Gość: abel Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:02 Jezeli juz Janie masz szczescie aby takowe wierszyki znajdowac nie chowaj nigdy ich dla siebie nie wyrzucaj do kosza tylko przepisuj na forum niech ludziska czytaja czytaja...... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam a ja znalazlem taki: 04.10.05, 21:21 ( tez nie moj) p...dol barbie az sie zgarbi. Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: a ja znalazlem taki: 04.10.05, 22:47 he,ten Jana całkiem,całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja znalazlem taki: 04.10.05, 23:08 Ten też dobry(znaleziony w necie): "Nagle - szok. Nagły skok. Krzywej wzrost, Szok we "Wprost"... Najpierw powoli, jak żółwiom się zdarza Minęły Kaczory Platfusów w sondażach Wygrały wybory i ciągną kampanie Aż w mediach załkali panowie i panie Lech Tuska dogania, przoduje w wynikach W salonie narasta powoli panika: Ach straszny, ach straszny, ach czeka ich los A Michnik z Urbanem zapłakali w głos! Co robić i jak by odwrócić ten trend By wybrać Donalda i mieć happy end... Bo jakże, bo czemu, bo co ich tak pcha Że Donald, w wyborach tak mało szans ma? Że spada, że na pysk, że aż słychać plusk? To wiara - że Kaczor lepszy jest niż Tusk! To wiara że Kaczor potrafi zarządzać A sam publicznego nie skradnie pieniądza, Łobuzów rozliczy, powstrzyma złodzieja A o swej decyzji nie powie: "to nie ja" By w Polsce się żyło uczciwiej i lepiej I by móc za pensję więcej kupic w sklepie. Zwalczy bezrobocie i drogi zbuduje A jak ktoś skradł fundusze, to odbierze mu je. Dlatego w Donalda prawie nikt nie wierzy Oprócz Cimoszewicza, co jest w Białowierzy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: a ja znalazlem taki: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:01 Czyste odnoza Kaczora hehehe! Wczoraj w Warszawie w Wyborczej wsadzil swoje propagande wyborcza za podatnikow pieniadze! Ale pewnie dziobem albo kuprem wsadzil nie lapkami..... Ale wierszyki super ..Piszcie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja znalazlem taki: 05.10.05, 18:25 Bo nie chodzi wcale o to ¿eby wspieraæ tylko naszych ale o to, by nie było ani naszych ani waszych B.Łucki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: a ja znalazlem taki: IP: *.lublin.mm.pl 05.10.05, 18:30 ...aby były tylko kaczki, kaczki-płaczki z głębi paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M 05.10.05, 19:35 piękne, a szczególnie to że ludzie uciekli do Londynu z powodu złych rządów POPiS. Prorocy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feldek Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 20:38 Wolę być esbekiem starym któremu rak zżera prostatę i esicę a Ziobro i Wassermann dwa bęcwały straszą jeszcze szubienicą niż Wszechpolakiem z PiSuaru umłodym zdrowym o karku byka czy tura który jak esesman odbezpiecza rewolwer i pałką wali gdy słyszy słowa Żyd i kultura Także znalazłem,tylko że w supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.internetia.net.pl 26.07.14, 22:06 NA. PRZYSTANKU. Na przystanku nigdy nie myśl o kohanku bo kohanek szkozi gdy do szkoły się hodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Znaleziony na schodach.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:56 Malpowanie mnie nie bawi, Powiedzial szympans do wrony. Odkad czlowiek sie pojawil I w tym jest niedoscigniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znaleziony na schodach.......... IP: *.it-net.pl 05.10.05, 21:04 "Sraj Polaku, sraj Bo to wolny kraj, To z wolności Ci zostało Że się możesz wysr.. śmiało..." /... z "poezji wychodkowej" - gdzieś.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.homeip.net / *.homeip.net 05.10.05, 21:12 Nie podoba mi się... np. co mają PiS i PO wspólnego z wszechpolakami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Gienia Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:03 AWS Misiu, AWS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M IP: *.it-net.pl 05.10.05, 23:55 A teraz z F.Kraj: Brzechwą w "polityczne zoo" Autor: emerytka.z.rzeszowa Data: 05.10.05, 16:57 Motto: "Raz matołek zwiedzał zoo I co chwila wołał: "O-o!" GROBELNY "Co słychać, panie Grobelny?" "A nic. Jestem bezczelny!" "Czy chciałby pan wyjść zza tych krat?" "Pewnie. Przynajmniej bym pana zjadł." STRUŚ Struś ze strachu Swój program chowa w piachu, Więc ma opinię mazgaja. A nadto znosi jaja wielkości kurzego jaja. KACZUSZKA "Kaczuszko, kaczuszko Powiedz mi coś na uszko." "Nic nie powiem, boś ty plotkarz, Powtórzysz każdemu, kogo spotkasz." LIS Rudy Dworak, rudy Walter, zawsze gra na jedną kartę A ja jestem rudy Lis. Ruszaj stąd, bo będę gryzł. JAREK-WILK Powiem ci w słowach Marku, Co myślę o tym Jarku Gdyby nie był na obrazku, Zaraz by cię zjadł, głuptasku. ŻÓŁW Żółw chciał pojechać kooleeją, Lecz koooleeeje nie taaanieeeją. Żółwiowi szkoooda pieenięędzy: "Pójdę z Haauusneeereeem, będę pręędzeeej." ZEBRA Czy ta zebra jest prawdziwa? Czy to tak naprawdę bywa? Czy też malarz z bożej łaski Pomalował krawat w paski? KANGUR "Jakie pan ma stopy duże, Panie kangurze!" "Wiadomo, dlatego kangury W budżecie robią dziury." ŻUBR Pozwólcie przedstawić sobie: Pan żubr we własnej osobie. No, pokaż się, żubrze. Zróbże Minę uprzejmą, żubrze. DORN Dorn jest wredny, jak Jaskiernia Dorn ma bardzo ostre ciernie Kto spotyka w lesie Dorna, Tego w banku ma Platforma RENIFER Przyszły dwie partie do renifera. Renifer na nie spoziera I rzecze z galanterią: "Bardzo mi przyjemnie, Że będą panie miały rękawiczki ze mnie." MAŁPA Małpy skaczą niedościgle, Małpy robią małpie figle, Niech pan spojrzy na Bielana: Co za małpa, proszę pana! KROKODYL "Skąd ty jesteś, krokodylu?" "Ja? Znad Nilu. Wypuść mnie na kilka chwil, To zawiozę cię nad Nil." ŻYRAFA Żyrafa tym głównie żyje, Że w górę wyciąga szyję. A ja zazdroszczę żyrafie, Ja "konkretnie" nie potrafię. LECH Lech ma, wiadomo, pazur lwi, Lech sobie z wszystkich wrogów drwi. Bo jak Lech tylko ryknie, To wróg natychmiast zniknie. NIEDŹWIADEK Z "DZIŚ" Proszę państwa, oto "Dziś". "Dziś" jest bardzo grzeczne dziś, Chętnie prawicy łapę poda. Nie chce podać? A to szkoda. PLATFORMA Platforma jest cała w cętki, A przy tym ma bieg taki prędki, Że chociaż tego nie lubi, Biegnąc - poparcie gubi. SŁOŃ JARUŚ "BOMBI" Ten słoń nazywa się Bombi. Ma trąbę, lecz na niej nie trąbi. Dlaczego? Nie bądź ciekawy - To jego prywatne sprawy. WIELBŁĄD Wielbłąd dźwiga swe dwa garby Niczym dwa największe skarby I jest w bardzo złym humorze, Że trzeciej kadencji mieć nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Wierszyk znaleziony na przystanku MPK (NIE M 06.10.05, 11:46 Uważajcie na rozporki, bo wyfruną zeń kaczorki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Na dworcu w Pulawach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:55 Witamy Zoche krecibroche! Odpowiedz Link Zgłoś