awojlublin To złe miejsce zły czas Uciekaj 27.05.05, 23:29 [Doniu] Z dala od problemów od klubu i zgiełku Z dala od rodziny od przyjaciół i zamętu Mięli bardzo krótki proces i surowy wymiar kary (zbyt surowy) Bez adwokata bez zarzutów bez ławy Tych dwóch chłopaków na światłach w ciemnym aucie Dopiero na rozbiegu życia na starcie Tamci mięli blach oni tylko nagie ręce Tamci mięli broń oni wóz nic więcej Klamki w ruch proch przerwał nocy spokój Uciekać próbowali tamci grzali jak w amoku Z jednym z chłopaków lepiej drugiego nie ma Tamci mięli chronić a nie do nich strzelać (strzelać) Śledztwo kuleje prasa milczy ja mówię Bo dzień za dniem przynosi chore scenariusze Nie raz wracam w nocy do domu furą Myślę o nich już wiem nie warto kłaniać się kulom [Doniu] To złe miejsce zły czas Uciekaj raz raz Są za tobą ejj (za tobą) Chcą zatrzymać ci serce To złe miejsce zły czas Uciekaj raz raz Mają broń ty nagą dłoń i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 28.05.05, 08:31 Ale niecierpliwi.Ze śmiercią mogli poczekać przynajmniej do jesieni.Lato ma być takie piękne.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewko Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 10:06 To, że niecierpliwi to ich sprawa, ale zniszczyli palanty drzewo i w dodatku uszkodzili dom. Dobrze chociaż, że przyroda sama prowadzi selekcję i usuwa jednostki patologiczne i nieprzystosowane do życia w społeczeństwie. Szkoda tylko, że czyni to tak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 28.05.05, 10:47 Ciekawa jestem,czy pobrano od nich naządy.Były jeszcze takie młode..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: Śmierć w bmw IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.05.05, 10:53 Zycie choc piekne, tak kruche jest, wie o tym ten co otarl sie o smierac... Wieczny odpoczynek racz im dac Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:44 widze ze sąjeszcze ludzie z sercem! kondolencje dla najbliższej rodziny i bliskich im osobom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewko Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 11:11 Przeszczepianie narządów od kretynów, nawet młodych może spowodować zasadę domina, kretyni nigdy nie zginą i żyć będą wiecznie. To zły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Śmierć w bmw IP: 80.50.17.* 28.05.05, 11:31 To byli wspaniali koledzy. Całe życie przed sobą wy ich nie osądzajcie Pan Bóg to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Śmierć w bmw IP: *.bin-laden.cc 28.05.05, 12:12 Gość portalu: Koleżanka napisał(a): > To byli wspaniali koledzy. Całe życie przed sobą wy ich nie osądzajcie Pan Bóg > to zrobi. skoro zwiewali przed policją to raczej mieli cos na sumieniu i nie byli tacy wspaniali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:47 niestety Ty nie wiesz jak było naprawde a nie zawsze to co jest napisane w gazecie jest prawdą.... napewno nie mieli na pieńku z prawem znałem ich..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 17:30 Już zrobił i to skutecznie, więc nie podważaj woli bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:46 popieram w całej wypowiedzi Ci co nie znali ich osądzają a nie powinni im też może to się przydażyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 22:49 Każdemu dresowi, przygłupowi, jadącemu BMW lub AUDI PAN stale przypomina-"Ducha (swojego)nie gaście" a ONI nie słuchają i oddają tego ducha Panu. Musi być w NICH wielka miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:49 widziałeś ich że mieli dresy..??? pewnie nie a gwarantuje że osiągneli w życiu może więcej niż Ty! więc nie osądzaj ich kim byli..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA Re: Śmierć w bmw IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 28.05.05, 12:28 To bardzo przykre wydarzenie - przed nimi było jeszcze tak wiele wspaniałych chwil. Będzie mi ich bardzo brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 17:32 Też myślę , że będzie Ci ich brakować, bo gdyby byli mądrzejsi byłabyś sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:46 To pewnie dresy bez szyi. A takich im mniej tym lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks g ł Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 28.05.05, 19:21 o to chodzi, ze wcale nie dresy tylko fajni , normalni mlodzi ludzie-Rest In Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:46 dziękuje za takich fajnych co przed policją muszą uciekać - uchowaj nas Boże przed takimi i im podobnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 22:40 Dziękujemy CI Boże, lepiej rzadko niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:52 i jak ty możesz nazywać się Katolikiem....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:16 Po prostu jest katolem. A więcej o katolach faktyimity.pl/download/poradnik1.pdf faktyimity.pl/download/poradnik2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 06:59 Normalni nie jeżdżą burakowozem i nie uciekają przed policją. Może jakieś piwka wcześniej sobie strzelili i dlatego uciekali? Mam nadzieję,że zrobią im sekcję i wszystko się wyjaśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:50 to byli fajni normalni ludzie a nie DRESY zastanów się zanim osądzisz kogoś....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oględny Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 22:43 Jeżeli byli tacy wspaniali, jak pisze pewna diva to nie ma czego przeżywać, bo napewno doznali wniebowstąpienia. Dobry Bóg takich bierze do siebie, gdzie lepiej IM będzie, niż na tym łez padole. Szkoda tylko drzewa i BMW, którym PAN się nie zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołom od Rydzyka Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 29.05.05, 13:15 Faktycznie ten ogledny to jakiś żałosny cizio , któremu niestety nie dała Bozia zbyt wiele rozumu* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejącynaR Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 29.05.05, 15:28 Ty od rydzyka, efekty twojego wypranego rozumu widać. Pociesz się ,że nie jesteś w braku rozumu odosobniony w tym stadle. Żyjąc z t ą świadomością zawsze łatwiej przebrnąć przez wytyczoną drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:18 W nawiązaniu do tego tragicznego, aczkolwiek b. głupiego wypadku, chce zwrócic uwage wszystkim uczestnikom forum, a za ich pośrednictwem rolnikom, których niefrasobliwość i brak wyobrźni przekroczyła już dawno granice głupoty. Widzę codziennie, jak dzieci (chłopcy) w wieku szkoły podstawowej i gimnazjum jeżdżą nie tylko za pozwoleniem, ale mam prawo sądzić, że na polecenie rodziców ciągnikami z maszynami towarzyszącymi takimi, jak rozrzutniki obornika, agregaty uprawowe oraz z przyczepami pod ładunkiem. Nie należy sie dziwic, że jeśli pozwala się dziecki kilkunastoletniemu prowadzić ciężki pojazd po drogach publicznych i po polu wykonując trudne prace polowe (nie wspominam już, że dziecko nie posiada nie tylko uprawnień do prowadzenia pojazdu, ale odpowiedniej percepcji do rozpoznania skutków, jakie może to wywołać), to po uzyskaniu uprawnień do kierowania pojazdami mamy takie skutki, jakie w tym przypadku. Myślę, że Policja zagląda równiez na forum - moja prośba nich patrole zboczą w dni powszednie z głównych tras na wiejskie drogi, a wtedy zobaczymy rzeczywisty stan bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 28.05.05, 23:33 Nie zboczą, jak nigdy nie zbaczali, bo wtedy by wyszły jaja. Rolnicy rozpoczęliby pospolite ruszenie w związku z uniemożliwieniem im kultywowania tradycji rodzinnych oraz prowadzenia planowej gospodarki. Wtedy, oczywiście leci z pracy Kom. Woj. za spowodowanie niepokojów społecznych. Nikt nie jest "samobójcom" i nie będzie się pozbawiał stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rks motor l Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 29.05.05, 10:21 ogledny-jestes megaskrajna zydowizna i polmozgiem ; jesli naprawde piszesz to co myslisz -wypada wspolczuc najblizszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oględny Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 29.05.05, 10:31 Jestem prawdziwym katolikiem i wiem, że wszystko co się dzieje, dzieje się za sprawą Woli Bożej. Ty natomiast, mimo żeś z Lublina, gdzie Kul kształtuje mózgi toś antysemita i ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:27 pobożni katolicy to tylko naród na święta,wstyd mi za polskich katolików!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 29.05.05, 13:13 Naprawdę? to znaczy, żeś jednak normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Śmierć w bmw IP: 83.238.121.* 29.05.05, 15:03 Ludzie dajcie spokoj!!! Po co te zlosliwe, pelne ironii uwagi. Przeciez zginely dwie mlode, majace cale zycie przed soba osoby, a to jest tragedia :( Szczere wspolczucia dla rodziny i przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebulka Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 29.05.05, 15:24 Dlaczego tragedia?, jak byli tacy dobrzy i wspaniali to teraz śpiewają w anielskim hurze. Przecież wszyscy chcemy dobra dla najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Śmierć w bmw IP: 83.238.121.* 29.05.05, 15:36 Nie wiem jacy byli, nie znalam ich ale to chyba nie jest teraz istotne prawda?, Wazne jest to ze w zupelnie bezsensowny sposob, byc moze i z wlasnej winy, tego tez nie wiem, zgineli mlodzi ludzie, a to moim zdaniem jest wielka tragedia :( Masz parwo do wlasnego zdania, tak samo jak i ja, ja uwazam, ze nie nalezy czyjejs smierci w ten sposob komentowac, tym bardziej, ze nie wiemy jak to Sie tak naprawde stalo, moze to przeczyta ktos z rodziny lub znajomych i bedzie mu przykro. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:06 Oliwka, masz zupełną rację. Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Nie rozumiem ludzi, którzy zamiast współczuć rodzinie i znajomym piszą idiotyczne i bezduszne komentarze, chyba mają gó.. zamiast mózgów! Odpowiedz Link Zgłoś
shygirl92 Re: Śmierć w bmw 29.05.05, 22:37 Moja babcia mieszka obok tego domu. Jeżdżę do niej pare razy w tygodniu. Byłam tam bezpośrednio następnego dnia po wypadku, tak młodzi ludzie, a zginęli można powiedziec, że z własnej woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytronek Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 30.05.05, 00:03 Co Ty za bzdury piszesz?, jakiej własnej woli?, to była Wola Boża i nie przeciwstawiaj się Jej, nie blużnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:03 Uciekali przed policją... Hm, dobrze że nikogo po drodze nie rozjechali :-/ A że uciekali to się rozje... tz. doigrali. Głupota :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo Re: Śmierć w bmw IP: *.chello.pl 30.05.05, 09:58 Sam twoj nick mowi sam za siebie..k..z motoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramazrowera Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 30.05.05, 10:52 I tylko drzew jest żal, tak krótko żyją pośród szaleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:39 O ile można zamieszczę linka www.dziennikwschodni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:40 I artykuł : "Nie daj się zabić" DzW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 30.05.05, 13:09 mam wrażenie,że przydałoby się powycinać wszystkie drzewa znajdujące się na zakrętach-to one w wielu przypadkach nie dają szans przeżycia wypadku-jak znam życie-za chwilkę zaprostestuje jakiś nawiedzony ekolog* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:56 nie!protestuje,nie wycinać!niech zabijają takich debi..li i to jak najczęsciej,po 2 codziennie!charon zarobi,pomoc drogowa,zakład stolarski tid...szkoda tylko zusu że musi wypłacać za takich mistrzów,jak by tak ktoś z was szedł poboczem wracając w tą ciepłą noc z zalewu,lub właściciele posesji grilowali na podwórzu w tym czasie!to by była tragedia!A głąbów nie szkoda,żal rodziców że nie wychowali syna swojego w pogoni za kasą teraz mają kasę a nie ma syna.współczuję tylko im,a że baranów mniej w powiecie to mnie cieszy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca. Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 30.05.05, 16:00 To właśnie dzięki tym drzewom mamy mniej idiotów i zabójców innych niewinnych kierujących, jeżdżących zgodnie z przepisami. Drzew należy sadzić więcej, zwłaszcza na zakrętach, na wzniesieniach, przed przejazdami kolejowymi. To pomocnicy, szczególnie skuteczni w selekcji naturalnej. Ileż one uratowały już niewinnych istot, eliminując psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: Śmierć w bmw IP: *.it-net.pl 30.05.05, 18:00 Wykonuje pewien zawód nie dla wszystkich wygodny,przepraszam tych normalnych,takie sytuacje same zmuszają do podjęcia jakichś drastycznych środków.Zginą głupi kierowca notabene wiem kto to jest,ale ten chłopak siedzacy z boku.,,,,,,,,.Wszystkiemu winna jest Policja(żart) ,zakazać nocnych kontroli,albo wprowadzic zakaz poruszania sie po 22.00.Wszystko co bedzie ruszało sie po 22.00 to wróg którego trzeba wyeliminować.Zabrali by mu prawko na 1rok bo mial mlody kase i dalej by szalał swoim BMW.Następny strzał może wykonałby na ul.Al,KraSnickie w Lublinie tylko tam nie pieprznął by w drzewo tylko w pieszego.I dalej po 1 rok szalal by swoim BMW.Nie ma go co żałować a jak by tak rozjechał tego biednego policjanta z latarką,swoich bezdennie głupim zachowaniem narazil na niebezpieczeństwo wiele osob i jego mi naprawdę nie szkoda,szkoda,że przerwał życie swojego młodego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crescendo Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 30.05.05, 23:41 A cóż to za zawód wykonujesz Padre?Nick sugeruje coś szalenie poważnego ale to tylko nick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vittaro Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 31.05.05, 09:38 A jakie znaczenie ma zawód?, tematem jest dziękowanie Bogu Miłosiernemu za zabieranie z naszego otoczenia takich idiotów i potencjalnych morderców. Skup się na temacie, bo zaczniesz coraz więcej bzdur pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crescendo Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 31.05.05, 10:05 Już nawet zmieniasz nick ciziu-brak ci odwagi-to normalne w przypadku zakompleksionych chłopczyków po 30tce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savage garden Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 31.05.05, 10:14 Witam;zamiast toczyć tę nędzną szermierkę słowną-pomódlcie się lepiej za tych młodych ludzi-nic tu nie da rozstrząsanie ran a Ojcze Nasz czy Zdrowaś Mario na pewno pomoże*Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...w dniu pogrzebu* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Śmierć w bmw IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 31.05.05, 10:57 Naprawdę, żenująca dyskusja. Nie znaliscie chłopaków to nie oceniajcie. A teksty o katolicyźmie to chyba u nas normalka. Nie ważne od czego zacznie się temat, zawsze zejdzie na wiarę albo żydów. Cóż, mentalność Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalef Re: Śmierć w bmw IP: *.chello.pl 31.05.05, 11:45 Widze ze zmienianie nickow to sposób ..tylko na co.. Jednym szkoda tych kolesi,inni ciesza sie ze nie zabili nikogo opocz siebie... Bo niby dlaczego nie zatrzymali sie do kontroli drogowej ?? Promile we krwi zapewne..A wiec cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalef cd Re: Śmierć w bmw IP: *.chello.pl 31.05.05, 11:51 Z drugiej strony dlaczego niby mam modlic sie za bezmozgich chlopaków,co ma tu pomóc Ojcze Nasz czy Zdrowas Maryjo..Szkoda ze mozgi nie zabili jakichs przechodniów,nie?? Szczerze nie wspolczuje,dziekuje Bogu,ze jedynie samych siebie pogrzebali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Śmierć w bmw IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 01.06.05, 08:00 Uprzejmie informuję, że gość z nickiem kolega to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza Re: Śmierć w bmw IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.05, 12:00 Jakiś młody świr,od pewnego czasu, jeździ jak świr,chyba volkswagenem, po Organowej ,Elsnera i Kompozyt.Polskich. Oby jak najprędzej,nocą,powołała go Bozia do siebie, bo może narobić komuś nieszczęscia.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikarp Re: Śmierć w bmw IP: *.kompania.net 31.05.05, 15:01 Jak nie można liczyć na ORGANA bliższe i do tego powołane, w dodatku opłacane z naszych pieniędzy to tylko modły do Boga Miłosiernego pozostają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:37 PRZESTAŃCIE JUŻ Z TYMI KOMENTARZAMI!!!DWÓCH ŚMIECI MNIEJ I TYLE I ZAMKNĄĆ JUŻ MORDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!są inne problemy na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim [`]v^v^v^[`] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:12 nie rozumiem jak mozecie tak komentowac czyjas śmierć... jakbyście nie mieli godności, serca, poszanowania dla drugiej osoby – i żyjącej i tej, która już jest na tamtym swiecie ... piszecie o drzewach, domach... jakby bylo to najwazniejsze – a Ich sponiewieraliscie w taki sposób? zycie ludzkie nic dla was sie nie liczy??? Ludzie – opamiętajcie się ! zgineli dwaj mlodzi ludzie. to tragedia dla ich rodzin, dla bliskich, dla znajomych. nie wazne jak zgineli, co było przyczyna ... przeciez wielu z nas popelnia w zyciu bledy, i w jakis sposób za nie placi. Oni zaplacili najwięcej. Wielu udaje się ominąć, wymknac konsekwencji swoich potkniec. Im nie udalo się.......... nikomu nie zycze, ale postawcie sie w sytuacji ich rodzin .... kretyni? smiecie? palanci??? Raczej mlodzi ludzie, którzy popełnili w swoim zyciu blad. Ostatni blad. Nie ma ludzi idealnych. Każdemu z nas może przydarzyc się podobna sytuacja ... Pomyslcie o tym zanim zaczniecie wypisywac podobne bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: [`]v^v^v^[`] IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 01.06.05, 07:58 Popieram w 100 %!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gallinula Re: [`]v^v^v^[`] 08.06.05, 13:40 Z przerażeniem śledzę jak kilka razy do roku policja wydaje wyrok śmierci na kierowców, którzy z różnych powodów nie zatrzymują się na ich wezwanie. Zachowanie takie jest rzadkie, a większość pościgów kończy się tragiczmie. Ciekawy jestem czy takie przypadki są wnikiliwie badane w policji, to przecież jest równoznaczne z nieuzasadnionym użyciem broni. Czy policja nie ma innych środków na zatrzymanie czy identyfikację takiego auta? Nie rozumiem tego społecznego strachu przed policją i przekonania , że ich działania zawsze są słuszne i uzasadnione. Dla mnie takie postępowanie jak w tym przypadku to morderstwo z premedytacją. Pokój duszom tych młodzieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kullinula Re: [`]v^v^v^[`] IP: *.kompania.net 09.06.05, 14:17 Środki na identyfikacje auta są, ale na prowadzącego to auto bez zatrzymania go nie. Czy trzeba Ci jak dziecku tłumaczyć, że, żeby sprawdzić kto auto prowadzi trzeba go zatrzymać?. Najlepszym rozwiązaniem i słusznym byłoby w przypadku nie zatrzymania się do kontroli i ucieczki strzelać z Bazooki, bez pościgów. Wtedy, gwarantuję, że nastąpiłoby szybkie przywrócenie prawa i jego szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrok Re: [`]v^v^v^[`] 09.06.05, 14:50 Zycze ci zeby ktos ci bliski zostal poszkodowany przez pedzacego kierowce,czy wtedy tez powiesz policji zeby nie gonila sprawcy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: [`]v^v^v^[`] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:00 jak mozesz zyczyc komus czegos takiego? ludzie, co z wami?? stalo sie. zgineli dwaj mlodzi ludzie. oby ich smierc byla przestrogą dla innych .... oby "dzieki" nim inni zastanawiali sie, zanim wsiada za kolko bedac pod wplywem alkoholu, lekow, stresu .... tak. nawet stresu. jak juz tak rozwazacie to - kto wie? moze jeden chcial sie popisac przed drugim?? moze stad ta ucieczka? ucieczka w pewnym sensie skuteczna. niestety - na wieki. i co gorsza - skoro tak sie stalo - to... tak musiało być. jak sie czlowiek zastanowi - nic nie dzieje sie bez przypadku... tylko zastanawiam sie teraz czy wy przypadkiem nie zapomnieliscie pomyslec, zanim wyzwaliscie kogos od najgorszych lub bedziecie zyczyc komus tego, czego sami nie chcielibyscie zaznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Śmierć w bmw IP: *.lublin.mm.pl 01.06.05, 01:03 Kochany braciszku odpoczywaj w pokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Śmierć w bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:02 Jak widać co niektórym bogactwo nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Re: Śmierć w bmw IP: *.chello.pl 01.06.05, 10:04 Na pewno jest w niebie,nie?? Szkoda ze nie odpowie za smierc pasazera,ciekawe co jego rodzina teraz mysli,pewnie mowi rodzinie kierowcy ze nic sie nie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Śmierć w bmw 10.06.05, 04:30 Na wezwanie policji trzeba się zatrzymać. Lepiej zaryzykować mandat czy utratę prawa jazdy niż życie. Młodzi tego nie wiedzą i myślą, że ucieczka się uda. Zeby się udała trzeba być rajdowcem nieprzeciętnej klasy. Policja nie musi wiedzieć kogo ściga: dobrych chłopaków tylko że po kielichu, czy przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Śmierć w bmw IP: *.top.net.pl 10.06.05, 08:40 Do tragedii by nie doszło, gdyby prawo jazdy mogli uzyskiwać tylko ludzie z maturą. Buraki niech jeżdżą autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Śmierć w bmw IP: 83.238.121.* 10.06.05, 14:27 Nie istotne!!!! Oni nie zyja! nalezy to uszanowac i koniec a nie wypisywac glupoty, zastanowcie sie moze czyta to ktos z bliskich, ludzie dajcie juz spokoj :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholson Re: Śmierć w bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:06 Do Oliwki ! Czy to Ty pisałaś na CIRE o Styku i malwie ? Szukam kontaktu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do Nicholsona IP: 83.238.121.* 10.06.05, 17:07 Przykro mi ale to nie mnie szukasz. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholson Re: Do Nicholsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:23 Lubię oliwki, ale na necie nie dobrze gdy są dwie lub więcej Oliwki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Do Nicholsona IP: 83.238.121.* 10.06.05, 19:40 A to niby dlaczego?? tysiace ludzi ma takie same wymyslone nicki a niektorzy posluguja sie po prostu swoimi imionami, haven't u thought about that??? i nie zamierzam tego zmieniac tylko dlatego ze ktos ma taki sam jak ja. Keep looking for your Olive (btw I hate olives ;)) Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholson Re: Do Nicholsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:22 z bardzo prostej przyczyny, łatwiej się porozumieć. Nick ma być wyróżnikiem a nie przykrywką. Z tego powodu ludzie noszą nie tylko imiona ale też nazwiska , są tacy, którzy by się wyróżnić z tłumu mają dwa nazwiska i pięć imion. Gdyby nie było to potrzebne to po co komu nick, przecież można się nie podpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia-moze byc ;) Re: Do Nicholsona IP: 83.238.121.* 10.06.05, 21:20 Zgadzam sie z toba, oczywiscie latwiej byloby znalezc dana osobe jakby kazdy mial inny nick, ale przciez to jest niemozliwe, tylko na tym forum moze byc 20 osob majacych ten sam nick, nie wspominajac o calym necie, i kazdy mysli ze sie wyroznia :) Chodzilo mi tylko o to, ze jak jakas osoba ma taki sam nick jak ja to chyba nie musze go od razu zmieniac, odpisalam ci grzecznie, ze nie jestem osoba, ktorej szukasz to wszystko.Hope you'll find her!! Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholson Re: Do Nicholsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:43 przyjdź do KOYOT'A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Śmierć w bmw IP: 212.182.71.* 16.06.05, 14:01 20 lat temu byłoby: Śmierć w trabancie. Odpowiedz Link Zgłoś