Dodaj do ulubionych

Proces w sprawie łapówek dla lekarza

10.10.05, 22:19
Chirurdzy ze Staszica - nie boicie sie, ze ktos Was kiedys w koncu dopadnie ?
Obserwuj wątek
    • pola65 Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza 10.10.05, 23:32
      Lekarze biorą bo im sami dajemy. Ale dzisiaj są czujni kiedy biorą. Komuna
      wpisała łapówki w zawód lekarza, a że komuna ciagle jest w naszych głowach, to
      nikomu się nie śpieszy aby ten stan rzeczy zmienić. Ustawa antykorupcyjna nie
      była pisana przecież specjalnie "na lekarzy". Ich wpadki to w gruncie rzeczy
      tylko skutki uboczne ustawy. Gdyby zastosować ją konsekwentnie w stosunku do
      naszych doktorów, to sądy pracowałyby dniami i nocami ...
      • Gość: głos Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:27
        Masz rację. Nie dawać, nie bedzie problemu. Ja nie daję i nie dawałam i nie mam
        prawa narzekać. Wszytskie sprawy zostały załatwione wg mnie zgodnie ze sztuką
        medyczną.
      • Gość: zzzz Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.10.05, 09:31
        To prawda, sami lecimy z "prezentem". Jest zasada. Dasz 500 zł, weźmie, jest Ci
        żal. Da Ci w mordę i nie weżmie, myślisz,mogłem dać 1000 , jest Ci głupio.
        Lepiej nie dawać, a i nie brać. A, PiS Ci ne pomoże. Sami nie wytłumaczyli się
        z przejęcia budynku po dawnym "Ekspresie Wieczornym" przy pl.Zawiszy! Fe,
        wstyd. Może senator Cugowski Wam teraz odpowie.
    • Gość: obserwator Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:57
      Może kiedy zacznie rządszić PIS to skończą sie tzw.JUDYMI z OKRĘGOWEGO SZPITALA
      Kolejowego Szymański jreczek Szczepanowski andrzejek osobiscie po zmianie
      władzy złożę obywatelski donos na tych dwóch psełdo felczerów i w końcu pis
      zobi z nimi porządek do zobaczenia w PUCHOLANDI z furmanikiem.i inymi psełdo
      uczciwymi panami.
      • Gość: zrób to teraz! Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:06
    • Gość: mały Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:08
      Furmanik to bandyta jak Ciolo. Dożywocie lub kara śmierci. Sąd czeka na rząd
      PiS.
      PS. Wielu pomógł bezinteresownie. O tym nie chcą pamiętać?
      • Gość: Lolo Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.10.05, 09:22
        Na PiS bym nie lilczył. Takie czyste to oni sami nie są. Zapytajcie Siwka z PC.
        Dawny kumpel kaczorów. Zresztą macie w Lublinie p. Liszcz (tą od likwidatora
        FSC). Może Wam powie?
    • Gość: j 22 Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:16
      Urzędy Skarbowe winny wypytać lekarzy skąd mają domy itp dobra - i po dziurze
      budżetowej !!
      • Gość: gość portalu Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 19:41
        czy mam podac nazwiska kto bierze...???

nie ma to jak zalatwic operacje po znajomosci poza
        kolejka prawda..panie Borowicz i pana podwładni
        ladna kasiorke trzepia z kopert..prosze sie przejsc
        i popatrzec na rece...panom chirurgom z odziałów
        i tu nie wymienie chyba ze poprosi mnie o to gazeta
        albo kolezanka z US
    • Gość: PACJENTAKA Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.exel.pl 11.10.05, 20:53
      I tak Furmanikowi nic nie zrobią doktory staną za nim.Ale to dziwne bo za
      Stępnikiem stanoł nawet ordynator....i w płacił kaskę ...do Sądu. Czy
      środowisko jednak skazało Profesora?. Poświęcenie Profesora jest wynikiem
      manipulacji stółkami w AM... jak wszyscy wiemy. Pamiętajcie ,że Profesor jest
      człowiekiem wyśmienitym lekarzem uratował wiele istnień, czy za kaskę czy nie
      żyć trzeba w odpowiednim standardzie i bez cierpienia...
      A JA BYM NIE UFAŁA ZAKŁAMANYM ANASTEZJOLOGOM ZWŁASZCZA Z PSK 4. TAM TO BIORĄ
      JAK RYBY W ZALEWIE...

• Gość: kolega Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: 83.238.121.* 11.10.05, 21:44
        a płaczą że nikt się z nimi nie dzieli
      • Gość: kolega Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: 83.238.121.* 11.10.05, 21:46
        a płaczą że pracuja za darmo
    • Gość: E. Pan Nieśpiał jest dziennikarzem? IP: 212.182.105.* 11.10.05, 21:30
      Od kiedy pisząc o oskarżonym w procesie karnym można podawać jego pełne dane
      personalne? To jakaś nowość, czy brak znajomości prawa prasowego przez Pana
      Redaktora?
      • Gość: waldek.l. Re: Pan Nieśpiał jest dziennikarzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:54
        Lekarze pod most! Do roboty na piechotę k..wa! I cicho! Mordy w kubeł! Zgrzebne
        szaty. Niech wszystkich leczą znachorzy. Ci mają tylko sukcesy. I co
        najważniejsze, leczą za friko.
    • Gość: KAbareciarz Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:07
      W Okręgowym Szpitalu Kolejowym to tylko ryba nie BIERZE To skandal z tym co
      dzieje się na o/GINEKOLOGI ten alkocholik to nic nie potrafi prócz wyrywania
      macic i brania ŁAPÓWEK prywatne RANCZO i dziwna sprawa że obecna dyrekcja nie
      reaguje może miłosc istny KABARET tylko podrzędnej klasy jak i sam twórca który
      psuje tylko tak dobrą opinię reszty kolegów i koleżanek i personelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka