giwilub 28.06.05, 20:13 Który kandydat najczęściej robi zakupy w marketach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kostek Nie można dopuścić komuchów zSLD i SDPL do tej fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:04 Nie można dopuścić komuchów zSLD i SDPL do tej funkcji. Komuchom z SLD i SDPL dziękujemy, nie wybieramy ich, nie przyjmujemy ich, nie obsługujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Kostka Re: Nie można dopuścić komuchów zSLD i SDPL do te IP: *.umcs.lublin.pl 29.06.05, 19:25 Tak trzymac!, ale dorzucam wszystkich partyjnych i tych jawnych i ukrytych. Tu trzeba fachowca !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Kandydaci na prezesa RL IP: 212.244.34.* 29.06.05, 14:06 naćpany?czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 29.06.05, 19:20 Wreszcie coś w tym radiu drgnęło. Ogłosili konkurs, a nie przywiezli kogos w teczce, ale siły partyjne sa ciegle czujne i nie przepuszcza żadnej okazji, aby miec takze radio w swoich rękach i zrobic z niego tube polityczną. Na czele Radia powinien stac prawdziwy radiowiec i nie zwiazany z politykami w jakikolwiek sposób. Tylko radiowiec, dziennikarz może uzdrowic Radio Lublin. Podwojnie, gratuluje Pani Red. Cz. Borowik, za to,że zechciała reprezentować dziennikarzy a nie "politykierów" i pseudo biznesmenów, i za to, ze jako kobieta odwazyła sie stanąc z "panami" w tych zawodach. Mam nadzieje, ze konkurs bedzie przebiegac uczciwie i nie zabraknie jurorom odwagi i uczciwosci i zwycięzy najlepszy. A jeśli tak bedzie, to wiem, ze zwyciezy Czesława Borowik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez słuchacz Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 29.06.05, 19:23 Wreszcie przyszedł czas na BOROWIKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Popieram Borowiki IP: *.umcs.lublin.pl 29.06.05, 19:29 Popieram Borowiki - to wspaniałe grzybki. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Popieram Borowiki 29.06.05, 20:57 Gdyby prezesi tak wzieli sie za sluchalnosc radia (cos kolo 5% w regionie) jak za walke o stolki - bylbym nie ukrywam, rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocet Re: Popieram Borowiki IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 18:42 tez je lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podgrzybek Re: Popieram Borowiki IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 19:20 popieram moją szlachetną siostrę Borowikową - maślak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chronos Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.resetnet.pl 29.06.05, 23:18 Studiowałem na politologii UMCS - niestety nie na dziennikarstwie. Borowikowa była jedną z nielicznych wykładowców - a przy tym kobiet - z klasą i talentem. Nie ma szans, bo nie jest polityczna - ale może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwer Kandydatka IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 18:27 Tez ją znam i wiem, ze jest klasa i ma talent. Moze wreszcie panowie powiecie sobie prawde - madrosc mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czubek Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 29.06.05, 22:41 Czy dyrektor Czerwiecki z TVL wie napewno , że złożyl dwoją ofertę na prezesa Radia Lublin? Czy może już o tym zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna szczur IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 18:29 Czyżby szczur uciekał z tonacego okretu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proletariusz Re: szczur IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 18:54 Wszystkie szczury świata łaczcie sie - nie zapominajcie o Komorskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 19:54 Panowie - tego radia nie daje sie słuchać. Panowie kandydaci z obecnego zarządu - troche wstydu - raczej módlcie się aby nowy prezes was zechciał do prac porządkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Kandydaci na prezesa RL IP: 195.205.36.* 01.07.05, 08:47 jest tylko jeden kandydat z obecnego zarządu i nigdy nie odpowiadał za program - nie rozpowszechniajcie, na Boga, nieprawdziwych informacji, bo po co ? jesli macie pretensje do programu, to skierujcie je pod adresem winiarskiego czy nowackiego - byłych redaktorów naczelnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez zorientowany Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 01.07.05, 09:49 A za co odpowiadałeś ???? Chyba za radio - a radio to wszystko. Skoro widziales, ze z programem jest zle to dlaczego cichutko siedziales. Bo co - lepiej nie wychylac sie. A teraz zganiasz winę na poprzedników - wstyd !!!!! Cóz, hiena zawsze pozostanie hieną, ale niekoniecznie w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta K. Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 30.06.05, 20:05 Cieszę się, że wygra Pani redaktor Czesława Borowik. Dzięki niej byłam kiedyś w radiu - aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaapsik Re: Kandydaci na prezesa RL IP: *.umcs.lublin.pl 01.07.05, 09:05 Komuno wróć natychmiast !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś