Dodaj do ulubionych

Czy doczekam sie odpowiedzi ?

16.08.05, 17:02
Pytanie to kieruje do moderatorow/opiekunow forum Lublin.
Obserwuj wątek
    • Gość: radio z ryjem Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:17
      prawdziwa kobieta ma rodzić prawdziwych polaków-katolików
      • Gość: lolo Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? IP: *.lublin.mm.pl 16.08.05, 17:37
        Brak tematow?
    • empi Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 17:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=27723002 odpowiedź moja na Twój
      mail do mnie jest w tym wątku, przeczytaj dokładnie, czy chodzi Ci o zwrot
      jetbanga "czytam Twoje posty i kurde co widze" ?. Nie przesadzaj, ja do tej
      pory czekam na przeprosiny za określenie mojego zachowania na forum do gorszego
      od prezu i nic. Nie bądźmy drobiazgowi.
      pzdr.
      • mike79 Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 17:56
        Nie jestem drobiazgowy, napisalem do was (wszystkich 3) maila z prosba i pytam
        sie teraz czy zwazywszy na to co napisalem w tym mailu, spelnicie ja czy tez nie ?
        Z gory dziekuje za odpowiedz
        mike
        • filipde Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 18:26
          czy mi sie wydaje, czy angielskie mgly mozg rozmiekczyly? wyluzuj mike - cos
          sie czepil ludzi, ktorych znasz nie od dzisiaj. reakcja jetbanga byla troche
          nerwowa, ale pomysl, ze to wszystko przez zazdrosc (jetbang, wiem, teraz ty
          mnie nie atakuj;-) i od razu bedziesz mial lepszy humor mike ;-)))))))
          • mike79 Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 18:33
            Ja wiem o co to wszystko i on prawdopodobnie takze, z tym ze ja nie siegam po
            zlosliwosci. Zas do moderatorow mam pytanie dlaczego raz robia wyjatki a innym
            razem nie ?
            • filipde Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 18:38
              to byla taka licentia poetica... wszak wykropkowal to slowo na 'k', co mialo
              oznaczac jak bardzo go ten szlag trafia...
            • jetbang Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 20:08
              Mike akurat mylisz sie !!! nie mam do Ciebie nic i czy by autorem empi czy Zoh
              czy ktokolwiek inny tak samo bym zareagował!!! A od empiego dostałem po uszach
              ;-))) wymiana maili z moderatorem choc przyznał mi racje że to mieści sie w
              net-etykiecie i w granicach polemiki...

to co było minęło (to o czym mówisz i co sie stało w szkocji) i bedzie jak
              bedzie, ale nie pozwole obrzucać błotem polski i wyżywac sie na babki w tesco bo
              akurat wiem co i jak jest tam grane - moja dobra koleżanka tam pracuje - zreszta
              tesco traktuje polaków w UK podobnie

praca.gazeta.pl/praca/1,47341,2865907.html
              bo to jest moze sposób na działanie tej firmy na całym świecie a nie tylko w
              polsce !!!

chcesz to napisz maila ze skargą a nie obrzucasz błotem wszystkich bo tam też
              pracują ludzie - to sprawa twoja i Tesco - może nastepnym razem trzeba iść do
              leklerka - własnie wrociłem i przede mna nie było nikogo w kolejce !!! nawet
              jednej osoby !!!

www.tesco.pl/napiszdonas0,0.html
              a to co napisałem to moze i trochu sie zagalopowałem ale tok myślenia Twojego
              odbiega i to znacznie od realiów życia w pl a przy okazji wynika z tego co
              napisałeś ze jestes nieomylny!!! - rok czasu a podejście zmieniło sie totalnie
              !!! pojawiasz sie raz na pół roku w pl i tylko krytykujesz wszystko co w pl
              jest. Czy Tobie to pasuje czy nie to nie powód zeby sie wywyższać -
              przynajmniej te teksty o kartach kredytowych, ja i kilka osób które również
              Ciebie znają tak odebrały - przed wysłaniem tego postu rozmawiałem z nimi i to
              one mi na to zwróciły uwagę.

ja proponuje rozejm - piwko nawet dzis wieczorkiem i pogadanie na te i różne
              inne tematy - bo to co było minęło a teraz trzeba budować przyszłość!!! nr
              telefonu znasz w razie byś chciał!!!

Pozdrawiam!!!

PS. ja bedąc wywołany nawet w taki sposób odpowiedziałbym na te posty (moje)
              natomiast Ty od razu zgłosiłeś to górze ... ehhh
        • empi Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? 16.08.05, 18:35
          mike79, odpowiadam Ci w sposób formalny, postów Twojego adwersarza nie
          zamierzam, przynajmniej ja, usuwać. W mojej ocenie mieszczą się w normie ostrej
          polemiki. Brak w nich cech wulgarnych itp. Krytykują Twoją postawę i ocenę
          pewnych sytuacji.Wolno to uczynić każdemu. Masz zawsze prawo repliki. Wybierasz
          rolę mentora? Wybacz, wiele osób może denerwować Twoje porównywanie i
          obnoszenie się z doświadczeniami związanymi z pobytem za granicą czym wywierasz
          wrażenie osoby wszystkowiedzącej.Nie bądź małostkowy.Sam nie zawsze jesteś
          wporządku wobec innych.
          pzdr.
    • Gość: Pyńka Re: Czy doczekam sie odpowiedzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:07
      Lecz się człowieku. Tylko nie wiem na co bo na głowę to juz za późno. A co na to "prezu" i "joannabarska"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka