chory5 10.10.05, 22:19 Chirurdzy ze Staszica - nie boicie sie, ze ktos Was kiedys w koncu dopadnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola65 Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza 10.10.05, 23:32 Lekarze biorą bo im sami dajemy. Ale dzisiaj są czujni kiedy biorą. Komuna wpisała łapówki w zawód lekarza, a że komuna ciagle jest w naszych głowach, to nikomu się nie śpieszy aby ten stan rzeczy zmienić. Ustawa antykorupcyjna nie była pisana przecież specjalnie "na lekarzy". Ich wpadki to w gruncie rzeczy tylko skutki uboczne ustawy. Gdyby zastosować ją konsekwentnie w stosunku do naszych doktorów, to sądy pracowałyby dniami i nocami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:27 Masz rację. Nie dawać, nie bedzie problemu. Ja nie daję i nie dawałam i nie mam prawa narzekać. Wszytskie sprawy zostały załatwione wg mnie zgodnie ze sztuką medyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.10.05, 09:31 To prawda, sami lecimy z "prezentem". Jest zasada. Dasz 500 zł, weźmie, jest Ci żal. Da Ci w mordę i nie weżmie, myślisz,mogłem dać 1000 , jest Ci głupio. Lepiej nie dawać, a i nie brać. A, PiS Ci ne pomoże. Sami nie wytłumaczyli się z przejęcia budynku po dawnym "Ekspresie Wieczornym" przy pl.Zawiszy! Fe, wstyd. Może senator Cugowski Wam teraz odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:57 Może kiedy zacznie rządszić PIS to skończą sie tzw.JUDYMI z OKRĘGOWEGO SZPITALA Kolejowego Szymański jreczek Szczepanowski andrzejek osobiscie po zmianie władzy złożę obywatelski donos na tych dwóch psełdo felczerów i w końcu pis zobi z nimi porządek do zobaczenia w PUCHOLANDI z furmanikiem.i inymi psełdo uczciwymi panami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrób to teraz! Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:08 Furmanik to bandyta jak Ciolo. Dożywocie lub kara śmierci. Sąd czeka na rząd PiS. PS. Wielu pomógł bezinteresownie. O tym nie chcą pamiętać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.10.05, 09:22 Na PiS bym nie lilczył. Takie czyste to oni sami nie są. Zapytajcie Siwka z PC. Dawny kumpel kaczorów. Zresztą macie w Lublinie p. Liszcz (tą od likwidatora FSC). Może Wam powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j 22 Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:16 Urzędy Skarbowe winny wypytać lekarzy skąd mają domy itp dobra - i po dziurze budżetowej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 19:41 czy mam podac nazwiska kto bierze...??? nie ma to jak zalatwic operacje po znajomosci poza kolejka prawda..panie Borowicz i pana podwładni ladna kasiorke trzepia z kopert..prosze sie przejsc i popatrzec na rece...panom chirurgom z odziałów i tu nie wymienie chyba ze poprosi mnie o to gazeta albo kolezanka z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACJENTAKA Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.exel.pl 11.10.05, 20:53 I tak Furmanikowi nic nie zrobią doktory staną za nim.Ale to dziwne bo za Stępnikiem stanoł nawet ordynator....i w płacił kaskę ...do Sądu. Czy środowisko jednak skazało Profesora?. Poświęcenie Profesora jest wynikiem manipulacji stółkami w AM... jak wszyscy wiemy. Pamiętajcie ,że Profesor jest człowiekiem wyśmienitym lekarzem uratował wiele istnień, czy za kaskę czy nie żyć trzeba w odpowiednim standardzie i bez cierpienia... A JA BYM NIE UFAŁA ZAKŁAMANYM ANASTEZJOLOGOM ZWŁASZCZA Z PSK 4. TAM TO BIORĄ JAK RYBY W ZALEWIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: 83.238.121.* 11.10.05, 21:44 a płaczą że nikt się z nimi nie dzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: 83.238.121.* 11.10.05, 21:46 a płaczą że pracuja za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Pan Nieśpiał jest dziennikarzem? IP: 212.182.105.* 11.10.05, 21:30 Od kiedy pisząc o oskarżonym w procesie karnym można podawać jego pełne dane personalne? To jakaś nowość, czy brak znajomości prawa prasowego przez Pana Redaktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek.l. Re: Pan Nieśpiał jest dziennikarzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:54 Lekarze pod most! Do roboty na piechotę k..wa! I cicho! Mordy w kubeł! Zgrzebne szaty. Niech wszystkich leczą znachorzy. Ci mają tylko sukcesy. I co najważniejsze, leczą za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAbareciarz Re: Proces w sprawie łapówek dla lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:07 W Okręgowym Szpitalu Kolejowym to tylko ryba nie BIERZE To skandal z tym co dzieje się na o/GINEKOLOGI ten alkocholik to nic nie potrafi prócz wyrywania macic i brania ŁAPÓWEK prywatne RANCZO i dziwna sprawa że obecna dyrekcja nie reaguje może miłosc istny KABARET tylko podrzędnej klasy jak i sam twórca który psuje tylko tak dobrą opinię reszty kolegów i koleżanek i personelu. Odpowiedz Link Zgłoś