Dodaj do ulubionych

TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:50
to skandal!
Obserwuj wątek
    • Gość: przu Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:33
      Mnie się tam bardzo bodobywują!
      • prezu Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać 14.07.05, 21:56
        Hm, to jakie media oglądasz w Lublinie? Które ci się podobają?
    • geysir Nie oglądam telewizji 14.07.05, 22:21
      Rok temu podjąłem decyzję o wyeliminowaniu telewizji z mojego życia. Oto co się
      zmieniło:
      1. Struktura czasowa dnia - dawniej 19.00 to był początek Faktów, teraz to po
      prostu późne popołudnie.
      2. Oczyszczenie umysłu - eliminacja TV, to jak oczyszczanie organizmu z toksyn,
      przez jakiś czas masz jeszcze czkwakę, ale potem przechodzi.
      3. Ogólne uspokojenie - po pewnym czasie zauważasz, że przestajesz się
      denerwować sprawami, na które i tak nigdy nie miałeś wpływu.
      4. Dostosowana dieta informacyjna - sam decyduję o czym chcę czytać (np. w
      internecie). Nie wystawiam się bezmyślnie na atak dziennikarzy.
      5. Odłączenie od rzeczywistości "na-niby" - telewizja to jedna wielka bujda,
      interpretacja świata. Mój znajomy jest realizatorem w MTV. Jeśli nie lubi
      jakiejś postaci tak tnie i klei, że zostawia tylko kompromitujące ją wypowiedzi
      (np. z wyraźnym yyy, aaa, eee).
      6. Niezależność od pseudo-idoli - każdy kto był w TV wydaje się ważniejszy od
      tego co w niej nie był. Teraz nawet nie wiem kto jest popularny i ważny (ważny
      bo popularny? - to jest dopiero idiotyzm telewizyjny).
      7. Selekcja - informacje rzeczywiście ważne i tak do mnie docierają - tylko te
      interesujące i ważne.

No to mniej więcej tyle korzyści, które mogę wymienić jednym tchem. Tak, że
      zamiast narzekać na TV, można potraktować ją po prostu wyłącznie jako jedną z
      propozycji na globie. Wziąć albo odrzucić.
      • prezu Re: Nie oglądam telewizji 14.07.05, 22:25
        Gratuluję rozsądku!
      • Gość: bydziaman Re: Nie oglądam telewizji IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.07.05, 15:25
        dokładnie tak samo zrobiłem,wywaliłem telewizor z mojego życia kiedy zaczęto
        mówić co pięć minut że papież czuje się coraz lepiej.Takiego naporu propagandy
        mój stary umysł nie mógł już zdzierżyć.Papież podobno i tak umarł a ja czuję się
        lepiej(bez tv).Konkludując można rzec że to papieżowi zawdzięczam pozbycie się
        tego uzależnienia,czego i wam życzę,nara
        • Gość: km Re: Nie oglądam telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:29
          zgorzknialy staruszku bez wartosci..
        • Gość: skandal Re: Nie oglądam telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:33
          Nie mow nic zlego o Papiezu idioto bo on tak dla was Zydow z Wyborczej jak i dla nas rodowitych mieszkancow tej ziemi Polakow a nawet dla Murzynow duzo zrobil na tym swiecie bez autorytetow!
    • Gość: vicemagister wredna baba IP: *.surf.introweb.nl 15.07.05, 15:25
      Gość portalu: skandal napisał(a):
      to skandal!

a widzisz ,gdyby nie ta cholerna Jakubowska ,to Agora juz dawno kupilaby
      Polsat i moglibysmy rozkoszowac sie prawdziwa telewizja ,a nie ogladac
      chaltury!
      • Gość: skandal Re: wredna baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:32
        ależ droga pani ja tego gowna nie ogladalem i nie ogladam tylko TVP Polonia TVP1 TVP2 i TVP3
    • Gość: cc Re: TVN, Polsat, TV4 - tego się nie da oglądać IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:19
      tak
    • Gość: :) To nie oglądaj ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:20
      ... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka