mena_21_lublin 23.09.05, 12:22 obecnie mam czarny kolor włosów ale chce je pomalowac na czerwono.czy pozniej na czerwonym wyjdziemi srednibraz???????? pomozcie bo nie wiem co mam robic!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.marysienkaa Re: farbowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:10 Jeżeli uda Ci się uzyskać na czarnych włosach intensywną czerwień (tylko naprawdwe mocne farby wchodzą w grę) to niestety o pszefarbowaniu ich od razu na brąz możesz zapomnieć. Możesz albo poczekać aż farba zblaknie i zacząć od ufarbowania ich ciut mocniejszym kolorem, albo stopniowo rozjaśniać różnymi odcieniami brązu aż dojdziesz do wymażonego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farba ej mloda to chyba nie to forum, zreszta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:17 liczy sie nejczural bjuti!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moulin_rouge Re: farbowanie włosów 15.10.05, 14:08 mena_21_lublin napisała: > obecnie mam czarny kolor włosów ale chce je pomalowac na czerwono.czy pozniej > na czerwonym wyjdziemi srednibraz???????? pomozcie bo nie wiem co mam > robic!!!!!!!!!!!! Zacząć od dekoloryzacji. U fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś