duchowny11 22.09.05, 08:47 Proszę o radę stałych bywalców barów, stołówek, restauracji. Gdzie w Lublinie na obiad? Pewnie co jakiś czas ten temat wraca na tapetę, więc jakby co to dajcie linka;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieeeeeeteeeeek Re: Gdzie na obiad? IP: *.lublin.mm.pl 22.09.05, 09:20 W stołówce dla bezdomnych (u br.Alberta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: Gdzie na obiad? IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:24 No nie wiem, moze bar Rotunda przy Galerii Centrum? sa tam calkiem tanie nalesniki, smaczne i mozna sie najesc. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.z.lublina Re: Gdzie na obiad? 22.09.05, 09:31 Chcesz wydać 2,50 czy 250? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwem Re: Gdzie na obiad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:24 Galeria smaku. Alternatywa. Dla mnie fajne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: Gdzie na obiad? 23.09.05, 12:50 w stolowkach studenckich mozna zjesc obiad za ok 10 zl i nawet dobre. Najlepszy jest schabowy, bo jest tak cienki ze na pewno jest tam tylko mieso. Raczej nie zamawiam mielonych bo tak naprawde nie wiadomo co sie je. Oczywiscie jeszcze zalezy czy wygladasz na studenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie na obiad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:34 Masz znajomych to wypytaj czyja mama lubi pitrasic zreszta popatrz wnikliwie jak wygladaja i wpros sie na obiad nieopatrznie . Mozesz z dobra ksiazka slodyczami lub kosmetykiem neutralnym. Odpowiedz Link Zgłoś