, 20:10 Faciu, a odnalazłeś kawiarenkę internetową??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 19.02.03, 21:26 Nie...Ale szczerze powiedziawszy nie szukałem za bardzo...Wystarczy mi net w pracy i w domu...Na wyjeździe to co innego mam na głowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 04:06 lucy_z napisała: > Faciu, a odnalazłeś kawiarenkę internetową??? Oj Lucy! I Ty przypuszczasz ze najwazniejszym powodem przyjazdu Facia do Swidnika jest szukac kawiarenki internetowj??????? Sprawozdanie z wizyty o ile bedzie chcial, moze nadac tez z domu;))))) Pozdr. KD. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 21.02.03, 18:50 Kurcze ciągnie mnie znów w Wasze rejony...Ale tym razem będę tylko w Lublinie... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: U KAŚKI - wędliny 22.02.03, 03:29 faciu napisał: > Kurcze ciągnie mnie znów w Wasze rejony...Ale tym razem będę tylko w Lublinie.. > . > :(( Faciu!!!! Mam nadzieje ze nic nie prowadzi do bigamiiiiiiiiiiiiiiiii......;)))))) No bo tak..... raz Swidnk?......innym razem Lublin???? A znow Polska to nie kraj Arabski;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: U KAŚKI - wędliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.03, 14:01 Wiesz, ze Świdnika do Lublina nie tak znowu daleko... Mozna dojechać do Ciebie...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: U KAŚKI - wędliny 23.02.03, 22:01 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Wiesz, ze Świdnika do Lublina nie tak znowu daleko... Mozna dojechać do > Ciebie...:)))))) Tak, ale w Świdniku w ten weekend akurat nie bedzie w domu..W-wka wzywa...A w Lublinie mam spotkanie z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś