Gość: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:50 to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przu Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:33 Mnie się tam bardzo bodobywują! Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać 14.07.05, 21:56 Hm, to jakie media oglądasz w Lublinie? Które ci się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
geysir Nie oglądam telewizji 14.07.05, 22:21 Rok temu podjąłem decyzję o wyeliminowaniu telewizji z mojego życia. Oto co się zmieniło: 1. Struktura czasowa dnia - dawniej 19.00 to był początek Faktów, teraz to po prostu późne popołudnie. 2. Oczyszczenie umysłu - eliminacja TV, to jak oczyszczanie organizmu z toksyn, przez jakiś czas masz jeszcze czkwakę, ale potem przechodzi. 3. Ogólne uspokojenie - po pewnym czasie zauważasz, że przestajesz się denerwować sprawami, na które i tak nigdy nie miałeś wpływu. 4. Dostosowana dieta informacyjna - sam decyduję o czym chcę czytać (np. w internecie). Nie wystawiam się bezmyślnie na atak dziennikarzy. 5. Odłączenie od rzeczywistości "na-niby" - telewizja to jedna wielka bujda, interpretacja świata. Mój znajomy jest realizatorem w MTV. Jeśli nie lubi jakiejś postaci tak tnie i klei, że zostawia tylko kompromitujące ją wypowiedzi (np. z wyraźnym yyy, aaa, eee). 6. Niezależność od pseudo-idoli - każdy kto był w TV wydaje się ważniejszy od tego co w niej nie był. Teraz nawet nie wiem kto jest popularny i ważny (ważny bo popularny? - to jest dopiero idiotyzm telewizyjny). 7. Selekcja - informacje rzeczywiście ważne i tak do mnie docierają - tylko te interesujące i ważne. No to mniej więcej tyle korzyści, które mogę wymienić jednym tchem. Tak, że zamiast narzekać na TV, można potraktować ją po prostu wyłącznie jako jedną z propozycji na globie. Wziąć albo odrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydziaman Re: Nie oglądam telewizji IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.07.05, 15:25 dokładnie tak samo zrobiłem,wywaliłem telewizor z mojego życia kiedy zaczęto mówić co pięć minut że papież czuje się coraz lepiej.Takiego naporu propagandy mój stary umysł nie mógł już zdzierżyć.Papież podobno i tak umarł a ja czuję się lepiej(bez tv).Konkludując można rzec że to papieżowi zawdzięczam pozbycie się tego uzależnienia,czego i wam życzę,nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Nie oglądam telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:29 zgorzknialy staruszku bez wartosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Nie oglądam telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:33 Nie mow nic zlego o Papiezu idioto bo on tak dla was Zydow z Wyborczej jak i dla nas rodowitych mieszkancow tej ziemi Polakow a nawet dla Murzynow duzo zrobil na tym swiecie bez autorytetow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicemagister wredna baba IP: *.surf.introweb.nl 15.07.05, 15:25 Gość portalu: skandal napisał(a): to skandal! a widzisz ,gdyby nie ta cholerna Jakubowska ,to Agora juz dawno kupilaby Polsat i moglibysmy rozkoszowac sie prawdziwa telewizja ,a nie ogladac chaltury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: wredna baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:32 ależ droga pani ja tego gowna nie ogladalem i nie ogladam tylko TVP Polonia TVP1 TVP2 i TVP3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:19 tak Odpowiedz Link Zgłoś