Dodaj do ulubionych

Nowe podforum - zabytki Lublina

22.07.05, 21:46
Kto jest za powstaniem takiego nowego tworu na tym forum niech się ujawni.

Argumentacja mile widziana.

Osoby będące przeciw niech stworzą sobie nowy wątek, tak aby było łatwiej porównać czy więcej osób jest za, czy też więcej uważa że ten pomysł nie ma sensu.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • prezu Re: Nowe podforum - zabytki Lublina 22.07.05, 22:28
      Kolejny wątek o tym samym?
      Możesz nie spamować?
      Swoje uwagi ślij na forum@gazeta.pl a nie śmiecisz tym samym postem.
      • Gość: H Re: Nowe podforum - zabytki Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:40
        Ależ ty, Prezu jesteś dowcipny! Wystarczy popatrzeć ile zakładasz wątków - i
        jak ty możesz kogokolwiek nazywac spamerem?
        • _aaa_ Prezu litosci... 22.07.05, 22:45
          ...daj se chłopie spokój bo naprawde zaczynasz tracić świeżość...fajne było, ale za dużo...wymyśl cos nowego bo zaczna cie podejrzewac o powiąznia z KOMEKO:)

a wracając do meritum...pewnie, przyda sie jakis dołek na forum gdzie będzie mozna powymieniac pomysły co zrobić....i co zrobic by zrobić, tez by sie przydał...drogi Haaa, tak wogóle to prosiłam Cie o kontakt, i co?....i tylko sobie paznokcie tępie o klawikord....zapraszam na poczte _aaa_@gazeta.pl, NO!:)
          • prezu Re: Prezu litosci... 22.07.05, 22:47
            >:-)
          • hubertkm Do aaa 22.07.05, 23:36
            _aaa_ napisała:
            > ..drogi Haaa, tak wogóle to prosiłam Cie o kontakt, i co?....i tylko sobie
            pazn
            > okcie tępie o klawikord....zapraszam na poczte _aaa_@gazeta.pl, NO!:)To
            jestem ja, czyli zalogowany H - pisałem jakis miesiąc temu - czyżby nie
            dotarło? Wysłałem maila przed chwilą z adresu hubertkm@interia.pl Jakby nie
            dotarło, to daj znać.
            Pozdr.
            • prezu Re: Do aaa 22.07.05, 23:44
              W końcu się przyznał proszę państwa!
              • Gość: H Re: Do aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:52
                Niby do czego?
                • prezu Re: Do aaa 23.07.05, 02:17
                  za szybko powiedziałem i już sie wylogował :(((((((((
        • Gość: Stach Re: Nowe podforum - zabytki Lublina IP: 83.238.200.* 23.07.05, 01:56
          Już kiedyś zaproponowałem takie podforum, ale nie wzbudziło to entuzjazmu
          forumowiczów choć redakcja GW była zainteresowana. Głównym argumentem za "nie"
          było to, że wątki na ogólnym forum są bardziej widoczne i więcej osób może
          zabrać głos w dyskusji a na podforum wchodzą tylko forumowicze zainteresowani
          danym tematem.
          Moim zdaniem, takie podforum powinno istnieć z tego wzgledu, że nasze
          miasto "na zabytkach stoi", ciągle odkrywamy ślady przeszłości a jako lubelacy
          winniśmy wiedzieć więcej o swoim mieście niż coraz większa rzesza turystów,
          którzy czerpią wiedzę o Lublinie ze zdawkowych przewodników.
          Taka wiedza bardziej szczegółowa pozwala na przekazanie lub zainteresowanie
          historią Lublina rodziny, znajomych czy młodsze pokolenie.
          • hm` Re: Nowe podforum - zabytki Lublina 23.07.05, 02:23
            Stach milo Cie widziec, oczywiscie jesli to jest ten sam Stach, ktory toczyl niezapomniane boje z Dockiem. ;}}
            Nowe podforum tak, ale pod warunkiem cywilizowanego przenoszenia watkow z ogolnego. Dla przypomnienia badz uswiadomienia mlodym forumowiczom. Sa dwa sposoby jeden chamski, ktorego nietoleruje tzn. jesli jakas nieswiadoma duszyczka zalozy watek na ogolnym o takiej tematyce automatycznie usluzny admin przenosi watek na odpowiednie podforum. Jest rowniez druga mozliwosc. Watek taki przenoszony jest dopiero po wyczerpaniu tematu, czyli dopiero gdy spadnie na druga strone na ogolnym.
            Naprawde wiele osob nie trafi na podforum i nie zajmie stanowiska w waznych czasem sprawach, ale jesli zastosowac druga metode przenoszenia kazdy bedzie zadowolony. ;]
            pozdr. hm`
            • Gość: Stach Re: Nowe podforum - zabytki Lublina IP: 83.238.200.* 23.07.05, 23:42
              A witam Cię hm`, tak to ten sam Stach :)))
          • tajnos.agentos Re: Mieli rację. 24.07.05, 13:58
            Gość portalu: Stach napisał(a):

> Już kiedyś zaproponowałem takie podforum, ale nie wzbudziło to entuzjazmu
            > forumowiczów choć redakcja GW była zainteresowana. Głównym argumentem
            za "nie"
            > było to, że wątki na ogólnym forum są bardziej widoczne i więcej osób może
            > zabrać głos w dyskusji a na podforum wchodzą tylko forumowicze zainteresowani
            > danym tematem.

Moim zdaniem, rozbicie "ogólnego" forum może w konsekwencji doprowadzić tylko
            do "zdechnięcia" wszystkich pochodnych. Tu wypowiadają się bardzo różni ludzie
            i różni inni ludzie, mimo że zupełnie niezwiązani z nimi specjalnością,
            doświadczeniem, zainteresowaniami itd., czasem bardzo chętnie wymienią się z
            nimi postami. Zawsze możesz sobie pogadać z kim aktualnie Ci się spodoba. Jeśli
            interesuje Cię jakiś konkretny, wybrany temat - zawsze możesz założyć forum
            prywatne (linka do niego możesz umieścić np. w sygnaturce) i wszyscy będą
            zadowoleni! Po co komplikować życie - sobie i innym?
    • mali_bu Re: Nowe podforum - zabytki Lublina 24.07.05, 18:01
      Dajcie jeszcze podforum dla pruszona ex prexu. Niech umieszcza tam swoje nędzne
      wypociny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka