Gość: nana
IP: *.it-net.pl
25.06.05, 17:09
Szukam dobrego, kompetentnego pediatry z powołania. Dobrze byłoby gdyby przyjmował w którejś z przychodni na Czechowie ale niekoniecznie, ważne żeby znał się na tym co robi i stawiał prwidłowe diagnozy. Ostatnio lekarz pediatra faszerowała mojego 2,5 letniego synka silnymi antybiotykami na wiatrówkę. Rok wstecz wylądowaliśmy przez inną kompetentną panią doktor na Chodźki na odziale otolaryngologii. Zaczęło się od przeziębienia - 4 antybiotyki - rozlane zapalenie krtani - klinika - leczenie 5 antybiotykiem i sterydami. Mam dość konowałów. Nie pozwolę żeby moje dziecko cierpiało z powodu źle postawinej diagnozy przez niedouczonego bęcwała! Teraz dziecko potrzebuje leczenia i prawidłowej diagnozy. 10 dzień żółtego, gęstego kataru ze śladami krwi, zaczyna się kaszel, dziecko nie może oddychać, nie pozwala oczyścić sobie nosa z bólu. A pani doktor kazała mi wczoraj poczekać jeszcze z 5 dni. Na co pytam? Aż zacznie się zapalenie oskrzeli albo krtani? Pomóżcie proszę. Doradźcie gdzie przyjmuje kompetentny lekarz dziecięcy. Żal mi dziecka. Nie mogę czekać 5 dni.