lok4you 12.10.05, 17:41 chcialem sie dowiedziec gdzie w lublinie jest akademik prowadzony przez siostry zakonne dla studentek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X---X Re: AKADEMIK IP: *.pronet.lublin.pl 12.10.05, 18:13 Wydaje mi sie, że to ten akademik KULu na Konstantynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: AKADEMIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:20 Na Konstantynowie siostry siedzą "na bramce" wiec chyba też prowadzą całosc, ale nie wiem jak to jest do końca:-) Poza tym jest też coś w rodzaju domu studenckiego w dawnym klasztorze brygidek przy Narutowicza, jakieś siostry to prowadzą, ale nie wiem jakie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: AKADEMIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:56 Tu chyba raczej chodzi o te inne niż normalne kulowskie akademiki na Konstantynowie. Jest jescze coś podobnego na Sławinku - na Lawendowej, jedna koleżanka kiedyś tam mieszkała - tam jest tylko kilka miejsc - to jakis dom zakonny czy coś takiego. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: AKADEMIK 12.10.05, 20:59 To teraz mi sie przypomniało, ze w okolicach Kraśnickiej, a więc niedaleko Konstantynowa, jest podobny dom. Mieszkała tam moja kolezanka z roku, i nawet była zadowolona. Niestety nie pamiętam ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś