Gość: Gi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 08:43 Ekumeniczny? Z tymi, którzy też są katolikami, tylko inego obrządku? Poczytać, pouczyć się, Szanowny Redaktorze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Piszecie głupoty!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:00 Żaden marsz ekumeniczny ... ale obecność Matki Bożej Jasnogórskiej połączyła na modliwtiw katolików róznych obrządków. Ale Pan redaktor o Pani Jasnogórskiej - nie wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Marsz ekumeniczny IP: *.lublin.mm.pl 18.06.05, 11:17 A dlaczego nie abepe Józef?Impreza była bezpłatna,więc szkoda było fatygi. Do dzisiaj głośno jest w Lublinie jak naczelny pasterz lubelszczyzny "kropił" lubelską telekomunikację (tą przyRealu).Ile wówczas popłynęło kasy do kuriewnych,tego nikt się nie może do dziś doliczyć.W każdym bądź razie NIE MAŁO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Marsz ekumeniczny - coś mi to przypomina IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.06.05, 14:13 www.nobeliefs.com/nazis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN Re: Marsz ekumeniczny - coś mi to przypomina IP: *.lublin.mm.pl 18.06.05, 14:57 Taka była prawda.I do dziś się nic nie zmieniło! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Marsz ekumeniczny 19.06.05, 04:44 Przepraszam Redakcję, ale czy tu nie zaszła jakaś pomyłka? Czy to Wyborcza, czy Nasz Dziennik? To taka u Was bryndza, że nie macie już o czym pisać? Czy, sorry, zatrudniliście w Redakcji kapelana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Marsz ekumeniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:09 Nie widziałem na zdjęciu kapelana. Odpowiedz Link Zgłoś