eo_wina 07.05.13, 08:02 Ja już nie mam siły do tych jej powrotów. W dodatku....jak nie lubię tej Kaśki, to mi sie wczoraj autentycznie żal jej zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.doris Re: No i znowu Ruda! Mjm 07.05.13, 08:15 No przecież musiała wrócić. Jej facet właśnie jako postać mjm znowu wybywa do usa, a ktoś na chleb musi zarobić;) Poza tym Mysza odchodzi z serialu więc trzeba jakoś podkręcić akcję po stronie klanu Chodakowskich, bo w przeciwnym razie to by kilka osób rolę-fuchę straciło;) Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: No i znowu Ruda! Mjm 07.05.13, 11:23 No ale przecież ruda miała również na stałe odejść z serialu. Kaśki też było mi szkoda i w ogóle nie rozumiem tego zwrotu akcji, przecież Marcin dostał kosza jeszcze przed jej wyjazdem do Szczecina, zanim wyjechała wydawał się być z tym pogodzony, a teraz ledwie co się dowiedział o jej powrocie, już pognał na złamanie karku. W ogóle na mój gust, ona za dużo facetów wodzi za nos. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: No i znowu Ruda! Mjm 07.05.13, 11:51 imasumak napisała: > No ale przecież ruda miała również na stałe odejść z serialu. Produkcja serialu dość szybko zdementowała tą plotkę. :) Walach miała przerwę pewnie dlatego, że gra równocześnie w Komisarzu Alexie. Odpowiedz Link Zgłoś
nickname22 Re: No i znowu Ruda! Mjm 07.05.13, 19:54 Koszmarna jest ta postac ktora gra. Niby taka samotna porzucona a sama wszystkich odtrąca i jest dla ludiz niemila,wrecz chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: No i znowu Ruda! Mjm 07.05.13, 21:54 No co Wy! Istna kobieta kot, po prostu faceci padają jej do stóp! Ale przynajmniej jest to w miarę zrozumiałe, nie to co w przypadku Martusi... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: No i znowu Ruda! Mjm 09.05.13, 11:57 "Ja już nie mam siły do tych jej powrotów. W dodatku....jak nie lubię tej Kaśki, to mi sie wczoraj autentycznie żal jej zrobiło." Własnie!.. Ja juz pojęcia nie mam kto własciwie tym razem kogo zwabił do łoża Rudej - ona czy Marcinek? Kaśki po raz pierwszy zrobiło mi się żal jak wyczekiwała Marcina- była naprawde piękna choc tez juz się pogubiłam- oni jednak sa razem?...bo przeciez jak rzuciła policjanta z jej pobytu u Marcina nic nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: No i znowu Ruda! Mjm 10.05.13, 06:49 Ale poprzysięgła sobie (i nawet to radośnie Marcinkowi oznajmiła), że zrobi wszystko, żeby go zdobyć. No i tak zdobywała, że on w końcu zdobył Rudą! ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: No i znowu Ruda! Mjm 10.05.13, 23:58 Ach, racja, powiedziała Kaśka takie słowa do Marcina...A jak on wylądował w łóżku Rudej??...juz sie pogubiłam w tych miłosnych podbojach maści wszelkiej - jakos ich dla mnie za duzo ostatnio w tym serialu... Odpowiedz Link Zgłoś