Dodaj do ulubionych

Prokurator chce aresztu dla urologa-łapówkarza

IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 27.04.05, 23:26
za takie dniówki można troche posiedzieć, i tak w banku konto nabite przez te
pare lat"pracy" tego łapuwkarza, wróci koledzy zorganizuja popijawe koniakami
z łapówek a potem dalej do roboty z tyże drożej bo trzeba nadrobić przerwe w
pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Prokurator chce aresztu dla urologa-łapówkarz IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 27.04.05, 23:40
      sędzia stosujący areszt zarabia w 2 miesiące tyle co ten doktorek miał przy
      sobie "z powodu kłopotów rodzinnych" na dzień " pracy "
      • Gość: sdh Re: Prokurator chce aresztu dla urologa-łapówkarz IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.04.05, 07:34
        wszystko ok, ale dlaczego podejrzany jest ktoś kto nosi przy sobie dużo gotówki?
        a jak ktoś ma przy sobie kartę na której jest dużo kasy to nie jest podejrzany?
        mam nadzieję że nie :-)
    • Gość: bubu Re: Prokurator chce aresztu dla urologa-łapówkarz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 28.04.05, 07:41
      on i jego szef to duecik. zpewniam nie on jeden tam tak postępuje. to norma w
      tym szpitalu. nawe by załapać się na etat pielęgniarki trzeba bulić dolę.
      • Gość: pielegniarka Re: Prokurator chce aresztu dla urologa-łapówkarz IP: *.motor.taninet.pl 30.04.05, 01:21
        Wiesz jakos tak sie sklada,ze pracuje w tym szpitalu jako pielegniarka i
        zadnej"doli bulic"nie musialam.A nie wiem co w tym zlego dr.i profesor dobrze
        sie rozumieja!Moim zdaniem tak wlasnie powinno byc.Przeciez stanowia zespół!
    • Gość: szok pielęgniarki za prywatny nocny dyżur IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 08:05
      każą sobie płacić 200zł!I w dodatku nie czekają na rodzinę która na
      oddział może wejść o 8, tylko uciekają o 7 rano
      • Gość: olgierd LUDZIE! NIE DAWAJCIE LEKARZOM KASY! IP: *.idea.pl 28.04.05, 17:56
        Przecież wszystko bierze się z tego, że ludzie dają lekarzom kasę, zamiast
        informować policję o każdej próbie jej wyciągnięcia.
        Sam jestem lekarzem i wkurza mnie to co się dzieje... w publicznych szpitalach,
        przy użyciu publicznych środków i materiałów, z wykorzystaniem (mniej
        bezczelnych, choć ktoś mógłby powiedzieć mniej zaradnych) kolegów i koleżanek
        oraz całego średniego personelu medycznego. Opowiadanie o kosztach operacji, o
        anestezjologach i pielęgniarkach (którzy i tak nigdy grosza z tych setek, czy
        tysięcy nie zobaczą) to normalne żerowanie na ludzkiej naiwności w chwili
        życiowego kryzysu (jakim nie wątpliwie jest zabieg operacyjny) - bezczelne,
        chamskie i zasługujące na potępienie. Ludzie nie dawajcie kasy za operacje! -
        to jedyne rozwiązanie, do czasu gdy nie wprowadzą w tym kraju normalnych zasad.
        I jeszcze dwie uwagi: 1.Nawet w krajach trzeciego świata, lekarz pracujący w
        spzitalu nie może prowadzić prywatnej praktyki. 2.Jakoś nigdy nie słyszałem, że
        operujący w prywatnej klinice żądał od pacjenta dodatkowych pieniędzy za
        operację.
        • Gość: sdh Re: LUDZIE! NIE DAWAJCIE LEKARZOM KASY! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.04.05, 19:18
          zakazywanie lekarzowi pracującemu w szpitalu prowadzenia prywatnej praktyki jest niezgodne z konstytucją. Hydraulik który pracuje w jakiejś firmie może dodatkowo prywatnie pracować to czemu nie lekarz?

• Gość: rogacz tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 21:01
      tu chodziło o dupczenie żony adwokata i stąd odwet na Panu Doktorze!
      • Gość: jeleń Re: tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 21:12
        a taraz wydupczyli doktora
      • Gość: jeleń Re: tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 21:13
        idioto i dlatego że dupczył czyjąś zonę to wziął łapówkę
        • Gość: www Re: tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:51
          Oczywiście, że właśnie chodziło o to, co napisał Twój poprzednik. Cała reszta to
          prowokacja zaaranżowana przez adwokata z rogami takimi jak Twoje - Jeleniu.

• Gość: dochtór Re: tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.taninet.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 21:15
        zamknąc dziada niech leczy w więzieniu za darmo
        • Gość: hej Re: tu nie chodziło o łapówkę!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.04.05, 10:04
          byłem jego pacjentem. W przychodni Polikliniki średni czas badania pacjenta 3-4
          min. i dalej. Na oodziale szpitalnym potrzymał mnie tydzień, pieniędzy nie było
          to do domu bo odstąpiono od zabiegu ze względu na trudności. Odzywka w
          rodzaju "nie pieprz pan" określa jego stosunek do pacjenta. Może on i dobry
          specjalista ale nia lekarz. Profesor ordynator i on to spółdzielnia.
          tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka