magnees 18.06.02, 23:34 AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA. Skąd ja teraz będę ściągał muzykę. Pozdrawiam wszystkich ściągaczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 19.06.02, 04:48 KaZaALite 1.7.1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocet Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: 62.233.177.* 19.06.02, 09:31 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > KaZaALite 1.7.1. To już nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIckOwhy No nie bardzo..... IP: *.pp.htv.fi 19.06.02, 17:33 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > KaZaALite 1.7.1. Nie wiem Jacku czy korzystales z AudioGalaxy? mozna stamtad bylo sciagnac nawet muzyke z "wilka i zajaca", a KaZaa niestety sluzy glownie do sciagania Enrique Igesiasa i Britney Spears. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: No nie bardzo..... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 20.06.02, 03:28 Gość portalu: MIckOwhy napisał(a): > Gość portalu: jajaccek napisał(a): > > > KaZaALite 1.7.1. > > Nie wiem Jacku czy korzystales z AudioGalaxy? Zdazylem sie tylko zalogowac, ale nic nie sciangalem. Bylem odciety od netu przez prawie 2 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 12:10 naprawdę zamknęli?? od kilku dni nie działa ale wywala komunikat że mam starą wersję. jak to prawda to buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Zawsze coś się wykombinuje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 16:59 Spróbujcie z Direct Connect! www.hub.any.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 19:26 poprostu walneli filtry na ~ 100% piosenek i sobie nie posciagasz.. jako takie audiogalaxy chodzi, ale...;( wyglada toto podobnie jak napster, gdy dostal w dupe.. pozostaje sie przezucic.. ja wybralem pol roku temu kazee, teraz kazaa lite i jest piknie.. nikt nie szpieguje, szybciej, lepiej... www.kazaalite.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: *.retsat1.com.pl 19.06.02, 18:07 Spróbujcie www.mediaseek.pl Jest jeszcze stosunkowo mało plików, ale jeśli więcej ludzi się przyłączy (a po klapie audio jest na mediaseek boom) będzie to wkrótce program porównywalny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
praczka Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA 20.06.02, 09:56 łażej, przecież nas nie lubisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA IP: *.retsat1.com.pl 07.07.02, 23:58 Kto powiedział, że Was nie lubię??? Odpowiedz Link Zgłoś
praczka Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA 08.07.02, 00:36 był kiedyś na forum taki wątek, którego założyciel nie krył niechęci do Wrocławia (Wrocławian). tytułu niestety nie pnmiętam. i założył go łażej Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: AUDIOGALAXY ZAMKNIĘTE PRZEZ RIAA 20.06.02, 10:11 Z onetu "poprobojcie nowe programy takie jak WINMX BLUBSTER FILETOPIA, nie ma co klnąć na riaa, bo to nic nie da, najskuteczniejsza walka bedzie zainstalowanie tych programow i powoli odbudowywac to co bylo na AG, jak dobrze pojdzie to po wakacjach bedziemy mieli faworyta sposrod tych programikow i moze bedzie choc w 80% tak dobry jak AG (~jamc, 2002-06-19 11:50:32)" Odpowiedz Link Zgłoś